Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba canım nasılsın? test yaptın mı?

Yaptim canim bayagi belirgin cikti bugun..insaallah hamileyim.. Degerleri olcturucem bu hafta.. Bakalim insaallah hayirlica hayirli bi gebelik olur.. Her sey yolundadir insaallah... Sen naptin?

Tamam yapayim ama cok su ictim.. Su icmeden yapayim... Olmaz mi? Simdi su dan dolayi belki silik cikabilir... İki saat su icmeyim aksam yapaym insaallah.☺

Arkadaşlar Merhaba bu ay ovulasyon testi siparis ettim ve regl bitiminden itibaren başladım 12.gün itibariyle ikinci çizgi aynı koyulukta oldu bugun 16. Günü ve hala ikinci çizgi aynı koyulukta bu normalmi

Ayni durum bende de söz konusu bu sorunun cevabini ariyordum.12. Gun koyu cift cizgiden sonraki 4 gun daha koyu cikti bende gün aşiri iliskiye devam ettim ama kafam karişti.bugun siliklesmisti 5gun boyunca yumurtlama olmaz heralde

Slm kizlar bu dunku testim

Buda bugunku

Ayrica bugun kahverengi lekelrim geldi tecrubeli arkadaslarin yardimini istiyorum

Veson canım siliklesti felaket kasık ağrım var akintim baya geldi çatladı dün sanırım dün ki silik çıktı çünkü

Bayagi koyu cikti canim.. Ve yapar yapmaz xektm yani ole cok beklemedid e hatta simdi daha da koyu...

Iyi aksamlar kizlar benim persembe yumurtlama gunumdu hatta dun kremsi bi akintim vardi halada var bugun meraktem ovls. Testi yaptim hala cok koyu olmasada koyu ikinci cizgi neden ki

Kızlar bugün yazı okudum ve adetten 4 gün önce gebe kalan olmuş. Her şey Allah'ın takdiri Allah 'ol' derse oluyor busebeple her zaman inanalım ve olsun innşaallah bizlerde sağlıklı bsekildmee gebe kalalım. Aminn.

Veson canım ve diğer kızlar benim 2 gün pozitif göstermişti ovülasyon sonra hafif silikti dün tekrar pozitifi gördüm bu nasıl iş ya hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…