Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar tecrübeliler yorum yapabilirmi
Hangi gün çatlamıştır sizce
Bugün son testi yaptım
Ama hala çift çizgi var
Ne zaman gidecek çizgi
Yardımlarınızı bekliyorım
Cnm 19-20 aralik cift koyu cizgi. Sonra siliklesmis. Cift cizgi olmasi degil ikisinin de kopkoyu olmasi onemli. 20 araliktan 21 araliga gecerken catlamis gibi

Kizlar yardimci olur musunuz, dun aksam cift cizgiydi , bugun de yaptm az once 2 test bakabilirmisinz catlamismidir

Eklentiler

• 20151223_164959-1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu akşamı degerlendir canım.Akıntı yumurta catlamadan evvel başlıyor bikacgun sürüyor.Catladiktan sonra sıvı akinti gelir ve ardindan azalmaya başlar.Seninki bugun çatlamışa benziyor
Sabirin bana bilgi verebilirmisin benim adetime 5gün var ve ov testinde normal silik çıktı ne anlamına gelir ?

Kızlar tecrübeliler yorum yapabilirmi
Hangi gün çatlamıştır sizce
Bugün son testi yaptım
Ama hala çift çizgi var
Ne zaman gidecek çizgi
Yardımlarınızı bekliyorım
Canım 18.gün tam çatlama asamasina gelmiş yatigin saatleride keşke yazsaydin.19.gun çatlama bayagi bi saat önce olmuş

Peki sendemi ov testinden mi öğrendin hamile oldugunu eger hamileysen nasil sonuç olması lazım testte?

Peki sendemi ov testinden mi öğrendin hamile oldugunu eger hamileysen nasil sonuç olması lazım testte?
Ovulda denedim hep silik çıktı.12.ve 13. gün gebelik testinde pozitif çıktı.Son 1 tane kalmıştı ovul testim,denedim acaba pozitiflik belli olacakmi diye ama gene silik çıktı.Sabah ilk idrarla yapsan gebelik testi hafif cizgi belirse bile pozitiftir

Inşallah canım çok teşekkür ederim hayırlısı seninde hayırlı sıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım

Tahmin ettiğim gibi.Aksam 8 gibi yapmış olsaydın çatlamış olduğunu gorecektik gene.Yani 18. günün aksami çatlamış
Çatlamış olduğunu nasıl anlıyosun peki
Yani akşam yapsaydım masıl çıkacaktı sonuç
Bide artık ilişkinin faydası olurmu
Devam edeyimmi

Benimki saat 3 4 gibi catlamisti.Aksam 8 de yaptigim silikti
Şimdi anladım cnm gün içinde silikleşmiş
Ben her sabah yaptım sadece
Umarım tutar hepimizinki
Senin ne zamandı yunurtlaman
Kaç günün var regliye
Bide koyuykenmi ilişkiye girdin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…