Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Inş canim çok sağol bende prolaktinde var sorun olmaz değil mi nasıl yapicam adetliyken mi başlanıyor
Yok canim hiç sıkıntı olmaz hatta sana yazayım.
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

Çok sağol canim Allah razı olsun bide herhangi bir zaman başlanabilir mi

="sabirin, post: 44259607, member: 711679"]Yok canim hiç sıkıntı olmaz hatta sana yazayım.
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.[/QUOTE] peki ne kadar zaman icmemiz gerekiyo ve sabah aksam fark ediyomu?

[/QUOTE] peki ne kadar zaman icmemiz gerekiyo ve sabah aksam fark ediyomu?[/QUOTE]
Canım tarifinde nezaman icilecegi yaziyor dikkatli oku.2 3 ay duzenli iç

peki ne kadar zaman icmemiz gerekiyo ve sabah aksam fark ediyomu?[/QUOTE]
Canım tarifinde nezaman icilecegi yaziyor dikkatli oku.2 3 ay duzenli iç[/QUOTE]
2 hafta kullanip faydasini goren dahi olmuş kısmet artık.Hamile kalirsan birak içmeyi

Önce 39 sonra 30 ama dostinex kullandım geçen ay düşmüştür büyük ihtimal senin
Benimde 37 çıktı sonra dostinex kullandım düştü
Üç ay sonra yine çıktı yine dostinex
Ama sonra yine çıkıyo malesef
Aslanpençesi çayı iyi geliyor
Dene istersen

Canım sen bu kürlemi hamile kaldın

peki ne kadar zaman icmemiz gerekiyo ve sabah aksam fark ediyomu?
Canım tarifinde nezaman icilecegi yaziyor dikkatli oku.2 3 ay duzenli iç[/QUOTE]
2 hafta kullanip faydasini goren dahi olmuş kısmet artık.Hamile kalirsan birak içmeyi[/QUOTE]
Tmm cnm bu ay hamile kalmazsam adet donemimde basliycam buna insallah gerek kalmaz

Ben de bugun siparis ettim ovulasyon testi. Yarin elimde olur.

Sat 9 aralik
Bat 10 ocak

Gec kaldim bu ay takip icin. Belki denk gelebilirim ama net degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…