Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kesinlikle yanlış söylemiş , bak tatlım benim ilk hamileliğim normaldi ve 30 hafta sürdü hemde iğnesiz , bilmiyorduk durumumu , sonrasında 1,5 yıl geçti ve ben iki kimyasalımı biliyorum belki bilmediğim başka kimyasallarımda olmuştur , hiç moralini bozma bende 2 homozigot ,bir ACE DD mutasyonu var , çok rahatlıkla hamile kalırsın , o doktorun aklına şaşarım

Sağol canim aynen dedigin gibi moreli bozmamak lazim daha Rabbim neler verir canim . Bu kimyasal gebelikler için senin doktorun canim

Kimyasallar için senin doktorun ne diyor diycektim canim :)

Kimyasallar için senin doktorun ne diyor diycektim canim :)
herkes de olabilir normal bir durum dedi , sağlıksız gebelikler doğal süreç içinde vücut tarafından sonlandırılır dedi , vardır bir hayır tatlım , her zaman kimyasal olmaz dedi canım sakın üzme kendini en kötüsü üzüntü , hormonlarını etkilersin

Doğru söylüyorsun canim üç tane kimyasal olunca korkuyorum açıkçasi ama herseyde vardir bi hayir inşallah bundan sonra sağlıklı bebislerimiz olur :) Rabbim yardimcimiz olsun inşallah

Doğru söylüyorsun canim üç tane kimyasal olunca korkuyorum açıkçasi ama herseyde vardir bi hayir inşallah bundan sonra sağlıklı bebislerimiz olur :) Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
AMİN canım bak birde kimyasal yaşadıktan sonra normal hamile kalmak kolaylaşıyor forumlar da bir sürü örnek var , inşallah tatlım, "kan pıhtılaşması" ile arama yaptır bizim gibi olan bir sürü arkadaşımız var oku sayfalarını canım , hepimizin başında yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…