Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

14 ve 15 inci günlerde ki damlatır damlatmaz aynı koyulukta olmuştu canım dünkü de 5 dk içinde o koyuluğu aldı

Ya çift yumurtluyorsun ya da gebe olabilirsin belki gebelerin yumurtlama testi koyu çıkıyor en son ilişki ne Zaman oldu bi de ondan önceki

Ya çift yumurtluyorsun ya da gebe olabilirsin belki gebelerin yumurtlama testi koyu çıkıyor en son ilişki ne Zaman oldu bi de ondan önceki
şimdi tekrar sıvı tüketmiyorum öğle arası tekrar yapcam bakalım canım normalde günde bir tane yapıyordum bugün 2 kez yapayım

Adetimede 5 gün kaldı çok şaşkınım gerçekten akıntı oldu kasık ağrımda ara ara devam ediyor öğlen tekrar foto atsam olur mu canım
canım belli olmuyor bazen çok geç ya da çift yumurtlamalar oluyor her ihtimale karşı bu günü değerlendir ama yarın ve sonraki günde çift çıkarsa gebelik testi yap. Çünkü hamile kalanlarda hep son günlerde yumurtlama testlerinin yine çift çizgi çıktığını yazmışlardı.

Yarın yap bence istiyorsan gebe kal innşaallah. Bana da nasp olur innşaallah. Aminn.
Ay inşallah canım inşallah Rabbim kimseyi çok bekletmesin inşallah eğer hakkımızda gebe kalmak hayırsız ise Rabbim hayırlıya döndürsün AMİNNNNN

Tamam canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…