- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.681
Benim 6 gün varken çok fazla noktacık vardı fotoğrafı attm hattaEvet benim test regla yakın elime geçti ve otları görmüştüm regl boyunca da 2 gün gördüm.adetim bitmek üzere iki gün ottan eser yok ben asıl ovulasyonda nasıl gözüküyor onu merak ettim sen ovulasyonu yakalayabildin mi?
Ben oyle olunca zaten adet olurum genelde :)Adete yakın herhalde kuruluk oluo canım bi kaç gün kala ama nette de beyaz losyon gibi akıntısı olan mutlaka adet gorur dio hamilelikte de beyaz akıntı olurmuş ama akıntılara pek guvenmemek gerekli bence çünkü kuru olup hamile olan çok duydum akıntısı olup hamile olanda duydum herkesin fizyolojisiyle alakali sanırım
inşallah canım güzel haberi verirsinAy keske canım ya innşaallah. 5 gün var adetimeebruserkan
Ben 2 ay önce akintim vardı adet oldum geçen ayda kuruydum adet oldum yanı en azından bende bu akıntı tutmuo o yüzden incelemiycem bu ay ama ilişkiden sonra benim sağ kasımda ağrı oldu solda da damar atması gibi bsy oluo bu nedir bileniniz var mi kist filan olabilir mi Allah korusunBen oyle olunca zaten adet olurum genelde :)
Ben görmedim cnm tekrar atar mısın?Benim 6 gün varken çok fazla noktacık vardı fotoğrafı attm hatta
Evet bazı kişilerde iki gün üstüste koyu çıkıyor ertesi gün silikleşiyor cnm ovulasyon yakındır çalışınVeson ve bana yardımcı olacak hanımlar benim dün ve diğer gün ovülasyon testim koyu çıktı hatta damlatır damlatmaz koyulaştı iki gün olması normal mi
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun her soruma üşenmeden cevap verdin dualarımdasınEvet bazı kişilerde iki gün üstüste koyu çıkıyor ertesi gün silikleşiyor cnm ovulasyon yakındır çalışın
Evet tatlım ama bence son kez bu günüde değerlendirin her ihtimale karşı çünkü yumurtlama çift çizgiden 10-36 saat sonra oluyor belki biraz gecikmiştirSelam herkese bisey sorucam carsamba ovls.koyulasmisti iliski oldu bide cuma sabah oldu.bu sabahta kokusuz krem gibi bi akintim oldu bu yumurtlamanin bittigini isaret ediyo dimi!
Evet tatlım ama bence son kez bu günüde değerlendirin her ihtimale karşı çünkü yumurtlama çift çizgiden 10-36 saat sonra oluyor belki biraz gecikmiştir
Bu negatifmiş biri silik ikenKizlar testimi yorumlarmisiniz ilk defa yapiyorumEki Görüntüle 1746777
İkisi de aynı koyulukta olana kadar negatif demekKizlar testimi yorumlarmisiniz ilk defa yapiyorumEki Görüntüle 1746777
merhaba canım nasılsın? test yaptın mı?Tamam canim bugun bi yapaym ddm de cikmadi zaten.. İnşaallah cikar yakin zamanda... ☺ 12.gun 16si...
Test silikleşti mi cnm ?Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun her soruma üşenmeden cevap verdin dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?