- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.481
Adetin düzenlimiBen de bugun siparis ettim ovulasyon testi. Yarin elimde olur.
Sat 9 aralik
Bat 10 ocak
Gec kaldim bu ay takip icin. Belki denk gelebilirim ama net degil...
Akıntın oldumu canımKızlar benimde ovulasyon testim dün gülen yüz çıktı degerlendırdık ama çatladıgını Nasıl anlayacağım?
Evet canım 1 bos bir doluBıraz var Can'ım akıntım ama doktorum bır gun ara verin dedı yanı dün oldu bugun olmayacak cuma olacak degıl mı
Adetin düzenlimi
Can'ım şimdi o Zaman cuma günkü işe yarayacak mı?kafam cok karısıkEvet canım 1 bos bir dolu
Eğer düzenliyse dün ve bugün yumurtlama tarihiniyotsuztuz
Haftasonu şansın var gbi o Zaman eğer 32 günde birseDunu degerlendirdik.
Bugun de olur buyuk ihtimal.
Bir gun ara verilmeli deniyor fakat biz yazin her gun kisin da dus almaya usendigimizden zaten haftada 5 kez sevisiyoruz. Azaltmak da istemiyoruz.
Canım yumurtlamdan 2 gün önce ve yumrtlamdan 2 gün sonra gebelik ihtimali artarCan'ım şimdi o Zaman cuma günkü işe yarayacak mı?kafam cok karısık
Yani 4 günün var gebelik içinCanım yumurtlamdan 2 gün önce ve yumrtlamdan 2 gün sonra gebelik ihtimali artar
Tamam Can'ım bugun boş yarını degerlendırırız insaallah cok sag ol cevapların için bu arada hamile misin Can'ım?Yani 4 günün var gebelik için
Önemdeğil canım yok ya keşke daha kalamdm gebe inşallah kalırumdua et :)Tamam Can'ım bugun boş yarını degerlendırırız insaallah cok sag ol cevapların için bu arada hamile misin Can'ım?
İnsaallah Can'ım ederım tabi hepimiz için cok sıkıntılı bir süreç yaaa rabbım dualarımızı duyar insaallahÖnemdeğil canım yok ya keşke daha kalamdm gebe inşallah kalırumdua et :)
İnşaallah nasp etsin bizede Allah'ımİnsaallah Can'ım ederım tabi hepimiz için cok sıkıntılı bir süreç yaaa rabbım dualarımızı duyar insaallah
Biz laboquick kullanyoruzKızlar bende alıcam bu testlerden ama marka farkeder mi acaba
Test negatif mi çıktıMeraba arkadslar bende bayadr giremuodm 1 kere girmistim :) bugn adetime 5 gun var ve bitanr test yaptim dayanamayip.
Ovulasyon testim bu ay yumurtlamamda pozitif gorunce dayanamadm yaptm.
Ve bu ay sogan kuruyle
Bal corek otu tarcn kullanmistm
Buda testim fikirlerinizi alablrmym sizce varmidir biseler.. gecen 2 ay kimyasal gebelik yasamstmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?