Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aaa gerçekten mi canım ben işte olunca öğle arası yapma şansım olur sadece.
Çok şaşırdım ne kadar ilginç öğle akşam çıkmaması canım
sağol cevabın için canım
Ben de çalışıyorum sabah yapması da daha kolay oluyor benim için ama evde yada öğle arasında çıkmıyor sanırım değerler düşük oluyor sabah daha sağlıklı yazmış 3 aydır niyetlendik okumadığım forum vs kalmadı
ben tam 09:50 ye ayarladım kendimi hemen yapıyorum.ama ilk 2 ay baya buhranlara girdim niye yakalayamıyorum diye nasip olur da hamile kalırsam kocaman bir başlık açıp yazıcam herşeyi not almaya çalışıyorum 3 aydır kafa sadece bu testler vs de

Her ikisi de güvenilir ben her ikisini destekli yapyorumda sana kalmış bu pek yaygın değil tatlım ama sınırsız kullanıldığı için rahat
Sınırsız derken canım nasıl sınırsız? yani tek kullanımlık değil mi idrar testleri gibi?

Ay canım kendimi gördüm sende vallahi ilk kullanmaya başladım geçen ay 50 tane testten hem öğle hem akşam yapa yapa 16 tane falan kalmış dedim ki kafayı yicem çıkmıyor çıkmıyor sakin olmam lazım dedim bu ay çok kafayı takmadım stres herşeye engel ya geçen ay benimde öğle arası bir tane bile pozitif çıkmadı ya sen iş yerinde mi yapıyorsun canım

Aynen canım çay molasından önce yapıyorum hemen,stres inanılmaz etkiliyor bende bu ay fazla takılmadım sayılır ilk ay tam kabustu
5 senelik evliyim ve artık zamanı dedik ama yani inanılmaz bi stres kafa sürekli oldu mu olacak mı ve her ay hüsran tabi ilk 2 ayı saymıyorum zira biraz zamanlama vs denk getiremedi burayı okumaya başladıktan sonra tabi biraz daha oturdu kafamda bişeyler bakalım inşallah Allah isteyen herkese nasip eder bebiş

İnşallah canım ya Allah yardımcınız olsun Rabbim her isteyene fazla bekletmeden versin inşallah.

gunaydin kizlar beni aydinlatin lutfen, kafamda deli sorular:) adetin 25. gunu, histeroskopi ameliyatimin 16. gunu bu ovu. teati ne anlama gekiyo lutfen cevap verin sabah ikinci idrarla yaptim sivi alimina dikkat ettim. ilk 10 dk icerisndeki sonuc.

Eklentiler

• 20160114_113840.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 53
gunaydin kizlar beni aydinlatin lutfen, kafamda deli sorular:) adetin 25. gunu, histeroskopi ameliyatimin 16. gunu bu ovu. teati ne anlama gekiyo lutfen cevap verin sabah ikinci idrarla yaptim sivi alimina dikkat ettim. ilk 10 dk icerisndeki sonuc.
Yakınsın tatlım yarın dahada koyulaşır

S sabirin nereedesin:)) silik cizgi pozotif mi demek ? Ama nerdeyse 4saat sonra daha siliklesti var midir ki yok mudur ki? Anlamadm☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…