- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.541
ovulasyon testlerini denedin mi? sıcaklık ile ilgili sayfalara baktım biraz , inceledim ama yorumlayamamyumurtladımmı bunu merak ediyorum canım :/
normal devam et canımEki Görüntüle 1743604 ovulasyon testim ve adetimin ilk günü bu normal mi ?
kesinlikle yanlış söylemiş , bak tatlım benim ilk hamileliğim normaldi ve 30 hafta sürdü hemde iğnesiz , bilmiyorduk durumumu , sonrasında 1,5 yıl geçti ve ben iki kimyasalımı biliyorum belki bilmediğim başka kimyasallarımda olmuştur , hiç moralini bozma bende 2 homozigot ,bir ACE DD mutasyonu var , çok rahatlıkla hamile kalırsın , o doktorun aklına şaşarımCanim cevabin için çok teşekkürler :) ben doktora sordum aspirin kullan bişey olmaz dedi hergun günde bir ecopirin kullanıyorum. Ama adetin bir gün bile geçse gel igneye baslamamiz lazim dedi. bende üç tane kimyasal gebelik yaşadım . Son hamileligimde igneye kullandigim halde düştü. Doktor da sagolsun size yapılacak bişey kalmadi hep düşer sizin çocuk dedi ve bizi eve gönderdi . O doktoru biraktik şimdi başka bir doktora gidiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bundan sonra tutar ve hayirlisiyla hamileligimiz devam eder doğrusu o doktora kizdim ama korkuyorum da dedigi gibi ya benim hiç bebeğim tutmaz hep düşer diyeherkes unut o doktorum dediklerini diyorlar ama inanki adamim dedikleri hafızama kazindi unutmam mümkün degil.
benim gecen adet gunu negatifti şimdi böyle cıkınca sorinm dedim sagol canımnormal devam et canım
ovulasyon günlerin değişebilir canım sen yapmaya devam etbenim gecen adet gunu negatifti şimdi böyle cıkınca sorinm dedim sagol canım
nasılsın tatlım ?Gebe kalim kalalım inşaallah kızlar
Sen ne yaptın tatlım ne durumdasınEdifar
İyiyim canımteşekkürler sen nasılsınnasılsın tatlım ?
İnnşaallah tatlım hayırlısıyla sağlıklı gebelikler yaşayalım :):)Canim bat19 valla belirtiler var gbi ama bilmiorm bakalim... İnsaallah tutar:))
Sağol canim aynen dedigin gibi moreli bozmamak lazim daha Rabbim neler verir canim . Bu kimyasal gebelikler için senin doktorun canimkesinlikle yanlış söylemiş , bak tatlım benim ilk hamileliğim normaldi ve 30 hafta sürdü hemde iğnesiz , bilmiyorduk durumumu , sonrasında 1,5 yıl geçti ve ben iki kimyasalımı biliyorum belki bilmediğim başka kimyasallarımda olmuştur , hiç moralini bozma bende 2 homozigot ,bir ACE DD mutasyonu var , çok rahatlıkla hamile kalırsın , o doktorun aklına şaşarım
Kimyasallar için senin doktorun ne diyor diycektim canim :)kesinlikle yanlış söylemiş , bak tatlım benim ilk hamileliğim normaldi ve 30 hafta sürdü hemde iğnesiz , bilmiyorduk durumumu , sonrasında 1,5 yıl geçti ve ben iki kimyasalımı biliyorum belki bilmediğim başka kimyasallarımda olmuştur , hiç moralini bozma bende 2 homozigot ,bir ACE DD mutasyonu var , çok rahatlıkla hamile kalırsın , o doktorun aklına şaşarım
herkes de olabilir normal bir durum dedi , sağlıksız gebelikler doğal süreç içinde vücut tarafından sonlandırılır dedi , vardır bir hayır tatlım , her zaman kimyasal olmaz dedi canım sakın üzme kendini en kötüsü üzüntü , hormonlarını etkilersinKimyasallar için senin doktorun ne diyor diycektim canim :)
iyim teşekkürler canım uğraşıp duruyoz , çok şükürİyiyim canımteşekkürler sen nasılsın
Doğru söylüyorsun canim üç tane kimyasal olunca korkuyorum açıkçasi ama herseyde vardir bi hayir inşallah bundan sonra sağlıklı bebislerimiz olur :) Rabbim yardimcimiz olsun inşallahherkes de olabilir normal bir durum dedi , sağlıksız gebelikler doğal süreç içinde vücut tarafından sonlandırılır dedi , vardır bir hayır tatlım , her zaman kimyasal olmaz dedi canım sakın üzme kendini en kötüsü üzüntü , hormonlarını etkilersin
AMİN canım bak birde kimyasal yaşadıktan sonra normal hamile kalmak kolaylaşıyor forumlar da bir sürü örnek var , inşallah tatlım, "kan pıhtılaşması" ile arama yaptır bizim gibi olan bir sürü arkadaşımız var oku sayfalarını canım , hepimizin başında yalnız değilsinDoğru söylüyorsun canim üç tane kimyasal olunca korkuyorum açıkçasi ama herseyde vardir bi hayir inşallah bundan sonra sağlıklı bebislerimiz olur :) Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
Aynen tatlım bunada şüküriyim teşekkürler canım uğraşıp duruyoz , çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?