Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar merhaba birşey sorabilir miyim geçen gün test yaptım hep aynı saatte yapıyorum koyuydu ama kontrol çizgisi kadar değildi dün akıntım ve kasık ağrım çok feci oldu akşam tekrar aynı saatte yaptım o günkü kadar koyu çıkmadı testte elimde az kaldığı için günde bir kez yapıyorum size sorum 2 kez yapılınca daha sağlıklı mı sonuç alınıyor yani akşam 6 gibi koyu olmaya yakın test sabaha karşı yumurta çatlayıp silikleşebilir mi kafamda ki bu soruyu cevaplarsanız çok sevinirim Allah hepinizden gönlünde ne istediğiniz varsa onu sizlere versin kızlar şimdiden teşekkürler

Canım ben sbah ikinci idrarla yapyorum bence en doğrusubu

ayy canım ya ne güzel konuşmuş doktorun inşallah güzel haberi verirsin en kısa zamanda. umut olursun bize

Sende günde bir kez mi yapıyorsun canım
Bence de sabah yapmak en iyisi ben çoklu test almıştım sabah 2. idrarla silikte olsa çizgi yakalıyordum ama akşam,öğlen yapınca hiç bişi çıkmıyor enteresan yani bi ara yumurtlamıyorum heralde diye düşündüm ama dün yakaladım sonunda net çizgiyi

Aaa gerçekten mi canım ben işte olunca öğle arası yapma şansım olur sadece.
Çok şaşırdım ne kadar ilginç öğle akşam çıkmaması canım
sağol cevabın için canım

ay bildiğin cahil kalmışım resime bakıp kaldım
peki sence bu mu daha güvenilir yoksa idrarla olan mı?
ben hep idrarla olanı denedim bakalım bu ay da sonuç alamazsam bunu alım bide
Her ikisi de güvenilir ben her ikisini destekli yapyorumda sana kalmış bu pek yaygın değil tatlım ama sınırsız kullanıldığı için rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…