Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende adet olduktan sonra hem idrar hem tükürük deneyeceğim sırf şu tükürüğü tam öğrenmek için ama benimkinin markası da babystart tarif ettiğim şey seninkinde yoktur belki

bak canım mercek kısmını diyorsun sanırım o siyah olan.ben hep onu çıkarıp tükürük sürüyorum.siz damlatıyormusunuz.

Seninkinde nasıl şekiller çıkıyor.? Benimki baloncuk gibi sabah yaptığım da baloncukların içinde siyah noktalar çıkıyo...
tamam işte o baloncuklar negatif demek. eğrelti otu zaten kendini acaip belli ediyor. denemek için tuz ye biraz. sonra o tükürüğü koy onda eğreltiotu çıkması lazım. ordan anlarsın belki. ben denemedim bu dediğimi ama ovulasyon döneminde tuz artıyormuş tükürükte o yüzden eğreltiotu görünümü oluyormuş. bir deneyip bakmak lazım

Eki Görüntüle 1734909 bak canım mercek kısmını diyorsun sanırım o siyah olan.ben hep onu çıkarıp tükürük sürüyorum.siz damlatıyormusunuz.
benimki de benziyor buna rengi mavi ama. evet bende sürüyorum parmağımla. ama öncesinde elinizi yıkayın mutlaka terin tuzu varsa etkiliyor malum. işte bir de merceği ayarlamak için dönmeli biyer var bizimkinde ben onu çevirip oraya sürüyordum dün farkettimki altı çıkıyormuş ve esas oraya sürmem lazımmış tükürüğü. senin sürdüğün yer doğru canım

Kızlar merceği çıkartıp altta kalan cam kısmına tükürük sürüyorsunuz ve baloncuk oluşturmadan. Benimde babystart

canım ne olursa olsun devam et
tabi devam ediyorum canım hatta öğlen de yapıyorum testi ne de olsa sınırsız :)
zaten bugun akıntım basladı sanırım otomatik ovulasyonla aynı cıkacak perşembe veya cuma gibi bekliyorum pozitifi

tabi devam ediyorum canım hatta öğlen de yapıyorum testi ne de olsa sınırsız :)
zaten bugun akıntım basladı sanırım otomatik ovulasyonla aynı cıkacak perşembe veya cuma gibi bekliyorum pozitifi
İnşaallah çıkar canım bizede nasp olur inşaallah. Sıvı tüketmden yap ama

İnşaallah çıkar canım bizede nasp olur inşaallah. Sıvı tüketmden yap ama

evet sabah uyanır uyanmaz yapıyorum bide yeme içme üzerinden en az 2 saat geçirmiş oluyorum yinede sabah yaptıgımda daha net sekiller cıkıyor.

bu arada kızlar bi sorum olacak size bizim en son ilişki 2 gun once oldu.bugun negatif ama denesek mi diyorum.sprmler içerde uzun sure kalınca hareketsizlesiyomus ölüyormus diyorlar.ovulasyon persembe gunu olsa aradan 6 gun gecmis oluyor.
ne dersiniz?siz nasıl yapıyorsunuz.

Deneyecem hemen.. Sağolasın kuzum
Tuzlada yaptım aynı bu testte iş yok.hiç bişey anlamadım valla

canım istiyorsanız yapım tabiki gebe kalcamdiye bi tek yumurtlama dönemine şartlanmayın bu seferde takmdan olsun

Arkadaşlar slm öncelikle Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin .1 oglum var 2. Dusunuyorum Bende bu ay ovulasyon kiti kullandım. Ilk cocugumdada kullandim.faydali olmuştu. Adet döngüm 28 adetimin 15 günü çift çizgiyi yakaladım. degerlendirmede yaptık .hayırlısı bakalım bekliyorum sonucunu size tekrar yazarım.

İyi haberlerini bekliyoruz canım Allah bağışlasın bizede dua et :):)

Benimde bugun ovulasyon tamamen siliklesti ben bugunude degerlendiricem insaallah... Ama yumurtladgm gun cift cizgi koyu oldugu gunden beri gogus agrim var... Sizlerin de yumurtlama zamani gogus agrisi bole acimasi sizlamasi vs gbi seyler oluyor mu?

Denedim az once olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…