- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.621
Valla bensilik gördm tatlım18 eşitti
Kız pozitif dmek silik gebe misin şimdi sen çok heyecanlı yaa
Senin testler garip geldi bana bi dr a görün bence hemen yumurtluyorsan kaçırma yazık olmasın dr a sor yumurtam ne alemde kaç mm de çatlamış mı de belkide hamilesindirİnsan biyerden sonra kafayı yiyio her dakika testmi yapsam acaba değiştimi siliklestimi noldu merak ediyo 5 aydır deniyoruz herkes oluruna bırak diyoda gel bide bana sor :)
Bhgc yaptıysan silikse kesin hamilesin bunun yanlıma payı sıfır şimdi dr a git kanda baktır sağlıklı bir gebelik olması dileklerimleAy ben bilmiorm hic sabha ise gderken yaptm silik cikti sok oldm ise geldm aldm wc de yaptm yne silik vikti iki baska marka olmus oldu yani.. Ama disari gir cik cantada dolanikren filan en son 4-5saat sonra baktgmda silikligi bayagi geri planda kalmis anaa ddm ne olmus teste.. Emin olamadm yani ama su var direk silik cikti yapar yapmaz 5dk içinde... Bilemiorm ki soktaydm gun boyu acaba diorm bana mi ole gelior. Umitlenmeym sonra vok uzulirm.
yöntem doğru tatlım sabah il idarını yapacaksın sonra birşey içmeyeceksin en az 3 saat bekledikten sonra testi yapacaksın. az gelmesi önemli değil zaten 3 damla lazım fazlasına ihtiyacın yok. silik çıkması önemli değil genellikle yumurtlama 14. gün oluyor ama bünyeye göre değişebiliyor yani takip etmeye devam et benimde 14. günüm hala bişi yokBenim kafam çok karışık kürtajdan sonraki ilk düzenli adetim bitti ovülasyon testi hep silik gibi kafamda karıştı sabah ilk idrardan sonra 4 saat falan bişey içmeden yapıyorum bazen , ama sabah ki idrarlar daha belli gibi..sabah ikinci idrar ne demek biri bana açıklasın beynim durdu..ilk idrardan sonraki ikinci idrar arası kaç saat geçmeli, birde ilk idrardan sonra su içmeyeceğiz ve o Zaman ikinci idrar çok az gelmez mi afedersiniz, bunlar adetim biter bitmez başladığım testler
Dun çatlamış canım.İnşallah tutarMerhaba Kızlar sonunda tam koyu çizgiyi yakalayabildim dün
Bügünkü silik olan da benim sorum bugün mü çatladı yumurta koyu çıkmadan önceki geceyi değerlendirmiştik bu geceyi de değerlendirmeyi düşünüyorum ama şu çatladı mı çatlamadı mı tam çözemedim halen
yöntem doğru tatlım sabah il idarını yapacaksın sonra birşey içmeyeceksin en az 3 saat bekledikten sonra testi yapacaksın. az gelmesi önemli değil zaten 3 damla lazım fazlasına ihtiyacın yok. silik çıkması önemli değil genellikle yumurtlama 14. gün oluyor ama bünyeye göre değişebiliyor yani takip etmeye devam et benimde 14. günüm hala bişi yok
Hamdolsun iyiyim teşekkür ederim.Ovul testimmi.12.gün sabah 11 gibi yaptım koyu idi,aynı gün akşam 8 de tekrar yaptım hafif siliklesmeye başlamıştı yani çatlama olmuştu bizde o aksam degerlendirdik canım...
hayırlısı canım umarım tutmuştur.Hamdolsun iyiyim teşekkür ederim.Ovul testimmi.12.gün sabah 11 gibi yaptım koyu idi,aynı gün akşam 8 de tekrar yaptım hafif siliklesmeye başlamıştı yani çatlama olmuştu bizde o aksam degerlendirdik canım...
Ben hamileyim canım.Darisi size inşallahhayırlısı canım umarım tutmuştur.
Canım gebelik testinemi diyorsun 12. Gün..?resmini atarmisin?Ay ben bilmiorm hic sabha ise gderken yaptm silik cikti sok oldm ise geldm aldm wc de yaptm yne silik vikti iki baska marka olmus oldu yani.. Ama disari gir cik cantada dolanikren filan en son 4-5saat sonra baktgmda silikligi bayagi geri planda kalmis anaa ddm ne olmus teste.. Emin olamadm yani ama su var direk silik cikti yapar yapmaz 5dk içinde... Bilemiorm ki soktaydm gun boyu acaba diorm bana mi ole gelior. Umitlenmeym sonra vok uzulirm.
Canım senin yumurtlama yaklaşmış mi gerçekten çok noktaciklar var eğrelti otu goremedimEki Görüntüle 1744472 Kızlar benim test bi tuhaf çok nokta var ??
Hayırlı olsun canım Allah anali babalı büyütsünBen hamileyim canım.Darisi size inşallah
Bize de atsanaAy ben bilmiorm hic sabha ise gderken yaptm silik cikti sok oldm ise geldm aldm wc de yaptm yne silik vikti iki baska marka olmus oldu yani.. Ama disari gir cik cantada dolanikren filan en son 4-5saat sonra baktgmda silikligi bayagi geri planda kalmis anaa ddm ne olmus teste.. Emin olamadm yani ama su var direk silik cikti yapar yapmaz 5dk içinde... Bilemiorm ki soktaydm gun boyu acaba diorm bana mi ole gelior. Umitlenmeym sonra vok uzulirm.
Amin canım darisi hepinize inşallahHayırlı olsun canım Allah anali babalı büyütsün
Sen kaçıncı gün gördün pozitifi @sbirinCanım gebelik testinemi diyorsun 12. Gün..?resmini atarmisin?
Hangi pozitifi?Yumurtlamayi da 12. gün,gebeligide 12.gün canımSen kaçıncı gün gördün pozitifi @sbirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?