- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.761
Tamam canım bugün iki kez yapcam testi öğlen ne çıkacak bakalım canım atarım hemenHımm evet böyle durumlar Ateş'i etkiler tamam stres yapma sen Günaşırı devam et emin olana kadar testler iyice silikleşene kadar
Bende yeni öğreniyorum canım bir şey diyemem yani daha yorum yapacak duruma gelmedim malesefkızlar bi şunada baksanız ?
10 dakika bekle öyle foto Çek bak bir arkadaşın pozitif testi bak dikkat et t c den de koyuTamam canım bugün iki kez yapcam testi öğlen ne çıkacak bakalım canım atarım hemen
artııkk yapa yapa ögrencez bnmde adetın 25.gunu bat a 6 gun kaldı beklemedyım bu tabloya göre ilşki oldu ıns tutmustrBende yeni öğreniyorum canım bir şey diyemem yani daha yorum yapacak duruma gelmedim malesef
Tamam canım 10 dk bekleyip foto çekeyim.10 dakika bekle öyle foto Çek bak bir arkadaşın pozitif testi bak dikkat et t c den de koyu Eki Görüntüle 1748149
İnşallah canım inşallahartııkk yapa yapa ögrencez bnmde adetın 25.gunu bat a 6 gun kaldı beklemedyım bu tabloya göre ilşki oldu ıns tutmustr
Eşit koyuluk da pozitifTamam canım 10 dk bekleyip foto çekeyim.
Aa evet canım maşallah nasıl koyu çıkmış benim ki buna göre koyu bile değil eşit olması da pozitif oluyor demi canım
ben benimkinden hiçbir şey anlamadım valla canım öğlen ne çıkacak bakalım merak içindeyimEşit koyuluk da pozitif
evet cnm degerlendırdımm hem 4 ü hem ertesı gunu o dörty yazdgm aslında 14.gundu cnm
4 numara koyu gbi ama yapmaya devam etKızlar slmlar ben yeni üyeyim ve bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım değerlendirirseniz sevinirim..
Adetin biter bitmez yaptın dmi4 numara koyu gbi ama yapmaya devam et
ınsallahh cnmm adetın 17.gunu ölsıne yapayım dedım t zıgısı c ye yakın cıktı tam poztf degıldı ama baya yakındı o gunude degerlendrdık inş tutmustr bat a 6 gun kaldı beklıormTutar innşaallahbrnh
Adetin biter bitmez yaptın dmi
İnnşaallah gün aşırı daha iyi çünkü sperm sayısı daha artmış olurGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim canım adetle birlikte düşük yaşadım adetim 4 günde biterdi bu ay 8 gün yoğun kanamam oldu. 30 günde adet olurum yumutlamam geç oldu bu ay 21.günde oldu.Hayırlısı olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?