- 16 Aralık 2015
- 29
- 15
- 88
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.581
teşekkür ederim canım inşallah olur bu sefer hayırlısıylaBugünü değerlendirmutlaka
Amin inşaallah canım benim Allah niyetimize göre gönlümüze göre versin. Aminn :):)Ay inşallah canım ya çok sağol beni aydınlattığn için Rabbim sana bana ve tüm isteyenlerle hayırlı sağlıklı evlatlar naip etsin en kısa zaman da inşallah :))
Evet canım bende öyle hatırlıyorum@sabirin merhaba nasilsin? Sana bir sey sorucam canim.. Senin silik cikmisti di mi 12.gun testin?? Silik cizgin hemen mi belirmisti?
Amin inşaallah canımteşekkür ederim canım inşallah olur bu sefer hayırlısıyla
Amin canımmm :))Amin inşaallah canım benim Allah niyetimize göre gönlümüze göre versin. Aminn :):)
Canım ben sbah ikinci idrarla yapyorum bence en doğrusubuKızlar merhaba birşey sorabilir miyim geçen gün test yaptım hep aynı saatte yapıyorum koyuydu ama kontrol çizgisi kadar değildi dün akıntım ve kasık ağrım çok feci oldu akşam tekrar aynı saatte yaptım o günkü kadar koyu çıkmadı testte elimde az kaldığı için günde bir kez yapıyorum size sorum 2 kez yapılınca daha sağlıklı mı sonuç alınıyor yani akşam 6 gibi koyu olmaya yakın test sabaha karşı yumurta çatlayıp silikleşebilir mi kafamda ki bu soruyu cevaplarsanız çok sevinirim Allah hepinizden gönlünde ne istediğiniz varsa onu sizlere versin kızlar şimdiden teşekkürler
Canım bu nedir ?Eki Görüntüle 1744476 Eğrelti otu yok ama dmi ??
ayy canım ya ne güzel konuşmuş doktorun inşallah güzel haberi verirsin en kısa zamanda. umut olursun bizevalla dogruyu soylemek gerekirse hicnoyle beklentim yok ilk tup bebek denemem negatif,ikincisi pozitif ama 11.hafta bos gebelikten dolayi kurtaj ve 9 senedir ugrasiyorum oyuzden bana cok zor geliyo kendiliginden gebe kalmak ama mustafa hocam okaar guzel konustiki bundan onceki tedavileri gebelikleri hepsini unut bu amleiyattan sonra3 ay icerisinde kendiliginden hamkle kalicaksin dedi doktoruma guveniyorum ama yinede tuhafim,garibim anlatamiyorum ifade edemiyorum
Sende günde bir kez mi yapıyorsun canımCanım ben sbah ikinci idrarla yapyorum bence en doğrusubu
Tükürükten yumurtlama testi tatlımCanım bu nedir ?
Bence de sabah yapmak en iyisi ben çoklu test almıştım sabah 2. idrarla silikte olsa çizgi yakalıyordum ama akşam,öğlen yapınca hiç bişi çıkmıyor enteresan yani bi ara yumurtlamıyorum heralde diye düşündümSende günde bir kez mi yapıyorsun canım
Evet tatlımSende günde bir kez mi yapıyorsun canım
ay bildiğin cahil kalmışım resime bakıp kaldımTükürükten yumurtlama testi tatlım
Aaa gerçekten mi canım ben işte olunca öğle arası yapma şansım olur sadece.Bence de sabah yapmak en iyisi ben çoklu test almıştım sabah 2. idrarla silikte olsa çizgi yakalıyordum ama akşam,öğlen yapınca hiç bişi çıkmıyor enteresan yani bi ara yumurtlamıyorum heralde diye düşündümama dün yakaladım sonunda net çizgiyi
Tamam canım çok sağol labaquick kullandım başka önerdiğiniz bir marka var mı tekrar alcam nasip olursa daEvet tatlım
Laboquick iyi iyi :):)Tamam canım çok sağol labaquick kullandım başka önerdiğiniz bir marka var mı tekrar alcam nasip olursa da
Her ikisi de güvenilir ben her ikisini destekli yapyorumda sana kalmış bu pek yaygın değil tatlım ama sınırsız kullanıldığı için rahatay bildiğin cahil kalmışım resime bakıp kaldım
peki sence bu mu daha güvenilir yoksa idrarla olan mı?
ben hep idrarla olanı denedim bakalım bu ay da sonuç alamazsam bunu alım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?