Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adet olacağım nihayettt adet öncesi lekelenmelerim başladı 35. günde

çokkk şükür tarlusala gerek kalmadı soğan suyu ile geldi reglim. yarın da soğan yapıp öbür gün havuç artı incir kürüne başlıyorum yumurtlama için

Hadi hayırlısı

Bogurtlen kökü kuru daha faydalı

Vesile olur inş cnm
Tukuruk testini hergun yaparsın zaten kristallesmeye basladıgında idrar testide yaparsın.

Arkadaslar merhaba.. Biz 4 aydir cocuk istiyoruz ilk ay oylesine denedik. 2. Ay ovulasyon testi ile denedik 24. Gun cift cizgi yakaladim.. 3. Ay ates olcumu ile denedik 25. Gun yumurtladim. Bu 4. Ay yine ovulasyon testi aldim ayni zamanda sogan suyu kürünü yapiyorum. Yukaridan asagiya resimde 19-20-21-22. Gun sonuncu sanki koyu gibi yani bugun yorumlari bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20160104_194719.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
Birazcik daha koyulasmasi lazim sanki canim calismalara basladinizmi?

En alttaki koyu gbi ilişkiye bslayın ama yinede takipte ol

Adet düzenin nedir canım
Adetim düzensiz maalesef 4 ay boyunca 28 de bir oldum sonra 42 de ilaçla oldum bu ay da 35 de soğan suyuyla oldum malum.
Tanıdınız değil mi beeeen biiiirrr PCO yum
Yani hiç belli olmuyor, ve hatta bazı aylar yumurtlama hiç olmuyor

Isı ölçer başımda, tükürük ovulasyon testi elimde idrar ovulasyon testi kargoda, incir ve havuçlarım beklemede tüm ekipman hazır bekliyoruz
Soğanı da 6 gün içmiş oldum ama adetliyken içilmiyor diye mecbur bırakıcam yarın, artık ne kadar fayda ettiyse

Kızlar ben bişey sorcam kafam karıştı. Ben iki gün önce yani cumartesi günü sabah çift çizgiyi yakaladim akşam yaptim yine çift çizgi. Pazar gunu aksam yani dün yaptim yine çift çizgi. Ama cumartesi gibi çok koyu olmasada yinede çift çizgi. Bu çift cizgi bir iki gün mu sürüyor yoksa sabah yakaladik cizgiyi diyelim aksam siliklesmeye mi başlıyor

Benimde düzensiz ama sbebi yok anlıyorum ama o zaman yine de 10. gün bsla garantiye al

gebelik testi gibi değil canım bu ovu testi. çoğu gün çift çizgi çıkıyor zaten ama önemli olan ikinci çizginin koyuluğu. ikisi eşit derece koyu olmalı pozitif olması için. sen koyulaşmasını takip edicen istersen resim at yaptıklarının bakalım

En erken hamile oldugumu anlariz benim adetime 18 gun oncesinden basladi göguslerimin acisi normalde bir hafta kala oluyirdu bilgisi olan varmi bu konuda

Koyulugu yakaladim canim ayni renkteydiler. Testlerimin hepsi evde canim ben çalışıyorum aksama atiyim. Yani bir gün boyunca çift cizgi cikabilir dimi

kızlar bu foruma üyeyim ama bu topiğe yeni yazıyorum.yumurtlama takibi yapamıyorum bunun için yumurtlama testi almak istiyorum bi yardımcı olur musunuz kullananalar ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz markalar var mı netten araştırdım bayağı bi marka var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…