Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yumurta bir gün canlı kalabildiği için çift czg görünyor olabilir canım @zeynepce90
kızlar bu foruma üyeyim ama bu topiğe yeni yazıyorum.yumurtlama takibi yapamıyorum bunun için yumurtlama testi almak istiyorum bi yardımcı olur musunuz kullananalar ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz markalar var mı netten araştırdım bayağı bi marka var

En erken hamile oldugumu anlariz benim adetime 18 gun oncesinden basladi göguslerimin acisi normalde bir hafta kala oluyirdu bilgisi olan varmi bu konuda

Canim bende seninle ayniyim... Benimde goguslermin agrisi hassasligi yumurtaladhgm günden basladi yani adete 15gun varken.. Hatta buraya yazmistm.. İnsaallah dollenmenin belirtiisidir canim

Laboquick al canım

Kızlar benimde ilişkimden 2 gün sonra akıntm bsladı kabızlık var söylemesi ayıp bi de midem çok bulanyor keşke bebişimiz olsa ya bi de göğüslerime batmalar giryor ara ara

İnsaallah canim benim..bende dun son iliskime grdim bu ayki.. ☺ dort gun ust uste yaptik bakalim.. İnsaallah tutmustur.. Bende de gogus agrisi var yumurtlama gununden beri..ama sunu diyeyem sana mide bulantisi adet gecikince bas gosteriyor. Henuz erken oyle hissetmen..

kızlar 3 başarısız gebelik ve 28 başarısız ay yaşamış biri olarak size nacizane tavsiyem belirtilere takılmayın hem de hiç takılmayın. çünkü adet belirtisi ile hamilelik belirtisi arasında hiçbir fark olmuyor ve hamilelik belirtileri aslında taaa 7. haftada ortaya çıkıyor. bhcg 10 bin üstüne çıkınca yani. öyle bir bulantım var galiba şeklinde değil nefes aldırmayacak şekilde bulantı oluyor.

Kesinlikle katiliyorum..benim arkadasimda hamile kaldi ama hic bir belirtisi yoktu.. Adetten bi hafta sonra cikti tum belirtiler.. Yakin arkadsm oldugu icin asama asama biliorm.. Hatta polislik sinavina hazrlaniordu 8kg dambillar kaldiriordu. Hic bi belirti yasamadi ha dusunse su oldu bu oldu derdi.. Ama hic takmadi... Biz cok takiyoruz ya.. İnsaallah bende bu ay takmamaya calisiyorum... Hani tek canimi sikan su ki goguslerm agriyor ama her ay agrir acaba diorm yoksa yne adet olucam ondan mi ki diorm..degisik bisi bekliorm sanirm agrimadgi zaman hamile kalicam saniyoorum... :))

Benim kusma falan yok ama iç bulantm var çok fazla ama bi tek uyandığımda zaten çok erken ya sadece diliyorum bi de demek istediğim acaba iliskiden 2 gün sonra mı yumurtladm

Benim kusma falan yok ama iç bulantm var çok fazla ama bi tek uyandığımda zaten çok erken ya sadece diliyorum bi de demek istediğim acaba iliskiden 2 gün sonra mı yumurtladm

Sen ovu testi yapmadin mi?

Yumurtamın olduğu yeri hissedebilyorum birden ağrı giryor adetimde düzensiz yumurtladm mı acebek

Cnm merhaba nasılsın tükrükl testi nasıl gidiyor otlar iyice artmaya başladı mı benim test de kargoda üç güne elimde olur inşallah
Mrb cnm tesekkur ederim iyiyim sen nasılsın?
Ya hiç sorma ot mot hiç bişe gozukmuyor
Bugun yogun noktacıklar vardı ama ot seklini alır mı bilmem
Aslında ben erken yumurtlamıs olblrm 2 gun once ufak ufak otlar kristal gorunumu vardı ben artacak diye beklerken tamamen kayboldu
Bu arada akıntım var dongum 30 gun oldugu için ben pers veya cuma bekliyorum otları
Senin nasıl gidiyo peki

Cnm ben de iyiyim Sağol.biz korunuyoruz bu ay gelecek ayda kürtaj oldum.tükrük testi elime geçmedi merakla bekliyorum.anlaşılan siz iyi tüküremiyorsunuz gelsin bir de ben tüküreyimşaka bir tarafa boş yere mi sipariş verdim acaba neden bu otları göremiyorsunuz ya hevesim Kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…