Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yok cnm ya benim de doktor iyi bi hastenede iyi bi doktor ama detayli bilgi vermemis bana ben de sormamisim resmen. Bu ay olmazsa baska bir doktora daha giderim detayli sorarim ben icim rahat etmiyor dedigin gibi cok hasas oluyoruz bu konularda kafamiz hep mesgul....
Bu arada bir de incir cnm bence. Ozellikle yumurtlama zamanlari catlamasina yardimci oluyormus diye duydum ben yiyip duruyorm :)
Insallah gonlumuze gore olur...

Aminn aslinda incir suyu icmek daha etkiliymis ama ben bi kac gun denedim devamini getiremedim benim rahim duvari inceymis cnm senin nedir bi problemmi var

Aminn aslinda incir suyu icmek daha etkiliymis ama ben bi kac gun denedim devamini getiremedim benim rahim duvari inceymis cnm senin nedir bi problemmi var
Cnm bir problem yok gorunurde. Cocuk dusunmeye basladigimda kontrole gittim ben genelen konustu doktor detayli bir sey soylemedi, rahmin geride dedi, sag yunurtalikta pko var gibi hormon bakalim kan ver dedi, sonuclara bakinca da yok pko degil folikuller kabarmis sagdan yumurtlucan demekki bu ay dedi.
Benim korkum reglimin duzensizligi. 29 33 30 34 29 30 falan gibi dongum , zor belirliyorum ovulasyonu , catliyo mu catlamiyo mu , tam olarak yunurtluyom mu yumurtlamiom mu ben de bilmiyom vallam 4. Deneme olcak simdi

Cnm benim doktorum her gitmemde kac yumurtam oldugunu buyuklugunu soyluyodu ve ekrandanda gosteriyodu benimde ayni senin gibi adetlerim duzensizdi 12 gun gectigi bile oluyodu doktorun verdigi ilaclardan sonra duzene

Cnm benim doktorum her gitmemde kac yumurtam oldugunu buyuklugunu soyluyodu ve ekrandanda gosteriyodu benimde ayni senin gibi adetlerim duzensizdi 12 gun gectigi bile oluyodu doktorun verdigi ilaclardan sonra duzene
Benimki soylemedi dunyanin da parasini aldiydi ühüü...
Benim duzensizlik 29 33 30 32 33 29 falan gibi mesela yani 35ten buyuk olmadi mesela ama 29dan da kucuk olmadi sanirim ne ile duzenlendi klomen mi baska bir sey mi?
Hakkimizda hayirlisi cnm vallaha bekliyoruz kismetimizi bakalim..

Evet canım stres çok etkiliyor.Öncelikle kendini şartlandır oyuncak niyetine yapiyorum de.Heyecan bile strese nedwn oluyor.Ve test yaptığın saatleri değiştir,demek yaptigin saatler uygun saatler degil.Genelde en iyi sonuç sabah saat 10 dan sonra yapilandir.ilk idrar olmamasına dikkat et ve 3 saat sıvı tükenmeden yap.Ben saat 11.30 da yaptığımda koyuyu yakaladım ve ayni gün akşam saat 20.00 gibi tekrarladım siliklesmeye hafif siliklesmeye başlamıştı (yani catlamisti).O akşam degerlendirdim hemen.

Ispartaya yakin yasiyorum ben de ve baha oral diye bir doktor varmis cevremden duydugum iyi bir doktirmus isine yarar mi bilmiyorum

Baha oral hiç duymadım. Özel mi yoksa hangi hastanede acaba? Ben tıp fakültesine okan hocaya gidiyorum. Çok meşhur bi adam kendisi :) üniversitede olduğum için kolay geliyo. Antalyadaki doktor özeldeymiş. Antalyada daha rahat olduğum için sorun yok ama ıspartadakileri çok da tanımıyorum.

Slm kizlar nasilsiniz benim bugun 11.gun testimi yorumlar misiniz

Eklentiler

• 20151223_100058.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 59
Cnm benim ovu.testinde diyo ki yapmadab onceki 2 saat sivi almayin diyo. Ben o yuzden aksam yemekten sonra bisey icmiyorum ve hep saat 22 gibi yapiyorum
Yok tatlım bilyorumda 2 saat önce yemeğin yanında Pepsi içmiştm ve sonra az su içtm 2 saat sonra da test yaptm silik çıktı adetlerimdüzensiz çok hemde merak ettm siliklik artarmı bugün bakcam

Eklentiler

• 2014-08-09 12.41.43.webp
    17 KB · Görüntüleme: 38
O da mı tıptaymış. Ok. Okan hocayı çok duyduğum için ona dikkat etmemişim. Testlerim yapılsın da bakalım canım. Ona göre hareket edicem zaten. Teşekkür ederim.

Cvp icin tesekkur ederim:) calistigim icin gunduzleri yapamam o sebeble aksamlari yapiyorum ben. Bide dun 10 gibi 2 tane test yaptim ikisi de cift cizgiydi. Ilk yaptigim silik demistim ya ama ortasinda baska bi ciZgi daha vardi velki de bozuktu o test. Cifr cizgiyi gorunce dunj Degerlendirdik. Hayirlisi bakalm. Sen de hamileymssn sanirim tebrik ederim :))) allah gonlune gore verir insallh :))

Amin sağol canım.Darısı size.Rahim duvari zayıf olan ve yumurta catlamasorunu yaşayan arkadaşlar varsa bogurtlen kökü kurunden icsinler

Amin sağol canım.Darısı size.Rahim duvari zayıf olan ve yumurta catlamasorunu yaşayan arkadaşlar varsa bogurtlen kökü kurunden icsinler
Cnm 2 sorun daha olucak sana :) catlama sorunumuz oldugunu nasil anlariz ki ? Bi de dun cift cizgiydi ya bgn silik olursa tekrar degerlendirmek lazim dimi?

Cnm 2 sorun daha olucak sana :) catlama sorunumuz oldugunu nasil anlariz ki ? Bi de dun cift cizgiydi ya bgn silik olursa tekrar degerlendirmek lazim dimi?
canım bazen sabirin göremiyor ama ben yardm edm sana çatlama olmadığını zaten deneyip deneyip gebe kalamamandan ve adet düzensizliğinden anlayabilirsin. Denemede de iki çizgiyi görmeden önce 2 gün gördükten sonra da 2 gün ilişki

Cnm tesekkur ederim... reglim duzensiz benim ya canimi sikan bir durum. Hayirlisi allahtan doktora gittigimde ustune basa basa bu durumu sorayim ben neden duzensiz diye.. sagol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…