Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhabalar sizlere birsey sormak istiyorum adetin 11.gunu histeroskopi ameliyati oldum benim yumurtlamam nezaman olmustur normal duzenimdemi yoksa farkli zamandami. 20 aralik adet. 30 aralik ameliyat. Bugun (12 ocak) adetin 24.gunu, ameliyatin 13.gunu ovu. testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ne anlama geliyouzun yazdim ama yumurtlama zamanimi cok merak ediyrm birde normal adet tarihimdemi adet olucam.

Oyle yaptm canim tam koyu oldugu gunu ve onceki gunu degerlendirdik sornaki iki gunude degerlendrdik ve bu kez tam amuda kalkip durdm valla spermler iyice iceri gtsin die cunku bizde tam bi birlesme olmuyor vajenim cok dar oldugu icin.. Bu sekilde denedik bakalim insaallah tutar.

:) hayırlısı canım sanki tutacak bakalım

afedersin yanlış oldu , bildiğim kadarıyla histereskopi 10. güne kadar yapılıyor, yumurtaya zarar vermemek için , bende olacaktım 10. gününmü geçince istemedim , anestezili mi oldun? rahim nasılmış, bazılarına korunun dendiğini okumuştum,ama adet düzenini değiştirmez sanırım

evet anestezili oldum,rahimde sekil bozuklgu varmis o duzeltildi ve sonucun iyi oldugunu 3 ay icersinde kendkligimden hamile kalacabilecegimi soyledi.ameliyat gunu icin doktoruma guveniyorum yanlis birgun olsaydii doktorum sonraki aya yapalim diye uyarirdi diye tahmin ediyorum:) sadece 5 gun korunma verdi. ovu. testim ikinci cizgi silik cikinca neoldugunu anlamadim normal adet tarihime 8-9 gun varken silik cikarmi inu cok merak ediyrm

çok geçmiş olsun , yapmaya devam et ama sonuçta hamile kalma ihtimaline karşı 3 ay korun demiş doktor , bu da herşeyin normal olduğunu gösterir

canım yumurtlamadan 12 gün sonra evde belli olabilir , en doğrusu adetin geçmesini beklemektir

Tamam canim bugun bi yapaym ddm de cikmadi zaten.. İnşaallah cikar yakin zamanda... ☺ 12.gun 16si...

yakınız ben 21. gündeyim , 25 ya da 26. günde belli olur inşallah o da pazar gününe denk geliyor :))) hadi hayırlısı

Hayirlisi insaallah... ☺ adetim bi gecse bende suphelenicemde insaallah.. Tabi bu gecikme olmasin gecme olsun cunku hamile olayim.... ☺☺☺

Canim cevabin için çok teşekkürler :) ben doktora sordum aspirin kullan bişey olmaz dedi hergun günde bir ecopirin kullanıyorum. Ama adetin bir gün bile geçse gel igneye baslamamiz lazim dedi. bende üç tane kimyasal gebelik yaşadım . Son hamileligimde igneye kullandigim halde düştü. Doktor da sagolsun size yapılacak bişey kalmadi hep düşer sizin çocuk dedi ve bizi eve gönderdi . O doktoru biraktik şimdi başka bir doktora gidiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bundan sonra tutar ve hayirlisiyla hamileligimiz devam eder doğrusu o doktora kizdim ama korkuyorum da dedigi gibi ya benim hiç bebeğim tutmaz hep düşer diye herkes unut o doktorum dediklerini diyorlar ama inanki adamim dedikleri hafızama kazindi unutmam mümkün degil.

Cnm bende Laparoskopi ve histeraskopi oldum geçen ay adet gününde gelmiyor adetin ameliyat oldugun zamanda geliyor yani benim 42. Günü bulmuştu adet oldugum tarihi baz alırsak

Arkadaşlar Merhaba bu ay ovulasyon testi siparis ettim ve regl bitiminden itibaren başladım 12.gün itibariyle ikinci çizgi aynı koyulukta oldu bugun 16. Günü ve hala ikinci çizgi aynı koyulukta bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…