Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hmmm bu bana uymuyor ama belki haftasonu deneyebilirim
çalışıyorum ,zaten bu ay iyice taktım valla desem ki öğlen adam en sonunda bırakıcak beni
bende çalışıyorum tatlım ama eşime "bu ay istiyosan yapılacak bu" dedim o da bende gerekirse izin aldık geldik zaten bir kere öğlene denk geldi hafta içi şansa ikincisi haftasonuydu allahtan

bende çalışıyorum tatlım ama eşime "bu ay istiyosan yapılacak bu" dedim o da bende gerekirse izin aldık geldik zaten bir kere öğlene denk geldi hafta içi şansa ikincisi haftasonuydu allahtan
Teşekkür ederim canım cevap için aklımda
bu ay olmazsa artık diğer ay denicem mutlaka yumurtlama bitti benim adeti bekliyoruz şimdilik :)

Birden nasıl silinmiş böyle ilginç ama çatlamış yani belli bugün de çalış istersen
Bende şaşırdım canım çok ama çok silik çizgi vardı akşam her gün yaptığım saatlerde tekrarlıcam inşallah canım tekrar çalışayım bugün canım sonunda çatlamıştır inşallah ama çok geç oldu ya normal mi bu 28.gün bugün

Bu aralar herkesin Yum U geç çatlıyor 30-31 çatlayan arkadaşların oldu havalardan olabilir Endişe etme geç olsun güç Olmasın hadi hayırlı olsun

Bu aralar herkesin Yum U geç çatlıyor 30-31 çatlayan arkadaşların oldu havalardan olabilir Endişe etme geç olsun güç Olmasın hadi hayırlı olsun
Sağol canım ya Allah senden binlerce kez razı olsun inşallah gönlünden ne geçiyorsa Rabbim versin onu sana her sorumu üşenmeden cevapladın dualarımdasın

tatlım normalde kaç günde bir adet oluyorsun acaba bir de gebelik testi mi yapsan?

tatlım normalde kaç günde bir adet oluyorsun acaba bir de gebelik testi mi yapsan?
30 bazen 32 canım biraz geçsin istiyorum canım çünkü şu bi gerçek her hastalığın başı stres aslında bana bir doktorum hastalık yoktur hasta vardır derdi rahat bırakmak lazım vücudu aslında

30 bazen 32 canım biraz geçsin istiyorum canım çünkü şu bi gerçek her hastalığın başı stres aslında bana bir doktorum hastalık yoktur hasta vardır derdi rahat bırakmak lazım vücudu aslında
anladım tatlım o zaman boşver günleri değerlendir sakin ol bekle=) Umarım müjdeli haber olur=)

anladım tatlım o zaman boşver günleri değerlendir sakin ol bekle=) Umarım müjdeli haber olur=)
İnşallah tatlım Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın hastalık vermesinde beklemeye razıyım yeter ki sağlıklı olalım Allah'ım herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde inşallah

KIZLAR MERHABA BEN BUGUN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ŞİMDİ BENİM BUGÜNÜ MÜ DEĞERLENDİRMEM GEREKİYOR.

KİZLAR 11. GUNDEN BERİ TEST YAPİYORUM BUGUN DİMİ YUMURLAMA FOTODAKİ TESTLERİME BAKABİLİR MİSİNİZ?

Eklentiler

• image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
KİZLAR 11. GUNDEN BERİ TEST YAPİYORUM BUGUN DİMİ YUMURLAMA FOTODAKİ TESTLERİME BAKABİLİR MİSİNİZ?
tatlım bence bu akşamı ve çarşamba öğleni değerlendir. Öğlen şansın yoksa bugün yarını değerlendirebilirsin ama hergün olunca sperm kalitesinin düştüğünü söylüyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…