- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.701
merhaba canım nasılsın? test yaptın mı?
hayırlı olsun canım :)) çok güzel ben değilim adeti bekliyorumYaptim canim bayagi belirgin cikti bugun..insaallah hamileyim.. Degerleri olcturucem bu hafta.. Bakalim insaallah hayirlica hayirli bi gebelik olur.. Her sey yolundadir insaallah... Sen naptin?
rica etsem LH testi varsa yapıp resmini gönderirmisin?Yaptim canim bayagi belirgin cikti bugun..insaallah hamileyim.. Degerleri olcturucem bu hafta.. Bakalim insaallah hayirlica hayirli bi gebelik olur.. Her sey yolundadir insaallah... Sen naptin?
Arkadaşlar Merhaba bu ay ovulasyon testi siparis ettim ve regl bitiminden itibaren başladım 12.gün itibariyle ikinci çizgi aynı koyulukta oldu bugun 16. Günü ve hala ikinci çizgi aynı koyulukta bu normalmi
Ateş yükselene kadar Çalışmaya devamVeson canım siliklesti felaket kasık ağrım var akintim baya geldi çatladı dün sanırım dün ki silik çıktı çünkü
rica etsem LH testi varsa yapıp resmini gönderirmisin?
Her ihtimale karşı bu geceyide değerlendirin benceSelam kızlar çift çizgide mi ilişki olması iyiydi silikleşince dün sabahı değerlendirdik.1 haftadır test yapıyorum yumurtlamışmıyım :) ateş de ölçüyorumhttp://www.fertilityfriend.com/home/6230b8 bugün düştü ateşim.
Tamam canimAteş yükselene kadar Çalışmaya devam
adete kaç günün var canım?Veson canım ve diğer kızlar benim 2 gün pozitif göstermişti ovülasyon sonra hafif silikti dün tekrar pozitifi gördüm bu nasıl iş ya hiç anlamadım
Gebe olabilir misinVeson canım ve diğer kızlar benim 2 gün pozitif göstermişti ovülasyon sonra hafif silikti dün tekrar pozitifi gördüm bu nasıl iş ya hiç anlamadım
5 canım ama adetin 15.gününden itibaren başladım yapmaya şimdi son testleri atıyorum sizeadete kaç günün var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?