- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.961
kızlar bu foruma üyeyim ama bu topiğe yeni yazıyorum.yumurtlama takibi yapamıyorum bunun için yumurtlama testi almak istiyorum bi yardımcı olur musunuz kullananalar ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz markalar var mı netten araştırdım bayağı bi marka varYumurta bir gün canlı kalabildiği için çift czg görünyor olabilir canım @zeynepce90
En erken hamile oldugumu anlariz benim adetime 18 gun oncesinden basladi göguslerimin acisi normalde bir hafta kala oluyirdu bilgisi olan varmi bu konuda
Lutfen cvp alabilirmiyim kizlar
Canim aldim ondan ben kullandim ona gore iliski oldu ve bir hafta sonrada veya 10 gun goguslerim de agri olduCanim laboquik die bir marka var bende onu kullaniyorm bir cok kisi onu kullaniyor ovu testi olarak.. Snede onu al istersen..
Laboquick al canımkızlar bu foruma üyeyim ama bu topiğe yeni yazıyorum.yumurtlama takibi yapamıyorum bunun için yumurtlama testi almak istiyorum bi yardımcı olur musunuz kullananalar ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz markalar var mı netten araştırdım bayağı bi marka var
Tamam canım çok sağolLaboquick al canım
Cnm merhaba nasılsın tükrükl testi nasıl gidiyor otlar iyice artmaya başladı mı benim test de kargoda üç güne elimde olur inşallahVesile olur inş cnm
Tukuruk testini hergun yaparsın zaten kristallesmeye basladıgında idrar testide yaparsın.
kızlar 3 başarısız gebelik ve 28 başarısız ay yaşamış biri olarak size nacizane tavsiyem belirtilere takılmayın hem de hiç takılmayın. çünkü adet belirtisi ile hamilelik belirtisi arasında hiçbir fark olmuyor ve hamilelik belirtileri aslında taaa 7. haftada ortaya çıkıyor. bhcg 10 bin üstüne çıkınca yani. öyle bir bulantım var galiba şeklinde değil nefes aldırmayacak şekilde bulantı oluyor.
Benim kusma falan yok ama iç bulantm var çok fazla ama bi tek uyandığımda zaten çok erken ya sadece diliyorum bi de demek istediğim acaba iliskiden 2 gün sonra mı yumurtladm
Yok ya yapamdm çok yoğunluk var çalışyorum yapamdmSen ovu testi yapmadin mi?
Mrb cnm tesekkur ederim iyiyim sen nasılsın?Cnm merhaba nasılsın tükrükl testi nasıl gidiyor otlar iyice artmaya başladı mı benim test de kargoda üç güne elimde olur inşallah
Yumurtamın olduğu yeri hissedebilyorum birden ağrı giryor adetimde düzensiz yumurtladm mı acebek
Cnm ben de iyiyim Sağol.biz korunuyoruz bu ay gelecek ayda kürtaj oldum.tükrük testi elime geçmedi merakla bekliyorum.anlaşılan siz iyi tüküremiyorsunuz gelsin bir de ben tüküreyimMrb cnm tesekkur ederim iyiyim sen nasılsın?
Ya hiç sorma ot mot hiç bişe gozukmuyor
Bugun yogun noktacıklar vardı ama ot seklini alır mı bilmem
Aslında ben erken yumurtlamıs olblrm 2 gun once ufak ufak otlar kristal gorunumu vardı ben artacak diye beklerken tamamen kayboldu
Bu arada akıntım var dongum 30 gun oldugu için ben pers veya cuma bekliyorum otları
Senin nasıl gidiyo peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?