- 11 Şubat 2009
- 682
- 198
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.501
canım bazılarında koyulaşmanın olduğu günü değerlendirmek gerekiyor, benim ki öyle tam koyu olduğu zaman 10 saat içinde ve koyulaşmanın bir önceki günü değerlendirdim ve iki kere hamile kaldım , doğrusu kimyasal gebelikti ama döllenme gerçekleşmişti , inşallah bu ay tutar eğer tutmazsa gelecek dönem koyu günü ve öncesini değerlendir
ölçümlerin nedenini açıklar mısın ovulasyon günün mü hamiileiğin oluşup oluşmadığını mı ölçüyorsun? neden üst sıcaklık 37,1yanlıslıkla hem kucuk gönderdim hem buyuk halını. iki tabloda aynı ve bana ait canım
merhabalar sizlere birsey sormak istiyorum adetin 11.gunu histeroskopi ameliyati oldum benim yumurtlamam nezaman olmustur normal duzenimdemi yoksa farkli zamandami. 20 aralik adet. 30 aralik ameliyat. Bugun (12 ocak) adetin 24.gunu, ameliyatin 13.gunu ovu. testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ne anlama geliyouzun yazdim ama yumurtlama zamanimi cok merak ediyrm birde normal adet tarihimdemi adet olucam.
:) hayırlısı canım sanki tutacak bakalımOyle yaptm canim tam koyu oldugu gunu ve onceki gunu degerlendirdik sornaki iki gunude degerlendrdik ve bu kez tam amuda kalkip durdm valla spermler iyice iceri gtsin die cunku bizde tam bi birlesme olmuyor vajenim cok dar oldugu icin.. Bu sekilde denedik bakalim insaallah tutar.
afedersin yanlış oldu , bildiğim kadarıyla histereskopi 10. güne kadar yapılıyor, yumurtaya zarar vermemek için , bende olacaktım 10. gününmü geçince istemedim , anestezili mi oldun? rahim nasılmış, bazılarına korunun dendiğini okumuştum,ama adet düzenini değiştirmez sanırımmerhabalar sizlere birsey sormak istiyorum adetin 11.gunu histeroskopi ameliyati oldum benim yumurtlamam nezaman olmustur normal duzenimdemi yoksa farkli zamandami. 20 aralik adet. 30 aralik ameliyat. Bugun (12 ocak) adetin 24.gunu, ameliyatin 13.gunu ovu. testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ne anlama geliyouzun yazdim ama yumurtlama zamanimi cok merak ediyrm birde normal adet tarihimdemi adet olucam.
evet anestezili oldum,rahimde sekil bozuklgu varmis o duzeltildi ve sonucun iyi oldugunu 3 ay icersinde kendkligimden hamile kalacabilecegimi soyledi.ameliyat gunu icin doktoruma guveniyorum yanlis birgun olsaydii doktorum sonraki aya yapalim diye uyarirdi diye tahmin ediyorum:) sadece 5 gun korunma verdi. ovu. testim ikinci cizgi silik cikinca neoldugunu anlamadim normal adet tarihime 8-9 gun varken silik cikarmi inu cok merak ediyrmafedersin yanlış oldu , bildiğim kadarıyla histereskopi 10. güne kadar yapılıyor, yumurtaya zarar vermemek için , bende olacaktım 10. gününmü geçince istemedim , anestezili mi oldun? rahim nasılmış, bazılarına korunun dendiğini okumuştum,ama adet düzenini değiştirmez sanırım
çok geçmiş olsun , yapmaya devam et ama sonuçta hamile kalma ihtimaline karşı 3 ay korun demiş doktor , bu da herşeyin normal olduğunu gösterirevet anestezili oldum,rahimde sekil bozuklgu varmis o duzeltildi ve sonucun iyi oldugunu 3 ay icersinde kendkligimden hamile kalacabilecegimi soyledi.ameliyat gunu icin doktoruma guveniyorum yanlis birgun olsaydii doktorum sonraki aya yapalim diye uyarirdi diye tahmin ediyorum:) sadece 5 gun korunma verdi. ovu. testim ikinci cizgi silik cikinca neoldugunu anlamadim normal adet tarihime 8-9 gun varken silik cikarmi inu cok merak ediyrm
:) hayırlısı canım sanki tutacak bakalım
canım yumurtlamadan 12 gün sonra evde belli olabilir , en doğrusu adetin geçmesini beklemektirAy inşaallah ya sende dua et olur mu☺ herkese dua ettiriyorum... Test ne zaman yapilmali sence?
canım yumurtlamadan 12 gün sonra evde belli olabilir , en doğrusu adetin geçmesini beklemektir
yakınız ben 21. gündeyim , 25 ya da 26. günde belli olur inşallah o da pazar gününe denk geliyor :))) hadi hayırlısıTamam canim bugun bi yapaym ddm de cikmadi zaten.. İnşaallah cikar yakin zamanda... ☺ 12.gun 16si...
yakınız ben 21. gündeyim , 25 ya da 26. günde belli olur inşallah o da pazar gününe denk geliyor :))) hadi hayırlısı
Canim cevabin için çok teşekkürler :) ben doktora sordum aspirin kullan bişey olmaz dedi hergun günde bir ecopirin kullanıyorum. Ama adetin bir gün bile geçse gel igneye baslamamiz lazim dedi. bende üç tane kimyasal gebelik yaşadım . Son hamileligimde igneye kullandigim halde düştü. Doktor da sagolsun size yapılacak bişey kalmadi hep düşer sizin çocuk dedi ve bizi eve gönderdi . O doktoru biraktik şimdi başka bir doktora gidiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bundan sonra tutar ve hayirlisiyla hamileligimiz devam eder doğrusu o doktora kizdim ama korkuyorum da dedigi gibi ya benim hiç bebeğim tutmaz hep düşer diyemerhaba canım bende de pıhtılaşma sorunu var , öncelikle hamileliği en erken kan testi ile anlarsın onu da acile giderek yaptırabilirsin durmunu anlatınca anlayışla yaklaşıyorlar ve hemen testi yapıyorlar , ben hep öyle yapıyorum , limon iyi bir kan sulandırıcıdır , bir yemek kaşığı limonu yarım bardak suya ekle , her gün iç , ayrıca hematoloji uzmanına da görünmek gerekiyor , ben gittim ve hemen coraspirine başlattı , zaten hamile olduğumuzu anlayınca iğne olmamız gerekiyor ne kadar erken öğrensek o kadar iyi ama stres yapma tatlım selamlar sevgiler
Cnm bende Laparoskopi ve histeraskopi oldum geçen ay adet gününde gelmiyor adetin ameliyat oldugun zamanda geliyor yani benim 42. Günü bulmuştu adet oldugum tarihi baz alırsakmerhabalar sizlere birsey sormak istiyorum adetin 11.gunu histeroskopi ameliyati oldum benim yumurtlamam nezaman olmustur normal duzenimdemi yoksa farkli zamandami. 20 aralik adet. 30 aralik ameliyat. Bugun (12 ocak) adetin 24.gunu, ameliyatin 13.gunu ovu. testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ne anlama geliyouzun yazdim ama yumurtlama zamanimi cok merak ediyrm birde normal adet tarihimdemi adet olucam.
Tatlım banada çoğu koyu gbi geldi sıvı alımına dikkat ettinmi
Lütfen yardımcı olurmusunuz ben mi yanlis görüyorum
Evet ettim en az 2 saat almadım sabah ilk idrarla yapmadım ama anlamadım bendeTatlım banada çoğu koyu gbi geldi sıvı alımına dikkat ettinmi
Gebe olma ihtmalin var mıEvet ettim en az 2 saat almadım sabah ilk idrarla yapmadım ama anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?