- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.441
Cnm 19-20 aralik cift koyu cizgi. Sonra siliklesmis. Cift cizgi olmasi degil ikisinin de kopkoyu olmasi onemli. 20 araliktan 21 araliga gecerken catlamis gibiKızlar tecrübeliler yorum yapabilirmi
Hangi gün çatlamıştır sizce
Bugün son testi yaptım
Ama hala çift çizgi var
Ne zaman gidecek çizgi
Yardımlarınızı bekliyorım
Canım teşekkür ederim cevapladığın içinCnm 19-20 aralik cift koyu cizgi. Sonra siliklesmis. Cift cizgi olmasi degil ikisinin de kopkoyu olmasi onemli. 20 araliktan 21 araliga gecerken catlamis gibi
Sabirin bana bilgi verebilirmisin benim adetime 5gün var ve ov testinde normal silik çıktı ne anlamına gelir ?Bu akşamı degerlendir canım.Akıntı yumurta catlamadan evvel başlıyor bikacgun sürüyor.Catladiktan sonra sıvı akinti gelir ve ardindan azalmaya başlar.Seninki bugun çatlamışa benziyor
Bogurtlen koku yumurtalari uyarip catlamasina neden oluyor kullansaydin keşke canim.İnşallah çatlarVar canim daha adetimin 11.günü çok üzgünüm sürekli boyle kist oluyor dogum kontrol hapi sogan suyu icmekten gina geldi
Canım 18.gün tam çatlama asamasina gelmiş yatigin saatleride keşke yazsaydin.19.gun çatlama bayagi bi saat önce olmuşKızlar tecrübeliler yorum yapabilirmi
Hangi gün çatlamıştır sizce
Bugün son testi yaptım
Ama hala çift çizgi var
Ne zaman gidecek çizgi
Yardımlarınızı bekliyorım
Dünkü usttekinden daha koyu idiyse çatlamışKizlar yardimci olur musunuz, dun aksam cift cizgiydi , bugun de yaptm az once 2 test bakabilirmisinz catlamismidir
Catladiktan sonra zaten silik çıkar artıkSabirin bana bilgi verebilirmisin benim adetime 5gün var ve ov testinde normal silik çıktı ne anlamına gelir ?
Bir sıkıntı yoksa inşallah tabi.Yumurtlamadan s9nra 13.gün idrarda çıkaryani ümit varmıdır sence
Ovulda denedim hep silik çıktı.12.ve 13. gün gebelik testinde pozitif çıktı.Son 1 tane kalmıştı ovul testim,denedim acaba pozitiflik belli olacakmi diye ama gene silik çıktı.Sabah ilk idrarla yapsan gebelik testi hafif cizgi belirse bile pozitiftirPeki sendemi ov testinden mi öğrendin hamile oldugunu eger hamileysen nasil sonuç olması lazım testte?
Inşallah canım çok teşekkür ederim hayırlısı seninde hayırlı sıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin AllahımOvulda denedim hep silik çıktı.12.ve 13. gün gebelik testinde pozitif çıktı.Son 1 tane kalmıştı ovul testim,denedim acaba pozitiflik belli olacakmi diye ama gene silik çıktı.Sabah ilk idrarla yapsan gebelik testi hafif cizgi belirse bile pozitiftir
Canım hepsinin saati sabah 11Canım 18.gün tam çatlama asamasina gelmiş yatigin saatleride keşke yazsaydin.19.gun çatlama bayagi bi saat önce olmuş
Tahmin ettiğim gibi.Aksam 8 gibi yapmış olsaydın çatlamış olduğunu gorecektik gene.Yani 18. günün aksami çatlamışCanım hepsinin saati sabah 11
Çatlamış olduğunu nasıl anlıyosun pekiTahmin ettiğim gibi.Aksam 8 gibi yapmış olsaydın çatlamış olduğunu gorecektik gene.Yani 18. günün aksami çatlamış
Benimki saat 3 4 gibi catlamisti.Aksam 8 de yaptigim siliktiŞimdi olacağını sanmam.12-24 saat yaşayabiliyor yasayabiliyor yumurtalar.Bak canım kendi testimi atayım sana.Eki Görüntüle 1726304 Eki Görüntüle 1726305
Inş canim çok sağol bende prolaktinde var sorun olmaz değil mi nasıl yapicam adetliyken mi başlanıyorBogurtlen koku yumurtalari uyarip catlamasina neden oluyor kullansaydin keşke canim.İnşallah çatlar
Şimdi anladım cnm gün içinde silikleşmişBenimki saat 3 4 gibi catlamisti.Aksam 8 de yaptigim silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?