Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm tesekkur ederim... reglim duzensiz benim ya canimi sikan bir durum. Hayirlisi allahtan doktora gittigimde ustune basa basa bu durumu sorayim ben neden duzensiz diye.. sagol..
Önemli değil canım benim bende öyleyim ultrasonda baktı çok iyi dedi kan testi yapıldı kaç kez hiç problem yok ama düzensiz doktor da artık niye böyle o zaman dedm bilmiyorum ki dedi tahlillerin çok güzel dedi

Senin nasil duzensiz cnm? Ben foto koyuyorum bak. Bu ay 38 olucak ama cok uzadi.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-23-00-54-09.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 47
Doğum kontrol verdi kullanmak istemedm bslarda kullanyordum zaten yine düzene girmemişti gebe de kalmak istediğim için kullanmdm tarlusal diye bi ilaç verdi kullandm 10 gün sonra adet olmuştm sonra yine düzene girmedi böyle

Gonlumuzu ferah tutalim cnm ya. Biz de stres oluyoruz hep dusun dusun. Baska hic hayat yokmus gibi kafayi buraya takiyoruz hep. Benim bu ay 38 gun oluyo iste demekki cok stres oldum
Insallah kendiliginden duzene girer, regl duzeni icin bitkisel kurler bak istersen vardir muhakkak:)

Var var canım ama ne zaman nasipse o zaman olcak inşaallah :)

senin gebe olma ihtimalin var mı peki
Neden oyle dedin cnm anlamadim? 38 gun dedim diye mi , yok cnm 14.gunden beri ovulasyon testi yapiorm hep silik silik dun cift cizgiydi. 23.gunde yumurtladim gibi bisey,24 de catladigini dusunursek 14 eklersek 38.gun regl olurum heralde boyle hesaplar falan iste.. napalim :)))

Cnm 2 sorun daha olucak sana :) catlama sorunumuz oldugunu nasil anlariz ki ? Bi de dun cift cizgiydi ya bgn silik olursa tekrar degerlendirmek lazim dimi?
Cizgi siliklestikten sonra 24 saat geçmişse degerlendirmenin bi anlami yok ama vaktini bilmedigin icin bu aksamda degerlendir.Adet gecikmesinden belli oluyor ama nedwnini araştır.Dr hormon tahlili yaptimi çıkar.Benim hormonlarimdan lh ve prolaktin yüksek çıkmıştı dr.bana hormon duzenleyici ilaç verdi ama kullanmadım.Netten yukselis nedenini araştırdım strese bagliymis.1 haftalik bi memleket ziyareti yaptim stresten uzak orda hamile kaldim iste.Tabi değişir nedenleri.Yegenimin catlamamisti dr.gitti şeker hastaligi çıktı ondan catlamiyormus.Hormon tahlilinde belli olur canım

Kızlar bu ay dr gitmiştim pko var bende 5 gün serophone kullandım bitti bugün 11.günüm kontrol vardı solda küçük küçük yumurtalar sağda bitane kocaman 27mm dr belki catlâr dedi cok uzgünüm

Kızlar tecrübeliler yorum yapabilirmi
Hangi gün çatlamıştır sizce
Bugün son testi yaptım
Ama hala çift çizgi var
Ne zaman gidecek çizgi
Yardımlarınızı bekliyorım

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…