- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.561
Pozitif çıktığı günden sonra degerlendir canım bazıları ust uste 3 gün yapio ama sperm kalitesi dusuk olacağı için yapmayanlarda var en iyisi gün aşırı yapmakmis zaten spermler 3 gün yasio en kötü ihtimal 2 gün bi boş bi dolu yaparsan daha mantıklı kalite açısından biliosun kalitesiz spermlerde kimyasal gebelikler oluşuyor inşallah Allah gönlüne gore versinMerhaba kızlar bende ilk defa ovulasyon testi kullansam mı diye düşünüyorum da, sorum şu testi yaptık pozitif çıktı diyelim ilişkiye ne Zaman başlayıp ne zamana kadar yapabiliriz bende yeniyim çok anlamıyorum ..(
Amin teşekkür ederim.. O zaman teste gerek yok aslında o önemli günler gün aşırı yapsak da bir şekilde tutar diye düşünüyorum..Pozitif çıktığı günden sonra degerlendir canım bazıları ust uste 3 gün yapio ama sperm kalitesi dusuk olacağı için yapmayanlarda var en iyisi gün aşırı yapmakmis zaten spermler 3 gün yasio en kötü ihtimal 2 gün bi boş bi dolu yaparsan daha mantıklı kalite açısından biliosun kalitesiz spermlerde kimyasal gebelikler oluşuyor inşallah Allah gönlüne gore versin
Aynen doktorlar da gün aşırı öneriyor zaten pozitif günü ve siliklestigi gunude degerlendir tedbirini al taktiri Allaha bırak iyi şanslar :)Amin teşekkür ederim.. O zaman teste gerek yok aslında o önemli günler gün aşırı yapsak da bir şekilde tutar diye düşünüyorum..
Aminn innşaallah canım. Evet yumurtlama olacağı Zaman eğreltiotu gbi oluyor olduğu zamanda silikleşiyorMerhaba kızlar bsy sormak istiyorum tukurukten ovulasyon testi aldım bu ay ilk kez kullanıyorum aranızda kullanan var mi kristallesme nin fazla olduğu donemdeyim yumurtlama gerçekleşeceğini belirtiyor kullanım kılavuzunda fakat sormak istediğim su yumurtlama geçtikten sonra kristallesme goruntusu azalır mi çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla annelik duygusunu tattirsin inşallah :)
Ay canım ya bu konuyu bilen birini bulmak ne kadar güzel Allah razı olsun peki dun daha yoğun gibiydi eğrelti otu bugün yaptığında ise yine eğreti otu yoğun ama kenarlarında noktaciklar var birde mikroskopun tamamı mi eğreti otu olucqk yoksa numune koyduğum yer mi olucakAminn innşaallah canım. Evet yumurtlama olacağı Zaman eğreltiotu gbi oluyor olduğu zamanda silikleşiyor
Kız nasıl mikroskobun tamamı olsun tabiki koyduğun yer evet eğreltiotunu gördm bende yumurtlama günündesin adetin düzenli mdirAy canım ya bu konuyu bilen birini bulmak ne kadar güzel Allah razı olsun peki dun daha yoğun gibiydi eğrelti otu bugün yaptığında ise yine eğreti otu yoğun ama kenarlarında noktaciklar var birde mikroskopun tamamı mi eğreti otu olucqk yoksa numune koyduğum yer mi olucak
kız ne bilim canım benim öyle saniodum kaçıracak misim bak iyiki yazdım :)) düzenli canım bir iki gün geç yada önce gelio bi iki gün oynar bazense tam gününde olurKız nasıl mikroskobun tamamı olsun tabiki koyduğun yer evet eğreltiotunu gördm bende yumurtlama günündesin adetin düzenli mdir
Tamamdeğerlendirdinmi yoksabugün müdeğerlendirceksinkız ne bilim canım benim öyle saniodum kaçıracak misim bak iyiki yazdım :)) düzenli canım bir iki gün geç yada önce gelio bi iki gün oynar bazense tam gününde olur
Dun değil ondn önceki gün çalışma oldu dun olmadı sperm kalitesi olsun DİE yapmadım bugün caliscaz yarında calissam miki canımTamamdeğerlendirdinmi yoksabugün müdeğerlendirceksin
Silikleşmiş tatlım yani yumurtlamışsın değerlendir ya bugün ya yarınMerhaba Kızlar sonunda tam koyu çizgiyi yakalayabildim dün
Bügünkü silik olan da benim sorum bugün mü çatladı yumurta koyu çıkmadan önceki geceyi değerlendirmiştik bu geceyi de değerlendirmeyi düşünüyorum ama şu çatladı mı çatlamadı mı tam çözemedim halen
Bugün çalışın yarın isteğe bağlı tutar innşaallah tatlım :):)Dun değil ondn önceki gün çalışma oldu dun olmadı sperm kalitesi olsun DİE yapmadım bugün caliscaz yarında calissam miki canım
Bugünü değerlendirmutlakaSilikleşmiş tatlım yani yumurtlamışsın değerlendir ya bugün ya yarın
Ay inşallah canım ya çok sağol beni aydınlattığn için Rabbim sana bana ve tüm isteyenlerle hayırlı sağlıklı evlatlar naip etsin en kısa zaman da inşallah :))Bugün çalışın yarın isteğe bağlı tutar innşaallah tatlım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?