- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.781
İnnşaallah nasp olsun bizede. Amin.ınsallahh cnmm adetın 17.gunu ölsıne yapayım dedım t zıgısı c ye yakın cıktı tam poztf degıldı ama baya yakındı o gunude degerlendrdık inş tutmustr bat a 6 gun kaldı beklıorm
Canım ben geçen yıl 4 ayda hamile kalmıştım ne yazıkki kaybettim ilk ay hiç önemsemedim ikinci ay günaşırı dedi doktor denedim olmadı üstelik çatlatma iğneside olmuştum bunun üzerine 3. ay hergün denedim yine çatlatma iğnesi ve yine hüsran sonraki ay bir arkadaş bir buçuk gün dedi ve uyguladım çatlatma iğnesi falan olmadan hamile kaldım iki bebek isteyen arkdaşa bundan bahsettim denediler onlarda hamile. belkide tesadüftür ama denemekten zarar gelmez diye söylemek istedim. Bu arada bu ay yeniden deniyoruz bizde ve yine 1.5 gün tutarsa yine haber veririmteşekkürler kızlar drlar gün aşırı çalışma yapın diyo ama bazı arkadaşlar hergün diyo kafam çok karıştı sizce ??
canım senin daha erken en az c kadar koyu olmalı hatta ondan daha koyu oluyoslmNEDMPS nasılsın canim ne yaptin? ben teste basladimda 8.günü bugün sence erken mi daha durum nedir
Denemeye devam edyorum tatlım testin negatif bu aradaslmNEDMPS nasılsın canim ne yaptin? ben teste basladimda 8.günü bugün sence erken mi daha durum nedir
biliyorum canim negatif sence kac gune koyulasir gecen ay 13.gun oldu yum.ne zaman baslayimDenemeye devam edyorum tatlım testin negatif bu arada
Bu kaçıncı gün kibiliyorum canim negatif sence kac gune koyulasir gecen ay 13.gun oldu yum.ne zaman baslayim
8.gun canimBu kaçıncı gün ki
5-6 gün boyunca devam etmelisinbence8.gun canim
tmm canim çok sağol öyle yapayim sen kacinci gundesin5-6 gün boyunca devam etmelisinbence
canım kişiden kişiye değişiyor ama 16-17. güne kadar devam et bence testlere ben 17. günde yakaladım mesela8.gun canim
Negatif
gebelik testi mi tatlım bu?
inşallah olmazsın ya gebelik olur insAdeti bekliyorum tatlım 6 sı yumurtlama günümdü 20 sinde adet olurum heralde tahminen
Canım ben geçen yıl 4 ayda hamile kalmıştım ne yazıkki kaybettim ilk ay hiç önemsemedim ikinci ay günaşırı dedi doktor denedim olmadı üstelik çatlatma iğneside olmuştum bunun üzerine 3. ay hergün denedim yine çatlatma iğnesi ve yine hüsran sonraki ay bir arkadaş bir buçuk gün dedi ve uyguladım çatlatma iğnesi falan olmadan hamile kaldım iki bebek isteyen arkdaşa bundan bahsettim denediler onlarda hamile. belkide tesadüftür ama denemekten zarar gelmez diye söylemek istedim. Bu arada bu ay yeniden deniyoruz bizde ve yine 1.5 gün tutarsa yine haber veririm
Canım 1,5 gün derken nasıl ayarlıyorsun onu?
çok sagol cevapladigin için insallah yakalarim bende insallah seninkide tutmusturcanım kişiden kişiye değişiyor ama 16-17. güne kadar devam et bence testlere ben 17. günde yakaladım mesela
inşallah tatlım =)çok sagol cevapladigin için insallah yakalarim bende insallah seninkide tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?