Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm NEDMPS nasılsın canim ne yaptin? ben teste basladimda 8.günü bugün sence erken mi daha durum nedir

Eklentiler

• 20160118_121329.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 42
teşekkürler kızlar drlar gün aşırı çalışma yapın diyo ama bazı arkadaşlar hergün diyo kafam çok karıştı sizce ??
Canım ben geçen yıl 4 ayda hamile kalmıştım ne yazıkki kaybettim ilk ay hiç önemsemedim ikinci ay günaşırı dedi doktor denedim olmadı üstelik çatlatma iğneside olmuştum bunun üzerine 3. ay hergün denedim yine çatlatma iğnesi ve yine hüsran sonraki ay bir arkadaş bir buçuk gün dedi ve uyguladım çatlatma iğnesi falan olmadan hamile kaldım iki bebek isteyen arkdaşa bundan bahsettim denediler onlarda hamile. belkide tesadüftür ama denemekten zarar gelmez diye söylemek istedim. Bu arada bu ay yeniden deniyoruz bizde ve yine 1.5 gün tutarsa yine haber veririm

slm NEDMPS nasılsın canim ne yaptin? ben teste basladimda 8.günü bugün sence erken mi daha durum nedir
canım senin daha erken en az c kadar koyu olmalı hatta ondan daha koyu oluyo

canım senin daha erken en az c kadar koyu olmalı hatta ondan daha koyu oluyo[/QUOTE]
tmm canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…