Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

daha vardır belki bende 14.gün sanıyordum 17.günde çift çizgi gördüm

Yok simdk yanlis anlasilmasi olmasin.
Daha bayagi var ya yumurtlamama.
Silik silik varla yok arasi cizgilerim.
Dun belirgin bir cizgi vardi. Tabi yine ilk cizgi kadar degil.
Bugun yine silik.

O normal mi demek istemistim.

Kur de yapiyorum ya, ondan telas yaptim.

Kız biz Nasıl gebe kalcaz ya

Slm kızlar benim adetime 4 gun kaldı
Bugun ki tukuruk testinde nerdeyse hiç noktacıklar yoktu
Sizce bu normal mi.adete yakın da otların gorundugu yazmıstınız sanki
Veson , xpreiaZ

Slm kızlar benim adetime 4 gun kaldı
Bugun ki tukuruk testinde nerdeyse hiç noktacıklar yoktu
Sizce bu normal mi.adete yakın da otların gorundugu yazmıstınız sanki
Veson , xpreiaZ
Evet benim test regla yakın elime geçti ve otları görmüştüm regl boyunca da 2 gün gördüm.adetim bitmek üzere iki gün ottan eser yok ben asıl ovulasyonda nasıl gözüküyor onu merak ettim sen ovulasyonu yakalayabildin mi?

Canım benim sadece 12. Gun otlar gozuktu ama tıpkı geciş donemi gibi azdı.ben artacak zannederken hepten gitti
Sana tavsiyem sende azcık bile gorsen o gunu degerlendir.
Ben sadece 11.15 ve 18. İ degerlendirmiş oldum
Birde akıntına dikkat et.benim adetin 14-15i ıslaklık oldu sanırım ogunlerden birinde catladı.
Bu arada senin adetin bitti mi test yapıyomusun kacıncı gundesin canım unuttum yazdıysanda

Cnm ben bU ay korunuyorum.yarın hsg çekilecek bugünregl5 ben zaten Ateşle takip ediyorum ama ateşle önden kestiremiyorrsun çatladıktan sonra anlıyorsun.bu ay deneme Amaçlı hem tükrük testi hem ateş yapıyorum bakalım önceden kestirebilecek miyim.bir de ben sabah tükürüyorum iş çıkışına kadar unuttum bir kez ot sabah yoktu aynı tükrükte akşam çoğalmıştı çok şaşırdım ovulasyonu yakalarsam yazarım

merhaba tükürük testini bilmiyorum hiç denemedim ama ovülasyon testleri ile yumurta takibini yapıp çatlamayı yakalarsın kesin tatlım

merhaba tükürük testini bilmiyorum hiç denemedim ama ovülasyon testleri ile yumurta takibini yapıp çatlamayı yakalarsın kesin tatlım
Evet idrarla Olanları biliyorum kullanan arkadaşları var.bu tükrük testi sınırsızı kullanım.bu ay ilk kez kullanıyorum umarım işe yarar teşekkür ederim cnm

benim 11 gün var ve hala akıntım var
Adete yakın herhalde kuruluk oluo canım bi kaç gün kala ama nette de beyaz losyon gibi akıntısı olan mutlaka adet gorur dio hamilelikte de beyaz akıntı olurmuş ama akıntılara pek guvenmemek gerekli bence çünkü kuru olup hamile olan çok duydum akıntısı olup hamile olanda duydum herkesin fizyolojisiyle alakali sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…