Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim 6 gün varken çok fazla noktacık vardı fotoğrafı attm hatta

Ben oyle olunca zaten adet olurum genelde :)

Ben oyle olunca zaten adet olurum genelde :)
Ben 2 ay önce akintim vardı adet oldum geçen ayda kuruydum adet oldum yanı en azından bende bu akıntı tutmuo o yüzden incelemiycem bu ay ama ilişkiden sonra benim sağ kasımda ağrı oldu solda da damar atması gibi bsy oluo bu nedir bileniniz var mi kist filan olabilir mi Allah korusun

Veson ve bana yardımcı olacak hanımlar benim dün ve diğer gün ovülasyon testim koyu çıktı hatta damlatır damlatmaz koyulaştı iki gün olması normal mi

Selam herkese bisey sorucam carsamba ovls.koyulasmisti iliski oldu bide cuma sabah oldu.bu sabahta kokusuz krem gibi bi akintim oldu bu yumurtlamanin bittigini isaret ediyo dimi!

Selam herkese bisey sorucam carsamba ovls.koyulasmisti iliski oldu bide cuma sabah oldu.bu sabahta kokusuz krem gibi bi akintim oldu bu yumurtlamanin bittigini isaret ediyo dimi!
Evet tatlım ama bence son kez bu günüde değerlendirin her ihtimale karşı çünkü yumurtlama çift çizgiden 10-36 saat sonra oluyor belki biraz gecikmiştir

Bnm de takvime göre bugün dü ama sabah yaptım çift çizgi biri koyu biri daha az koyu öglen yaptım te çizgi oldu bilen var mı
Evet tatlım ama bence son kez bu günüde değerlendirin her ihtimale karşı çünkü yumurtlama çift çizgiden 10-36 saat sonra oluyor belki biraz gecikmiştir

Bnm de takvime göre bugün yumurtlamam ama sabah yaptım çift çizgi biri koyu biri daha az koyu öglen yaptım te çizgi oldu bilen var m

Kızlar 17. Günde sonunda yakaladım çift çizgiyi bugün öğlen yarın akşamı değerlendireceğiz hayırlusu artık

Eklentiler

• 20160117_095317.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 284
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…