Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

T yi koyu gorunce iliski olamadi ne yazik ki siliklesince de bir kez oldu ama koyulasma olmadan once iki gun ust uste iliski olmustu allaha biraktim artik yuce rabbim verecek oldu mu her sekilde olur degil mi canim
"
Tabiki canım zaten spermler 5 6 güne dayanabilyormu hayırlısı olsun

Kizlar bi sorum omcak gecen ay ovulasyon testi kullandim ama nasip olmadi bu ay kullanmadim suan 14. Gun akintidan yumurtladigimi dusundum iliski oldu. Bugun 19. Gun ve tekrar bi akinti bissettim evde bi tane test kalmis yaptim boyle cikti sizce koyumu simdi mi yumurtladim acaba. Kafamda deli sorular:)

Kimyasal gebelikmiş yasadığım sey malesefki neden rahme tutanamıyorki benimle alakalı birseymi bu

Canim bunu yasayan bir suru kisi var.. Seninle alakali oldgunu sanmiyorum sikma canini bu ay olsun insaallah... Zamani gelmemis daha demrk ki.. İnsaallah bu ay annguzelinden en sagliklisindan olur bebisin.. Dualarda bulusalim.. Allah her seyin en hayirlisini bilir... Veriyorsa bir hayir vermiyorsa bin hayir aramak lazim... O yuzden bekleyelim en hayurlisini gorellim...☺

Bilen varsa yorum yazsın önce içi boş sandm müşteri hizmetlerini ardm meğer bos değilmiş çubuk gbi bse ama üstünde jelatin var çıkardm doğru mdur ??

Merhaba kızlar bundan 12 gün önce yani 10 aralıkta ovülasyon testi pozitif çıktı.dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz sabah test yaptım çıkmadı.adetime 10 gün kala pozitif çıktı.ne kdr zamanda çıkar testte

yumurtlama adetten 14 gün önce olur diyorlar genelde. 10 aralıkta yuurtlamışsan yaklaşık olarak 24-25i gibi belli olur kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…