- 26 Şubat 2013
- 826
- 295
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.461
Canım bendede prolaktin sorunu varInş canim çok sağol bende prolaktinde var sorun olmaz değil mi nasıl yapicam adetliyken mi başlanıyor
Canım ben 7 haftalik gebeyim inşallah.Darısı sizeŞimdi anladım cnm gün içinde silikleşmiş
Ben her sabah yaptım sadece
Umarım tutar hepimizinki
Senin ne zamandı yunurtlaman
Kaç günün var regliye
Bide koyuykenmi ilişkiye girdin cnm
Önce 39 sonra 30 ama dostinex kullandım geçen ay düşmüştür büyük ihtimal seninCanım bendede prolaktin sorunu var
Testere dişli aslanpençesi çayını öneririm
Senin kaç çıktı prolaktin
Yok canim hiç sıkıntı olmaz hatta sana yazayım.Inş canim çok sağol bende prolaktinde var sorun olmaz değil mi nasıl yapicam adetliyken mi başlanıyor
Çok sağol canim Allah razı olsun bide herhangi bir zaman başlanabilir miYok canim hiç sıkıntı olmaz hatta sana yazayım.
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Evet ama adetliyken daha faydalı diye biliyorumÇok sağol canim Allah razı olsun bide herhangi bir zaman başlanabilir mi
Çok sağol herşey icinEvet ama adetliyken daha faydalı diye biliyorum
Allah şifa etsin canımÇok sağol herşey icin
Benimde 37 çıktı sonra dostinex kullandım düştüÖnce 39 sonra 30 ama dostinex kullandım geçen ay düşmüştür büyük ihtimal senin
Canım sen bu kürlemi hamile kaldınYok canim hiç sıkıntı olmaz hatta sana yazayım.
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Yok canım.Benim yumurta catlamamasinin nedeni stres oldugu için 1 haftalik tatil iyi geldi bana.Ama kullananlar var ve uzerine hamile kalanlar.Yegenimede tavsiye ettim kullandığı ay yumurtasi çatladıCanım sen bu kürlemi hamile kaldın
Canım tarifinde nezaman icilecegi yaziyor dikkatli oku.2 3 ay duzenli iç[/QUOTE]peki ne kadar zaman icmemiz gerekiyo ve sabah aksam fark ediyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?