- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.521
Keşke öyle olsa Allaha okadar dua ediyorum ki Allahım nerde varsa isteyen onlara sonra banada nasip eyle diyeGebe olma ihtmalin var mı
İnşaallah vardır canım bizlere nasp olsun innşaallahKeşke öyle olsa Allaha okadar dua ediyorum ki Allahım nerde varsa isteyen onlara sonra banada nasip eyle diye
laboquick aldım internetten regl bitti başladım 6.gününden silik başladı sonra bu hali aldı işteHangi markadan aldın peki sen
İnsan biyerden sonra kafayı yiyio her dakika testmi yapsam acaba değiştimi siliklestimi noldu merak ediyo 5 aydır deniyoruz herkes oluruna bırak diyoda gel bide bana sor :)Allah Allah tuhaf
Aynen canım ya :):) innşaallah hayırlısıyla sağlıklı bsekildmee tutarİnsan biyerden sonra kafayı yiyio her dakika testmi yapsam acaba değiştimi siliklestimi noldu merak ediyo 5 aydır deniyoruz herkes oluruna bırak diyoda gel bide bana sor :)
Amin canım benim inşallah :)Aynen canım ya :):) innşaallah hayırlısıyla sağlıklı bsekildmee tutar
Aminn :):)Amin canım benim inşallah :)
evet anestezili oldum,rahimde sekil bozuklgu varmis o duzeltildi ve sonucun iyi oldugunu 3 ay icersinde kendkligimden hamile kalacabilecegimi soyledi.ameliyat gunu icin doktoruma guveniyorum yanlis birgun olsaydii doktorum sonraki aya yapalim diye uyarirdi diye tahmin ediyorum:) sadece 5 gun korunma verdi. ovu. testim ikinci cizgi silik cikinca neoldugunu anlamadim normal adet tarihime 8-9 gun varken silik cikarmi inu cok merakafedersin yanlış oldu , bildiğim kadarıyla histereskopi 10. güne kadar yapılıyor, yumurtaya zarar vermemek için , bende olacaktım 10. gününmü geçince istemedim , anestezili mi oldun? rahim nasılmış, bazılarına korunun dendiğini okumuştum,ama adet düzenini değiştirmez sanırım
cevabin icin tskr ederim. son birsey daha sormakmistiyorum ovu.testi sabah ilk idrarlami yapiliyoCnm bende Laparoskopi ve histeraskopi oldum geçen ay adet gününde gelmiyor adetin ameliyat oldugun zamanda geliyor yani benim 42. Günü bulmuştu adet oldugum tarihi baz alırsak
Hayır ikinci idrarla canımevet anestezili oldum,rahimde sekil bozuklgu varmis o duzeltildi ve sonucun iyi oldugunu 3 ay icersinde kendkligimden hamile kalacabilecegimi soyledi.ameliyat gunu icin doktoruma guveniyorum yanlis birgun olsaydii doktorum sonraki aya yapalim diye uyarirdi diye tahmin ediyorum:) sadece 5 gun korunma verdi. ovu. testim ikinci cizgi silik cikinca neoldugunu anlamadim normal adet tarihime 8-9 gun varken silik cikarmi inu cok merak
cevabin icin tskr ederim. son birsey daha sormakmistiyorum ovu.testi sabah ilk idrarlami yapiliyo
Yok canim ilk idrarla yapilmiyor ben onbirde yapiyorum bi de sivi alimina dikkat etevet anestezili oldum,rahimde sekil bozuklgu varmis o duzeltildi ve sonucun iyi oldugunu 3 ay icersinde kendkligimden hamile kalacabilecegimi soyledi.ameliyat gunu icin doktoruma guveniyorum yanlis birgun olsaydii doktorum sonraki aya yapalim diye uyarirdi diye tahmin ediyorum:) sadece 5 gun korunma verdi. ovu. testim ikinci cizgi silik cikinca neoldugunu anlamadim normal adet tarihime 8-9 gun varken silik cikarmi inu cok merak
cevabin icin tskr ederim. son birsey daha sormakmistiyorum ovu.testi sabah ilk idrarlami yapiliyo
yumurtladımmı bunu merak ediyorum canım :/ölçümlerin nedenini açıklar mısın ovulasyon günün mü hamiileiğin oluşup oluşmadığını mı ölçüyorsun? neden üst sıcaklık 37,1
Canım artış var ama belli bi düşüş yok bu adetin ilk günündenmikızlaarrr sizeee vücut ısısı tablomu gönderiyorumm..şimdi yumurtlama olmuşmu olmamış. hangi gün olmuşsa. ve benim adet sürem tam tamıına 7 gün sürüyor bunuda belirtimm. yorumlarınızı bekliyorumm... hiçç öylee aşırı inişli bi tablo görüntüsü yok bende sankiEki Görüntüle 1742137 Eki Görüntüle 1742137
CANIM NE ZAMAN HISTEROSKOPİ OLDUN BENDE 4 KASIMDA OLDUM AYNI ŞEKİL BOZUKLUĞU SORUNU MUSTAFA ACET MEDİPOL BAĞCILARDAevet anestezili oldum,rahimde sekil bozuklgu varmis o duzeltildi ve sonucun iyi oldugunu 3 ay icersinde kendkligimden hamile kalacabilecegimi soyledi.ameliyat gunu icin doktoruma guveniyorum yanlis birgun olsaydii doktorum sonraki aya yapalim diye uyarirdi diye tahmin ediyorum:) sadece 5 gun korunma verdi. ovu. testim ikinci cizgi silik cikinca neoldugunu anlamadim normal adet tarihime 8-9 gun varken silik cikarmi inu cok merak
Sanki 9. Gün gibi geldi banakızlaarrr sizeee vücut ısısı tablomu gönderiyorumm..şimdi yumurtlama olmuşmu olmamış. hangi gün olmuşsa. ve benim adet sürem tam tamıına 7 gün sürüyor bunuda belirtimm. yorumlarınızı bekliyorumm... hiçç öylee aşırı inişli bi tablo görüntüsü yok bende sankiEki Görüntüle 1742137 Eki Görüntüle 1742137
30 aralik carsamba gunu oldum sekil bozuklugundan dolayi bende ayni sekilde mustafa acete medipol. aklimda okadar cok soru varki en com merakmettigim nezaman adet olucam. ameliyati adetin 11.gunu oldu yumurtmam normal zamanindami oldu kafam cok karisik tecrubelerinizi paylasirsaniz sevimirim.CANIM NE ZAMAN HISTEROSKOPİ OLDUN BENDE 4 KASIMDA OLDUM AYNI ŞEKİL BOZUKLUĞU SORUNU MUSTAFA ACET MEDİPOL BAĞCILARDA
Canım şimdi bazıları gününde yine adet oluyo bazıları olmuyo kişiden kişiye değişiyo ama her halukarda ilaçlar bittikten 2 gün sonra adet olunuyor. Ve esas adet tarihin o oluyor. Bu ay bişey bekleme adet olmazsanda test yapma boşuna benim gibi ve bir çok kişi gibi aa ilk aydan hamileyim triplerine grip hüsranla karşılaşırsın :)30 aralik carsamba gunu oldum sekil bozuklugundan dolayi bende ayni sekilde mustafa acete medipol. aklimda okadar cok soru varki en com merakmettigim nezaman adet olucam. ameliyati adetin 11.gunu oldu yumurtmam normal zamanindami oldu kafam cok karisik tecrubelerinizi paylasirsaniz sevimirim.
valla dogruyu soylemek gerekirse hicnoyle beklentim yok ilk tup bebek denemem negatif,ikincisi pozitif ama 11.hafta bos gebelikten dolayi kurtaj ve 9 senedir ugrasiyorum oyuzden bana cok zor geliyo kendiliginden gebe kalmak ama mustafa hocam okaar guzel konustiki bundan onceki tedavileri gebelikleri hepsini unut bu amleiyattan sonra3 ay icerisinde kendiliginden hamkle kalicaksin dedi doktoruma guveniyorum ama yinede tuhafim,garibim anlatamiyorum ifade edemiyorumCanım şimdi bazıları gününde yine adet oluyo bazıları olmuyo kişiden kişiye değişiyo ama her halukarda ilaçlar bittikten 2 gün sonra adet olunuyor. Ve esas adet tarihin o oluyor. Bu ay bişey bekleme adet olmazsanda test yapma boşuna benim gibi ve bir çok kişi gibi aa ilk aydan hamileyim triplerine grip hüsranla karşılaşırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?