- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.741
evet canımEn alttan en üste doğru dmi sırası
Az önce attığın fotoları gördüm cnm bana tam Eşit koyuluk yeni oluyor gibi geldiCanım işteyim şimdi dün uyumadan çektim size yollarım diye akşam hepsini sıraya koyup çekip yollayayım
bak canım diğerini hemen olunca çekmiştim yollayayımAz önce attığın fotoları gördüm cnm bana tam Eşit koyuluk yeni oluyor gibi geldi
Evet bu pozitif duruyor
Bu üç gün önce mi yaptın
Aynısı bende de var malesef canım adetim düzenliydi ne zaman çocuk yapmaya karar verdik tarihler oynamaya başladı ben bunu strese yoruyorumSelam Kızlar,
Ya ben çarşamba günü ovülasyon test yapıp çift çizgi yakalayıp sevinmiştim.perşembe tekrar test yaptım silikleşmişti çizgi az da olsa vardı çatladı heralde dedim.Lakin haftasonu yani cumartesi günü sabah meraktan yapım dedim yaptım baya baya bildiğiniz ikinci koyu çizgi çıktı
Şimdi benim sorum şu daha önceden adeti düzenli olan ama çocuk yapma çalışmalarında adet düzeni değişen var mı benim şaşmaz aynı gün hatta saatte oluyorum yani o derece netti geçen ay 5 gün önce gelmişti ve bu ay ne zaman olucam onuda bilmiyorum yani ben baya iptal
Evet canım cuma günü olanBu üç gün önce mi yaptın
Cumartesi pazar silikleşti bugün tekrR pozitif mi oldu onu mu demek istiyorsunEvet canım cuma günü olan
Ayy inanılmaz şok oldum ben yani saati bile aynı nerdeyse de peki şimdi ben hangi tarihte olucam nasıl bilicem eski tarihe göre ayın 5 i yenisine göre 31 i gelde çıldırmaAynısı bende de var malesef canım adetim düzenliydi ne zaman çocuk yapmaya karar verdik tarihler oynamaya başladı ben bunu strese yoruyorum
sadece cumartesi silik oldu canım dünkü tekrar pozitife döndü bugün daha yapmadım öğle arası yapıp yollucam onuda of çok merak ediyorum bugünkü nasıl çıkacak bakalımCumartesi pazar silikleşti bugün tekrR pozitif mi oldu onu mu demek istiyorsun
Benimde aşırı kafam karıştı bugün ne çıkacak bakalım bizde mi sorun testlerde mi bi türlü anlamadımAyy inanılmaz şok oldum ben yani saati bile aynı nerdeyse de peki şimdi ben hangi tarihte olucam nasıl bilicem eski tarihe göre ayın 5 i yenisine göre 31 i gelde çıldırma
Ateş nasıl ilerliyor pekisadece cumartesi silik oldu canım dünkü tekrar pozitife döndü bugün daha yapmadım öğle arası yapıp yollucam onuda of çok merak ediyorum bugünkü nasıl çıkacak bakalım
ateşi hiç sorma canım uykum çok bölündü bu hafta bende ölçmedim son günler oda yanlış belirtir diye ölçmedim bugünde aynı oldu bi süre uyku almıyor sabah dönüp duruyorum oda yanlış gösterir demiAteş nasıl ilerliyor peki
Hımm evet böyle durumlar Ateş'i etkiler tamam stres yapma sen Günaşırı devam et emin olana kadar testler iyice silikleşene kadarateşi hiç sorma canım uykum çok bölündü bu hafta bende ölçmedim son günler oda yanlış belirtir diye ölçmedim bugünde aynı oldu bi süre uyku almıyor sabah dönüp duruyorum oda yanlış gösterir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?