- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.901
Canım bende ilk defa kullanıyorum 5. Gün bugun.otomatik ovuda cuma gunu gosteriyor.henuz pozitifi goremedimZehreNur canım sen tükürük testinden kullanıyormuşsun sanırım.bende aldım ama hiç klavuzdaki şekillerin hiç birine benzemedi yaptığım testler..yardımcı olursan sevinirim...
Benimki bonie family planning canım...bu testlerde bence iş yok..yapıyorum hep aynı şey çıkıyor klavuzdaki görüntü ile alakası yok.. Bugün 17.gün.daha çatlama olmadı.ovulasyon testide kullanıyorum. Hayırlısı bakalımCanım bende ilk defa kullanıyorum 5. Gün bugun.otomatik ovuda cuma gunu gosteriyor.henuz pozitifi goremedim
Bu ay olmazsa diğer aya ogrenmiş olurum
Seninkinin markası ne
Ben babystart kullanıyorum.
Suan reglin kacıncı gunundesin? Akıntın fln varsa hiç degilse ona gore degerlendir
Hergün aynı saatte ve 2 saat sıvı almadan ve idrara çıkmadan yapmalısın canım.. Adet döngün kaç? bugün 21.günse çatlamış olabilir.hiç koyuluk yakalayamadıysan yumurtan oluşmamıştır belki...her ay yumurta oluşmuyo kadında...Herkese selam.bende bu ay ilk defa ovalasyon testi kullanmaya başladım ikinci çocuğu dusunuyorum.11.gün başladım bugün 21.gün olmasına rağmen hala çift çizgi göremedim. İki gün ust uste çok silik çıktı koyulaşır diye bekledim ama tamamen yok oldu.testleri yapılması gerektiği gibi yapıyorum idrar tutuyorum sıvı tuketmiyorum.test yapmaya devam etmelimiyim sizce.moralin bozuldu.
E daha olmamıs demek ki o yuzden cıkmıyordur..devam et cnm 20 lerde yakalayabilirsinBenimki bonie family planning canım...bu testlerde bence iş yok..yapıyorum hep aynı şey çıkıyor klavuzdaki görüntü ile alakası yok.. Bugün 17.gün.daha çatlama olmadı.ovulasyon testide kullanıyorum. Hayırlısı bakalım
Seninkinde nasıl şekiller çıkıyor.? Benimki baloncuk gibi sabah yaptığım da baloncukların içinde siyah noktalar çıkıyo...E daha olmamıs demek ki o yuzden cıkmıyordur..devam et cnm 20 lerde yakalayabilirsin
Benim sekiller her gun artıyor ilk basladıgımda nerdeyse hiç bişe yoktu
Bende mrkla bekliyorum. Benim iki senedir olmuyor o yuzden pek umut baglamıyorum pozitifi gorsemde umutlanmam cok sadece denememiş olmayayım diye..
Her gün aynı saatte yapıyorum sıvıHergün aynı saatte ve 2 saat sıvı almadan ve idrara çıkmadan yapmalısın canım.. Adet döngün kaç? bugün 21.günse çatlamış olabilir.hiç koyuluk yakalayamadıysan yumurtan oluşmamıştır belki...her ay yumurta oluşmuyo kadında...
Aynen benimki de oyle dün sadece daha net kristal çizgiler gordum ama cok az geciş donemi resmine benzettimSeninkinde nasıl şekiller çıkıyor.? Benimki baloncuk gibi sabah yaptığım da baloncukların içinde siyah noktalar çıkıyo...
Tam ovulasyon olduğunda nasıl şekiller gördüğünü yazarsan sevinirim canım? Sen sabah bişey yemeden mi yapıyor sun testi?Aynen benimki de oyle dün sadece daha net kristal çizgiler gordum ama cok az geciş donemi resmine benzettim
Dongum 30-31 sanırım pers cuma gunu ovu olablr kasıklarımda ara ara hafif kasılma oluyor
Valla bende bilemedim ki cnm belki bu ay yumurtlamamıssındırHer gün aynı saatte yapıyorum sıvı
almayı da kesiyorum.dongum 29 30 gün düzenli ama
hala görmedim koyuluk hep tek çizgi.birakayım mi sizce testi yoksa adetime kadar
devam etmelimiyim 10 gün kaldı
Tmm cnm inş olurda buraya yazarımTam ovulasyon olduğunda nasıl şekiller gördüğünü yazarsan sevinirim canım? Sen sabah bişey yemeden mi yapıyor sun testi?
Devam et istersen canım.. Kimisi adete yakın yumurtluyor.belki seninde öyle olabilir.Doktora gittinmi hiç?2.ciyi düşünüyorsan önce hsg çektir.tüplerde yapışıklık olabilir.ben çektirdim temiz çıktı.çocuk kaç yaşında canım?Her gün aynı saatte yapıyorum sıvı
almayı da kesiyorum.dongum 29 30 gün düzenli ama
hala görmedim koyuluk hep tek çizgi.birakayım mi sizce testi yoksa adetime kadar
devam etmelimiyim 10 gün kaldı
canım ne olursa olsun devam etgünaydın kızlar
bugun 14.günüm yine negatifi gördüm ama seffaf akıntım basladı.
yok canım olmuyor değil de adetlerim düzensiz ya gününü tutturamadım. 2 kere kullandım zaten birinde 9. günde başladım bakmaya 17. güne geldim hala koyulaşmadı bende test bozuk yanlış diye bıraktım ama meğerse daha yumurtam 17mm imiş , sonraki denememde tükürükle olanında oldu onda da tükürüğü doğru yere koymadığımı dün farkettimCanim sende hic koyu cozgi olmuyor mu pcos dan dolayi??
Kız nasıl yanlış yere koydun :):)yok canım olmuyor değil de adetlerim düzensiz ya gününü tutturamadım. 2 kere kullandım zaten birinde 9. günde başladım bakmaya 17. güne geldim hala koyulaşmadı bende test bozuk yanlış diye bıraktım ama meğerse daha yumurtam 17mm imiş , sonraki denememde tükürükle olanında oldu onda da tükürüğü doğru yere koymadığımı dün farkettim
şimdi mesela bu ay 35 gün oldu ben hala adet olmadım hamile değilim. belki hiç yumurtlamadım. işte o yüzden test negatif çıkınca 20 gün boynca yapmaya devam etmem gerekiyor falan..
tükürükle olandan bende de var ben yanlış yapıyormuşum canım dün farkettim hemen sana da söyliyim geçmişi okuya okuya geliyorum belkiZehreNur canım sen tükürük testinden kullanıyormuşsun sanırım.bende aldım ama hiç klavuzdaki şekillerin hiç birine benzemedi yaptığım testler..yardımcı olursan sevinirim...
ben 35 de yumurtluyorum galibaKızlar iki gündür koyu çizgi kaybolmadı bu ne demek ayrıca bende 20. Gün yumurtladım 14günde yumurtlayan yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?