- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.641
Gebeliği tatlım ne güzel erken öğrenmişsin Bizede nasp olsun inşaallah canımHangi pozitifi?Yumurtlamayi da 12. gün,gebeligide 12.gün canım
Amin inşallah canım.Adetime 4 gün vardı henüz...Gebeliği tatlım ne güzel erken öğrenmişsin Bizede nasp olsun inşaallah canım
Foto gonderdiysen birşey gelmediAdetime 1 hafta var canım öylesine yapimdedm ve böyle çıktı
Yok canım öğlen tükürükten göndermiştm bska yollamdmFoto gonderdiysen birşey gelmedi
10.haftamdayim.13 te belli olur heralde
Bulantim olsugu için tatlilardan aburcuburlardan tiksinmisim tuzlu yiyorum sadece.Ayy ne heyecanlı eşki ya da tatlı aşeryor musun var mu belirti
Bende ilk defa bu ay kullaniom ya canım anlayamadım tqm olarak yumurtlama bitince öyle mi oluo ki benimde eğrelti otları küçük küçük kalmış daha silik gibi yumurtladim anlamına mi gelio acebaAdetime 1 hafta var canım öylesine yapimdedm ve böyle çıktıebruserkan
Canım ben öylesine yaptm adetime bir hafta var ama senin yaptığın eğreltiotu gbi değerlendir o yüzden ve adetler düzenli dmistin dmiBende ilk defa bu ay kullaniom ya canım anlayamadım tqm olarak yumurtlama bitince öyle mi oluo ki benimde eğrelti otları küçük küçük kalmış daha silik gibi yumurtladim anlamına mi gelio aceba
Evet tatlım bir iki gün oynar bazen eğrelti otu azalmış soluklasmis sabhh 3 kere filan yaptım dünkü gibi değildi ama 3 gundur eğrelti otu vardı o halde yu.urtladim sanırımCanım ben öylesine yaptm adetime bir hafta var ama senin yaptığın eğreltiotu gbi değerlendir o yüzden ve adetler düzenli dmistin dmi
Canım ben öylesine yaptm adetime bir hafta var ama senin yaptığın eğreltiotu gbi değerlendir o yüzden ve adetler düzenli dmistin dmi
DeğerlendirdinMi pekiEvet tatlım bir iki gün oynar bazen eğrelti otu azalmış soluklasmis sabhh 3 kere filan yaptım dünkü gibi değildi ama 3 gundur eğrelti otu vardı o halde yu.urtladim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?