Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Anladm tatlım Allah gönlüne, gönlümüze göre versin sağlıklı bsekildmee. Bende ateşimi ölçtm 37.1 çıktı

Adetime 1 hafta var canım öylesine yapimdedm ve böyle çıktı ebruserkan
Bende ilk defa bu ay kullaniom ya canım anlayamadım tqm olarak yumurtlama bitince öyle mi oluo ki benimde eğrelti otları küçük küçük kalmış daha silik gibi yumurtladim anlamına mi gelio aceba

Bende ilk defa bu ay kullaniom ya canım anlayamadım tqm olarak yumurtlama bitince öyle mi oluo ki benimde eğrelti otları küçük küçük kalmış daha silik gibi yumurtladim anlamına mi gelio aceba
Canım ben öylesine yaptm adetime bir hafta var ama senin yaptığın eğreltiotu gbi değerlendir o yüzden ve adetler düzenli dmistin dmi

Canım ben öylesine yaptm adetime bir hafta var ama senin yaptığın eğreltiotu gbi değerlendir o yüzden ve adetler düzenli dmistin dmi
Evet tatlım bir iki gün oynar bazen eğrelti otu azalmış soluklasmis sabhh 3 kere filan yaptım dünkü gibi değildi ama 3 gundur eğrelti otu vardı o halde yu.urtladim sanırım

Evet tatlım bir iki gün oynar bazen eğrelti otu azalmış soluklasmis sabhh 3 kere filan yaptım dünkü gibi değildi ama 3 gundur eğrelti otu vardı o halde yu.urtladim sanırım
DeğerlendirdinMi peki

Adetim bittiginden beri test yapiyorum.
Yani daha 5 gundur yapiyorum.
Henuz beklenen sonuca ulasamadim, normal.
Dun bayagi koyulasmisti, acaba dedim ama bugun daha acik ikinci cizgim.

Bu dalgalanma normal mi?

Tahmini yumurtlama gunume daha 7 gun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…