- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.681
Inşallah canım Aminİyi o zaman tutar inşallah
Cnm yerlesme kanamasi diyorlar kahve akinti gelince. Yumurtlamadan 10-14 gun sonra regle yakin. Icin rahat etsin istiyorsan gebelik testi yap. Ovulasyon testine bakma simdi gereksiz.Bide kahverengi leke geldi çok az
Cnm gebelik testinde çıkmadı bügün yaptımCnm yerlesme kanamasi diyorlar kahve akinti gelince. Yumurtlamadan 10-14 gun sonra regle yakin. Icin rahat etsin istiyorsan gebelik testi yap. Ovulasyon testine bakma simdi gereksiz.
Canım Bundan önce yumurtlama oldumuKızlar regle 2gün var dun biraz kahverengi akıntı oldu bügünde biraz oldu sağ kasığımda dün çok sancı vardı ov testi yaptım yorumlarmısınız lütfen aciilEki Görüntüle 1728721
Belki hemen cikmiycak bilemezsin cnm hele yeni yerlestiyse falan.. hayirlisi belki de regl gelicek, cok umutlanmamak lazim anliyorum seniCnm gebelik testinde çıkmadı bügün yaptım
Evet olduCanım Bundan önce yumurtlama oldumu
Hakkımızda hayırlısı cnm Allah'tan dua edip dileyorumBelki hemen cikmiycak bilemezsin cnm hele yeni yerlestiyse falan.. hayirlisi belki de regl gelicek, cok umutlanmamak lazim anliyorum seni
Yarında hayırlısı olursa yapacağım ov testini de gebelik testini deEvet oldu
Ayın 13 ve 14 de koyu çizgi oldu ve 2gün ilişki olduCanım Bundan önce yumurtlama oldumu
Canım yumurtlama gününden hesapla bu leke 5. 6.güne denk geliyorsa tutunma lekesidir.Yumurtlamadan 12 13 gun sonra ancak testte varsa pozitif çıkar.Kanda bile yapsan net çıkmazEvet oldu
Yumurtlama günüme 13 gün olmuşCanım yumurtlama gününden hesapla bu leke 5. 6.güne denk geliyorsa tutunma lekesidir.Yumurtlamadan 12 13 gun sonra ancak testte varsa pozitif çıkar.Kanda bile yapsan net çıkmaz
Yarin sabah ilk idrarla yap hcg negatif ise gebelik olmayabilir.Acaba yumurtan catlamismiydi?Tam koyu olmusmuyduYumurtlama günüme 13 gün olmuş
Aynen canım önceden doğurganlık çok fazlaydıya kızlar eskiler hiç bilirmiydi yok yumurtlama gunuymus çatlamasıymış falan bizim ugrastıgımız seylere bakın.Allah sabır kolaylık versin hepimize..bu ay tükürük ovu testi aldım ins işe yarar 2 senedir gözlerimiz yollarda bekliyoruz nazlı yavruşumuzu
Bügün hastaneye gittim b.hCG 9.0 çıktı doktor hamilesin dedi ama leke geliyor halaYarin sabah ilk idrarla yap hcg negatif ise gebelik olmayabilir.Acaba yumurtan catlamismiydi?Tam koyu olmusmuydu
Hayırlı olsun canım Allah tamamina erdirsin.Ama degerin çok düşük.Leke de varsa düşük tehliken olabilir.Doktor bisey demedimi?Bügün hastaneye gittim b.hCG 9.0 çıktı doktor hamilesin dedi ama leke geliyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?