- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.341
İnsallah LH testindeki cift cizgiyi gebelik testindede goruruz cnm rabbim ugraslarimizi bosa cikarmasin insallah :)Rica ederim canım..bekleme süresini bilmiyorum bende senin gibi yapıyorum:))
İnşallah tutar çalışmaların..
Canım inşallah kimyasal gebelik değildir, kan çok mu geldi rengi kırmızımıydı? Sonuçta değerin çok az heran herşey olabilir , pazartesi dr a git kanaman artmazsa da kesilse de test yaptır mutlakaArkadaslar ben persembe gunu kan testi yaptrmıstım sabh 5. 2 cıkmıstı degrim aksam 6.48di zaten 10gundurde kasık agrım vardı demin lavobaya gddığımde ise kan geldı hala kasık agrımda var bana bı cevab verirmisnz neden oldu bu
Silindikce cok cok gelıyo oyle az degil ya galıba adet oldum kırmızı reng cunkiCanım inşallah kimyasal gebelik değildir, kan çok mu geldi rengi kırmızımıydı? Sonuçta değerin çok az heran herşey olabilir , pazartesi dr a git kanaman artmazsa da kesilse de test yaptır mutlaka
Canım panik yapma imkanın varsa hastaneye git öğren kan alırlar hemen , gebelik çıkmıştı kanamam var de acilde, yoksa adet olduğunu düşünüyorsan acil omadığını düşünüyorsam yine de yarın gidebilirsin bi hastaneye, korkma bende yaşamıştım umarım kimyasal değildir öyleysede yine korkma dış gebelikten daha iyidir, dış gebelik çok kötüSilindikce cok cok gelıyo oyle az degil ya galıba adet oldum kırmızı reng cunki
Adetim kesin bana gore hiç yerlesme kanamasına falan da benzemiyo kimyasal bi gebelik yasadım galibasemanurcum Nasıl oldun canımdurum ne ??
TutunamadmıDüşürdünmü acaba
Bilmıyorum ki ilk gebelik olcagı içinde cok bilgisizim anlamıyorum kiTutunamadmı
canım sıkma canını zamanı geldiğinde olcak inşallahEdifar
T yi koyu gorunce iliski olamadi ne yazik ki siliklesince de bir kez oldu ama koyulasma olmadan once iki gun ust uste iliski olmustu allaha biraktim artik yuce rabbim verecek oldu mu her sekilde olur degil mi canimberen20 ne yaptın tatlım
Önceki gunde ki ilişkilerin de yeterli olmuştur canım önceki üç ya da dört günü sanırım önemli zaten o günle birlikteT yi koyu gorunce iliski olamadi ne yazik ki siliklesince de bir kez oldu ama koyulasma olmadan once iki gun ust uste iliski olmustu allaha biraktim artik yuce rabbim verecek oldu mu her sekilde olur degil mi canim
Canım Allah şifa etsin.Adetliyken daha etkili olacaktır.Zaten test yapacaksın gebelik oldugu vakit birakirsin.Sanırım sende çatlama sorunu vardı degilmi?Yegenimde de ayni sorun vardı yumurtası catlamiyordu.Onu içmeye başladı ve test yapti,teste göre yumurtası iki gün önce çatladı ama bakalım beklemedeyiz hayırlısıyla.Tadı güzel dedi.Hemde Bal felan katmadan iciyormus.Kızlar S sabirin arkadaşımız bana bi kür tarifi vermişti , buralardaysa yada bilen varsa söyleyebilir mş, ben böğürtlen kökünü kaynattım suyunu hergün aç karınla bir bardak içiyorum, ama tadı çok acı ve midemi ağrıtıyor içer içmez, bende bal kattım anca işte, sorum şu ,
Ben adetim ve başladım bu küre ovülasyon testide kullanıcam bitince adetim diyelimki hamile kaldım bu kür zarar verir mi hamile kalmaya ne bileyim tadı antibiyotik gibi, birde söylemesi ayıp idrarım resmen ilaç gibi kokmaya başladı ilk defa ilaç içtiğim zaman eskiden yani çocukken falan böyle olurdu ne dersiniz ? 21 gün kullanmam gerekiyormuş, ya bu 21 gün içinde gebe kalırsam?
Semanur naptin canim?Bilmıyorum ki ilk gebelik olcagı içinde cok bilgisizim anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?