- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.721
Ya da 2 kez yumurtluyor olabilirsinGebe olabilir misin
Korunmuyoruz canım ama bilmiyorum kiGebe olabilir misin
Benim zaten 2.ayım canım bu ovulasyonda ve kafam çok karışık en az 4 saat sıvı almıyorum akıntım oldu göğüslerimde şiştiYa da 2 kez yumurtluyor olabilirsin
cumartesi pazar canım arka arkaya olduYa çift yumurtluyorsun ya da gebe olabilirsin belki gebelerin yumurtlama testi koyu çıkıyor en son ilişki ne Zaman oldu bi de ondan önceki
şimdi tekrar sıvı tüketmiyorum öğle arası tekrar yapcam bakalım canım normalde günde bir tane yapıyordum bugün 2 kez yapayımYa çift yumurtluyorsun ya da gebe olabilirsin belki gebelerin yumurtlama testi koyu çıkıyor en son ilişki ne Zaman oldu bi de ondan önceki
Çok erken çift yumurtlamada ihtimalli gbi değerlendir bugünücumartesi pazar canım arka arkaya oldu
Adetimede 5 gün kaldı çok şaşkınım gerçekten akıntı oldu kasık ağrımda ara ara devam ediyor öğlen tekrar foto atsam olur mu canımÇok erken çift yumurtlamada ihtimalli gbi değerlendir bugünü
canım belli olmuyor bazen çok geç ya da çift yumurtlamalar oluyor her ihtimale karşı bu günü değerlendir ama yarın ve sonraki günde çift çıkarsa gebelik testi yap. Çünkü hamile kalanlarda hep son günlerde yumurtlama testlerinin yine çift çizgi çıktığını yazmışlardı.Adetimede 5 gün kaldı çok şaşkınım gerçekten akıntı oldu kasık ağrımda ara ara devam ediyor öğlen tekrar foto atsam olur mu canım
Ay inşallah canım inşallah Rabbim kimseyi çok bekletmesin inşallah eğer hakkımızda gebe kalmak hayırsız ise Rabbim hayırlıya döndürsün AMİNNNNNYarın yap bence istiyorsan gebe kal innşaallah. Bana da nasp olur innşaallah. Aminn.
Tamam canım çok teşekkür ederimcanım belli olmuyor bazen çok geç ya da çift yumurtlamalar oluyor her ihtimale karşı bu günü değerlendir ama yarın ve sonraki günde çift çıkarsa gebelik testi yap. Çünkü hamile kalanlarda hep son günlerde yumurtlama testlerinin yine çift çizgi çıktığını yazmışlardı.
Amin. Tmam öğlen at yine bakarızAy inşallah canım inşallah Rabbim kimseyi çok bekletmesin inşallah eğer hakkımızda gebe kalmak hayırsız ise Rabbim hayırlıya döndürsün AMİNNNNN
Tamam canım çok sağolun Allah razı olsunAmin. Tmam öğlen at yine bakarız
Senden de tatlımTamam canım çok sağolun Allah razı olsun
Fotolarını sıraya sok gönder cnmVeson canım ve diğer kızlar benim 2 gün pozitif göstermişti ovülasyon sonra hafif silikti dün tekrar pozitifi gördüm bu nasıl iş ya hiç anlamadım
Canım işteyim şimdi dün uyumadan çektim size yollarım diye akşam hepsini sıraya koyup çekip yollayayımFotolarını sıraya sok gönder cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?