- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.701
kızlar ilişkiden 20 gün sonra yerleşme olur mu
Evet de ama bazılarına böyle olmuş hesaplamaya vurursak imkanı yok gbi ana Allah'ın işiYok olmaz.
Ne spermin ne yumurtanin o kadar yasayip denk gelme sansi yok.
Tebrikler cnm gozun aydin darisi diger isteyenlerin basina insallah :)[/QUOTE][QUOTE="samojan, post: 44324688, memberisteyenlergün hastaneye gittim b.hCG 9.0 çıktı doktor hamilesin dedi ama leke geliyor hala
Evet de ama bazılarına böyle olmuş hesaplamaya vurursak imkanı yok gbi ana Allah'ın işi
Aslında hiç biri sayılmaz ama 25 ve 27 koyu gbiBenim iyiden iyiye canim sikilmaya basladi.
24 - 25 - 26 - 27 - 28inden birinde garanti yumurtlayacaktim.
Hic kopkoyu cizgi yakalamadim. Koyulasti ve acildi ama yeterince koyulasmadi.
Kullandığım test surelab.
Ne demek simdi bu?
Sagol cnm inşallah isteyen herkese aratmadan kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun insallahHayırlı olsunsamojan darısı benimde bsıma :):) ve diğer tm isteyenlere :)
Aslında hiç biri sayılmaz ama 25 ve 27 koyu gbi
Amin inşaallah canım inşaallah değerin artar ve sağlıklı bi gebelik yaşarsınSagol cnm inşallah isteyen herkese aratmadan kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun insallah
Inşallah canım Amin sizde dua edin bana nolurAmin inşaallah canım inşaallah değerin artar ve sağlıklı bi gebelik yaşarsın
Laboquick al ve 50 adet yumurtlama testine 10 adet gebelik testi veryorlar 30 muydu 40 mıydı neElimde iki test kaldi.
Baska siparis mi etsem diger aya mi biraksam...
Ederim tabi etmem mi sende benim için dua et lütfen bende sağlıklı gebelik gebelikler yaşayimInşallah canım Amin sizde dua edin bana nolur
Inşallah cnm sen de sağlıklı bol rızık lı hayırlısıyla sağ salim kucağına alıp koklamayi nasip etsinEderim tabi etmem mi sende benim için dua et lütfen bende sağlıklı gebelik gebelikler yaşayim
İnşaallah canım hayırlısıyla.AminInşallah cnm sen de sağlıklı bol rızık lı hayırlısıyla sağ salim kucağına alıp koklamayi nasip etsin
Canim siparis et.Benim yegenimin öyle oldu catlamadi adetine 2 gun kala çatladı ve tuttu MaşallahElimde iki test kaldi.
Baska siparis mi etsem diger aya mi biraksam...
Bende aynisini aldim 30 tl diLaboquick al ve 50 adet yumurtlama testine 10 adet gebelik testi veryorlar 30 muydu 40 mıydı ne
Laboquick al ve 50 adet yumurtlama testine 10 adet gebelik testi veryorlar 30 muydu 40 mıydı ne
Canim siparis et.Benim yegenimin öyle oldu catlamadi adetine 2 gun kala çatladı ve tuttu Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?