- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.361
Koyu gordugum aksamdan onceki 2 gece olduÖnceki gunde ki ilişkilerin de yeterli olmuştur canım önceki üç ya da dört günü sanırım önemli zaten o günle birlikte
inşallah hayırlısıyla olmuştur canım şimdi bekleme zamanı mı kaçıncı günün ?Koyu gordugum aksamdan onceki 2 gece oldu
"T yi koyu gorunce iliski olamadi ne yazik ki siliklesince de bir kez oldu ama koyulasma olmadan once iki gun ust uste iliski olmustu allaha biraktim artik yuce rabbim verecek oldu mu her sekilde olur degil mi canim
Evet bekleme zamani diye düşünüyorum 16. günüm 26-27 günde adet oluyorum bat 1 ocakinşallah hayırlısıyla olmuştur canım şimdi bekleme zamanı mı kaçıncı günün ?
Spermler 72 73 saat yaşıyabiliyor canım.Yani 3 gün..."
Tabiki canım zaten spermler 5 6 güne dayanabilyormu hayırlısı olsun
Bu akşamı degerlendir canım.Akıntı yumurta catlamadan evvel başlıyor bikacgun sürüyor.Catladiktan sonra sıvı akinti gelir ve ardindan azalmaya başlar.Seninki bugun çatlamışa benziyor
canım valla bazı kaynaklarda böyle yazyor bence doğru da olabilirSpermler 72 73 saat yaşıyabiliyor canım.Yani 3 gün...
Kimyasal gebelikmiş yasadığım sey malesefki neden rahme tutanamıyorki benimle alakalı birseymi buSemanur naptin canim?
Kimyasal gebelikmiş yasadığım sey malesefki neden rahme tutanamıyorki benimle alakalı birseymi bu
Canım kimyasal gebelik dedin ilk gebelikmi?Kimyasal gebelikmiş yasadığım sey malesefki neden rahme tutanamıyorki benimle alakalı birseymi bu
Bizim kullandığımız kaset tipi.Daha önce atmistikyaBilen varsa yorum yazsın önce içi boş sandm müşteri hizmetlerini ardm meğer bos değilmiş çubuk gbi bse ama üstünde jelatin var çıkardm doğru mdur ??
Bu kaset değil strip çubuk gibi tuhafBizim kullandığımız kaset tipi.Daha önce atmistikya
canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha gebe kalırsın ve sağlıklı olur gebeliğinKimyasal gebelikmiş yasadığım sey malesefki neden rahme tutanamıyorki benimle alakalı birseymi bu
Merhaba kızlar bundan 12 gün önce yani 10 aralıkta ovülasyon testi pozitif çıktı.dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz sabah test yaptım çıkmadı.adetime 10 gün kala pozitif çıktı.ne kdr zamanda çıkar testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?