- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.801
İnnşaallah tatlım ya innşaallahinşallah olmazsın ya gebelik olur ins
hmmm bu bana uymuyor ama belki haftasonu deneyebilirimmesela Dün öğlen Bugün gece gibi=) bir tam gün birde yarım
bende çalışıyorum tatlım ama eşime "bu ay istiyosan yapılacak bu" dedim o da bende gerekirse izin aldık geldik zaten bir kere öğlene denk geldi hafta içi şansa ikincisi haftasonuydu allahtanhmmm bu bana uymuyor ama belki haftasonu deneyebilirim
çalışıyorum ,zaten bu ay iyice taktım valla desem ki öğlen adam en sonunda bırakıcak beni
Teşekkür ederim canım cevap için aklımdabende çalışıyorum tatlım ama eşime "bu ay istiyosan yapılacak bu" dedim o da bende gerekirse izin aldık geldik zaten bir kere öğlene denk geldi hafta içi şansa ikincisi haftasonuydu allahtan
Birden nasıl silinmiş böyle ilginç ama çatlamış yani belli bugün de çalış istersen
Evet canım negatif şükür koyu çıkacak diye korkmuştumNegatif
Yok canım ovulasyon testim kaç gündür pozitiftigebelik testi mi tatlım bu?
Bende şaşırdım canım çok ama çok silik çizgi vardı akşam her gün yaptığım saatlerde tekrarlıcam inşallah canım tekrar çalışayım bugün canım sonunda çatlamıştır inşallah ama çok geç oldu ya normal mi bu 28.gün bugünBirden nasıl silinmiş böyle ilginç ama çatlamış yani belli bugün de çalış istersen
Bu aralar herkesin Yum U geç çatlıyor 30-31 çatlayan arkadaşların oldu havalardan olabilir Endişe etme geç olsun güç Olmasın hadi hayırlı olsunBende şaşırdım canım çok ama çok silik çizgi vardı akşam her gün yaptığım saatlerde tekrarlıcam inşallah canım tekrar çalışayım bugün canım sonunda çatlamıştır inşallah ama çok geç oldu ya normal mi bu 28.gün bugün
Sağol canım ya Allah senden binlerce kez razı olsun inşallah gönlünden ne geçiyorsa Rabbim versin onu sana her sorumu üşenmeden cevapladın dualarımdasınBu aralar herkesin Yum U geç çatlıyor 30-31 çatlayan arkadaşların oldu havalardan olabilir Endişe etme geç olsun güç Olmasın hadi hayırlı olsun
tatlım normalde kaç günde bir adet oluyorsun acaba bir de gebelik testi mi yapsan?Bende şaşırdım canım çok ama çok silik çizgi vardı akşam her gün yaptığım saatlerde tekrarlıcam inşallah canım tekrar çalışayım bugün canım sonunda çatlamıştır inşallah ama çok geç oldu ya normal mi bu 28.gün bugün
30 bazen 32 canım biraz geçsin istiyorum canım çünkü şu bi gerçek her hastalığın başı stres aslında bana bir doktorum hastalık yoktur hasta vardır derdi rahat bırakmak lazım vücudu aslındatatlım normalde kaç günde bir adet oluyorsun acaba bir de gebelik testi mi yapsan?
anladım tatlım o zaman boşver günleri değerlendir sakin ol bekle=) Umarım müjdeli haber olur=)30 bazen 32 canım biraz geçsin istiyorum canım çünkü şu bi gerçek her hastalığın başı stres aslında bana bir doktorum hastalık yoktur hasta vardır derdi rahat bırakmak lazım vücudu aslında
İnşallah tatlım Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın hastalık vermesinde beklemeye razıyım yeter ki sağlıklı olalım Allah'ım herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde inşallahanladım tatlım o zaman boşver günleri değerlendir sakin ol bekle=) Umarım müjdeli haber olur=)
Rica ederim cnm yumurtan bebek olsun inşallahSağol canım ya Allah senden binlerce kez razı olsun inşallah gönlünden ne geçiyorsa Rabbim versin onu sana her sorumu üşenmeden cevapladın dualarımdasın
Ay inşallah canım ya inşallahRica ederim cnm yumurtan bebek olsun inşallah
tatlım bence bu akşamı ve çarşamba öğleni değerlendir. Öğlen şansın yoksa bugün yarını değerlendirebilirsin ama hergün olunca sperm kalitesinin düştüğünü söylüyor doktorlar.KİZLAR 11. GUNDEN BERİ TEST YAPİYORUM BUGUN DİMİ YUMURLAMA FOTODAKİ TESTLERİME BAKABİLİR MİSİNİZ?
Canım ben geçen yıl 4 ayda hamile kalmıştım ne yazıkki kaybettim ilk ay hiç önemsemedim ikinci ay günaşırı dedi doktor denedim olmadı üstelik çatlatma iğneside olmuştum bunun üzerine 3. ay hergün denedim yine çatlatma iğnesi ve yine hüsran sonraki ay bir arkadaş bir buçuk gün dedi ve uyguladım çatlatma iğnesi falan olmadan hamile kaldım iki bebek isteyen arkdaşa bundan bahsettim denediler onlarda hamile. belkide tesadüftür ama denemekten zarar gelmez diye söylemek istedim. Bu arada bu ay yeniden deniyoruz bizde ve yine 1.5 gün tutarsa yine haber veririm
Canım benim de 1,5 gün gibi oldu .Hayırlısı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?