- 16 Aralık 2015
- 29
- 15
- 88
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.601
Ben de çalışıyorum sabah yapması da daha kolay oluyor benim için ama evde yada öğle arasında çıkmıyor sanırım değerler düşük oluyor sabah daha sağlıklı yazmış 3 aydır niyetlendik okumadığım forum vs kalmadıAaa gerçekten mi canım ben işte olunca öğle arası yapma şansım olur sadece.
Çok şaşırdım ne kadar ilginç öğle akşam çıkmaması canım
sağol cevabın için canım
Bence de en iyisi bu yani çoklu alımı da var başka bi iki marka denedim ama pek beğenmedim burda okumuştum bu markayı ondan sonra aldım ve memnun kaldım.Laboquick iyi iyi :):)
Sınırsız derken canım nasıl sınırsız? yani tek kullanımlık değil mi idrar testleri gibi?Her ikisi de güvenilir ben her ikisini destekli yapyorumda sana kalmış bu pek yaygın değil tatlım ama sınırsız kullanıldığı için rahat
Ay canım kendimi gördüm sende vallahi ilk kullanmaya başladım geçen ay 50 tane testten hem öğle hem akşam yapa yapa 16 tane falan kalmış dedim ki kafayı yicem çıkmıyor çıkmıyor sakin olmam lazım dedim bu ay çok kafayı takmadım stres herşeye engel ya geçen ay benimde öğle arası bir tane bile pozitif çıkmadı ya sen iş yerinde mi yapıyorsun canımBen de çalışıyorum sabah yapması da daha kolay oluyor benim için ama evde yada öğle arasında çıkmıyor sanırım değerler düşük oluyor sabah daha sağlıklı yazmış 3 aydır niyetlendik okumadığım forum vs kalmadı
ben tam 09:50 ye ayarladım kendimi hemen yapıyorum.ama ilk 2 ay baya buhranlara girdim niye yakalayamıyorum diye nasip olur da hamile kalırsam kocaman bir başlık açıp yazıcam herşeyi not almaya çalışıyorum 3 aydır kafa sadece bu testler vs de
Tamam canım sağolasınLaboquick iyi iyi :):)
Hayır tatlım tükürüğü mendille silyorsun istediğin kadar kullanabilyorsunSınırsız derken canım nasıl sınırsız? yani tek kullanımlık değil mi idrar testleri gibi?
Sende sağol tatlımTamam canım sağolasın
Aynen canım çay molasından önce yapıyorum hemen,stres inanılmaz etkiliyor bende bu ay fazla takılmadım sayılır ilk ay tam kabustuAy canım kendimi gördüm sende vallahi ilk kullanmaya başladım geçen ay 50 tane testten hem öğle hem akşam yapa yapa 16 tane falan kalmış dedim ki kafayı yicem çıkmıyor çıkmıyor sakin olmam lazım dedim bu ay çok kafayı takmadım stres herşeye engel ya geçen ay benimde öğle arası bir tane bile pozitif çıkmadı ya sen iş yerinde mi yapıyorsun canım
Hmm enteresan duruyor eğer bu ay alırsam yazarım sana şimdi bide onu çözme süreci varHayır tatlım tükürüğü mendille silyorsun istediğin kadar kullanabilyorsun
İnşallah canım ya Allah yardımcınız olsun Rabbim her isteyene fazla bekletmeden versin inşallah.Aynen canım çay molasından önce yapıyorum hemen,stres inanılmaz etkiliyor bende bu ay fazla takılmadım sayılır ilk ay tam kabustu
5 senelik evliyim ve artık zamanı dedik ama yani inanılmaz bi stres kafa sürekli oldu mu olacak mı ve her ay hüsran tabi ilk 2 ayı saymıyorum zira biraz zamanlama vs denk getiremedi burayı okumaya başladıktan sonra tabi biraz daha oturdu kafamda bişeyler bakalım inşallah Allah isteyen herkese nasip eder bebiş
amin canımİnşallah canım ya Allah yardımcınız olsun Rabbim her isteyene fazla bekletmeden versin inşallah.
Aynen tatlım :):)Hmm enteresan duruyor eğer bu ay alırsam yazarım sana şimdi bide onu çözme süreci var
Yakınsın tatlım yarın dahada koyulaşırgunaydin kizlar beni aydinlatin lutfen, kafamda deli sorular:) adetin 25. gunu, histeroskopi ameliyatimin 16. gunu bu ovu. teati ne anlama gekiyo lutfen cevap verinsabah ikinci idrarla yaptim sivi alimina dikkat ettim. ilk 10 dk icerisndeki sonuc.
normalde adetin 25.gunu birkac gun sonra adet olmam gerekiyo ama demekki ameliyattan dolayi yumurtlama gunum sarkmis oluyo dimiYakınsın tatlım yarın dahada koyulaşır
Evet ama ameliyattan pozitif olabilir belki bilmiyorum etki yapar mı geçmiş olsunnormalde adetin 25.gunu birkac gun sonra adet olmam gerekiyo ama demekki ameliyattan dolayi yumurtlama gunum sarkmis oluyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?