Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Regl olmama bir hafta var ama göğüslerimde aşırı bir hassasiyet var neredeyse dokunamıyorum. Test yapsam çıkmaz ama çok sabırsızım ben kızlarr

Kız pozitif dmek silik gebe misin şimdi sen çok heyecanlı yaa

Ay ben bilmiorm hic sabha ise gderken yaptm silik cikti sok oldm ise geldm aldm wc de yaptm yne silik vikti iki baska marka olmus oldu yani.. Ama disari gir cik cantada dolanikren filan en son 4-5saat sonra baktgmda silikligi bayagi geri planda kalmis anaa ddm ne olmus teste.. Emin olamadm yani ama su var direk silik cikti yapar yapmaz 5dk içinde... Bilemiorm ki soktaydm gun boyu acaba diorm bana mi ole gelior. Umitlenmeym sonra vok uzulirm.

İnsan biyerden sonra kafayı yiyio her dakika testmi yapsam acaba değiştimi siliklestimi noldu merak ediyo 5 aydır deniyoruz herkes oluruna bırak diyoda gel bide bana sor :)
Senin testler garip geldi bana bi dr a görün bence hemen yumurtluyorsan kaçırma yazık olmasın dr a sor yumurtam ne alemde kaç mm de çatlamış mı de belkide hamilesindir

Bhgc yaptıysan silikse kesin hamilesin bunun yanlıma payı sıfır şimdi dr a git kanda baktır sağlıklı bir gebelik olması dileklerimle

Benim kafam çok karışık kürtajdan sonraki ilk düzenli adetim bitti ovülasyon testi hep silik gibi kafamda karıştı sabah ilk idrardan sonra 4 saat falan bişey içmeden yapıyorum bazen , ama sabah ki idrarlar daha belli gibi..sabah ikinci idrar ne demek biri bana açıklasın beynim durdu..ilk idrardan sonraki ikinci idrar arası kaç saat geçmeli, birde ilk idrardan sonra su içmeyeceğiz ve o Zaman ikinci idrar çok az gelmez mi afedersiniz, bunlar adetim biter bitmez başladığım testler

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 65
yöntem doğru tatlım sabah il idarını yapacaksın sonra birşey içmeyeceksin en az 3 saat bekledikten sonra testi yapacaksın. az gelmesi önemli değil zaten 3 damla lazım fazlasına ihtiyacın yok. silik çıkması önemli değil genellikle yumurtlama 14. gün oluyor ama bünyeye göre değişebiliyor yani takip etmeye devam et benimde 14. günüm hala bişi yok

Dun çatlamış canım.İnşallah tutar

benim de 17.gün çift çizgi oldu bklemek lazım

S sabirin merhaba nasilsin? Sana bir sey sorucam canim.. Senin silik cikmisti di mi 12.gun testin?? Silik cizgin hemen mi belirmisti?
Hamdolsun iyiyim teşekkür ederim.Ovul testimmi.12.gün sabah 11 gibi yaptım koyu idi,aynı gün akşam 8 de tekrar yaptım hafif siliklesmeye başlamıştı yani çatlama olmuştu bizde o aksam degerlendirdik canım...

Canım gebelik testinemi diyorsun 12. Gün..?resmini atarmisin?

Bize de atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…