- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.941
Hadi hayırlısıadet olacağım nihayettt adet öncesi lekelenmelerim başladı 35. günde
çokkk şükür tarlusala gerek kalmadı soğan suyu ile geldi reglim. yarın da soğan yapıp öbür gün havuç artı incir kürüne başlıyorum yumurtlama için
İnşaallah canım. AminKızlar bu ay yumurtladigimi anladım üç gün değerlendirdim inşallah hamiş oluruz hepimiz
geçtiğimiz ay 21. günde yumurtlamışım bu durumda. bu ay kaçıncı gün başlasam acep teste?Hadi hayırlısı
Bogurtlen kökü kuru daha faydalıadet olacağım nihayettt adet öncesi lekelenmelerim başladı 35. günde
çokkk şükür tarlusala gerek kalmadı soğan suyu ile geldi reglim. yarın da soğan yapıp öbür gün havuç artı incir kürüne başlıyorum yumurtlama için
Ben burda inciri zor buldum canım böğürtlen kökü mümkün değilBogurtlen kökü kuru daha faydalı
Vesile olur inş cnmadet olacağım nihayettt adet öncesi lekelenmelerim başladı 35. günde
Adet düzenin nedir canımgeçtiğimiz ay 21. günde yumurtlamışım bu durumda. bu ay kaçıncı gün başlasam acep teste?
Birazcik daha koyulasmasi lazim sanki canim calismalara basladinizmi?Arkadaslar merhaba.. Biz 4 aydir cocuk istiyoruz ilk ay oylesine denedik. 2. Ay ovulasyon testi ile denedik 24. Gun cift cizgi yakaladim.. 3. Ay ates olcumu ile denedik 25. Gun yumurtladim. Bu 4. Ay yine ovulasyon testi aldim ayni zamanda sogan suyu kürünü yapiyorum. Yukaridan asagiya resimde 19-20-21-22. Gun sonuncu sanki koyu gibi yani bugun yorumlari bekliyorum
En alttaki koyu gbi ilişkiye bslayın ama yinede takipte olArkadaslar merhaba.. Biz 4 aydir cocuk istiyoruz ilk ay oylesine denedik. 2. Ay ovulasyon testi ile denedik 24. Gun cift cizgi yakaladim.. 3. Ay ates olcumu ile denedik 25. Gun yumurtladim. Bu 4. Ay yine ovulasyon testi aldim ayni zamanda sogan suyu kürünü yapiyorum. Yukaridan asagiya resimde 19-20-21-22. Gun sonuncu sanki koyu gibi yani bugun yorumlari bekliyorum
Evet canim dun sabah basladik bu aksam da yapalim nolur nolmaz belki sogan suyu one cekmistirBirazcik daha koyulasmasi lazim sanki canim calismalara basladinizmi?
Adetim düzensiz maalesef 4 ay boyunca 28 de bir oldum sonra 42 de ilaçla oldum bu ay da 35 de soğan suyuyla oldum malum.Adet düzenin nedir canım
Benimde düzensiz ama sbebi yok anlıyorum ama o zaman yine de 10. gün bsla garantiye alAdetim düzensiz maalesef 4 ay boyunca 28 de bir oldum sonra 42 de ilaçla oldum bu ay da 35 de soğan suyuyla oldum malum.
Tanıdınız değil mi beeeen biiiirrr PCO yum
Yani hiç belli olmuyor, ve hatta bazı aylar yumurtlama hiç olmuyor
Isı ölçer başımda, tükürük ovulasyon testi elimde idrar ovulasyon testi kargoda, incir ve havuçlarım beklemede tüm ekipman hazır bekliyoruz
Soğanı da 6 gün içmiş oldum ama adetliyken içilmiyor diye mecbur bırakıcam yarın, artık ne kadar fayda ettiyse
gebelik testi gibi değil canım bu ovu testi. çoğu gün çift çizgi çıkıyor zaten ama önemli olan ikinci çizginin koyuluğu. ikisi eşit derece koyu olmalı pozitif olması için. sen koyulaşmasını takip edicen istersen resim at yaptıklarının bakalımKızlar ben bişey sorcam kafam karıştı. Ben iki gün önce yani cumartesi günü sabah çift çizgiyi yakaladim akşam yaptim yine çift çizgi. Pazar gunu aksam yani dün yaptim yine çift çizgi. Ama cumartesi gibi çok koyu olmasada yinede çift çizgi. Bu çift cizgi bir iki gün mu sürüyor yoksa sabah yakaladik cizgiyi diyelim aksam siliklesmeye mi başlıyor
Koyulugu yakaladim canim ayni renkteydiler. Testlerimin hepsi evde canim ben çalışıyorum aksama atiyim. Yani bir gün boyunca çift cizgi cikabilir dimigebelik testi gibi değil canım bu ovu testi. çoğu gün çift çizgi çıkıyor zaten ama önemli olan ikinci çizginin koyuluğu. ikisi eşit derece koyu olmalı pozitif olması için. sen koyulaşmasını takip edicen istersen resim at yaptıklarının bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?