- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.821
30 aralik carsamba gunu oldum sekil bozuklugundan dolayi bende ayni sekilde mustafa acete medipol. aklimda okadar cok soru varki en com merakmettigim nezaman adet olucam. ameliyati adetin 11.gunu oldu yumurtmam normal zamanindami oldu kafam cok karisik tecrubelerinizi paylasirsaniz sevimirim.
Canım dengeler bozuluyor biraz bende 4 kasımda oldum normalde 28 günde bir adet olurdum 32 günde oldum geçen ay bu ay ne olucak bakalım anca düzene giriyor sanırım.merhaba benimde aklımdaki soruları yazmışsınız.Bende adetin 10 günü 04/01/2016 tarihinde operasyon geçirdim ve merak ediyorum normal zamanda mı yumurtlama oldu veya operasyondan dolayı bir değişiklik olurmu diye.Dr umuz çok iyi ama çok yoğun maalesef ki deatylı bir şekilde bilgi alınamıyor
Canım dengeler bozuluyor biraz bende 4 kasımda oldum normalde 28 günde bir adet olurdum 32 günde oldum geçen ay bu ay ne olucak bakalım anca düzene giriyor sanırım.
ovu testi yap bence ben bu ay başladım bugün çift çizgiyi gördüm. Yarın yumurtlama olcak demek sanırım bu.İnşallah düzene girer canım ama benim zaten düzensizdi o yüzden şimdi dahada zor olacak yumurtlama günlerini tutturmam
ovu testi yap bence ben bu ay başladım bugün çift çizgiyi gördüm. Yarın yumurtlama olcak demek sanırım bu.
:))) çok çok teşekkürler tatlım , inşallah tombik tombik , yanakları al al bebişin olur sağlıcakla kalCanim simdi yaptim ve hemen fotosunu atiyorum...Eki Görüntüle 1747401 Eki Görüntüle 1747402
Canim bende anlamadım benimde 4 gün sonra siliklesti en yakın zamanda gidicem bi gözükcem artık doktoraAyni durum bende de söz konusu bu sorunun cevabini ariyordum.12. Gun koyu cift cizgiden sonraki 4 gun daha koyu cikti bende gün aşiri iliskiye devam ettim ama kafam karişti.bugun siliklesmisti5gun boyunca yumurtlama olmaz heralde
evet canım yinede hamile kalabilirsin yumurtlama gününden 1-4 gün öncesinde ilişkiyle hamile kalınabiliyorOvulasyon testi işe yariyor mu gercekten? Bu yumurtlama donemine girmeden iliski olursa sperm 72 saat yasiyormus,yine hamile kalinir mi ki ? Mesela iliski oldu bugun ama benim yarin yumurtlama gunum.hamile kalabilir miyim yine de ?
Evet içerde sperm varsa kalabilirsin tabi.Ovulasyon testi işe yariyor mu gercekten? Bu yumurtlama donemine girmeden iliski olursa sperm 72 saat yasiyormus,yine hamile kalinir mi ki ? Mesela iliski oldu bugun ama benim yarin yumurtlama gunum.hamile kalabilir miyim yine de ?
Aa cok sevndimm :) burda cvp atan olmaz diye konu açmıştım.daha yeni denemelere basladik da inşallah sevincli haberlerle donerim.cok teşekkürler :)evet canım yinede hamile kalabilirsin yumurtlama gününden 1-4 gün öncesinde ilişkiyle hamile kalınabiliyor
canım testi yaptığın gün 28. günün oluyor değil mi?Canim simdi yaptim ve hemen fotosunu atiyorum...Eki Görüntüle 1747401 Eki Görüntüle 1747402
ben adetli iken görmüştüm canım. testi daha bu adet döngümün başında çözdüm malum o zamandır yapıyorum otu hiç görmediğim nadir oldu. genelde gördüm ama yapraklarının uzunlukları farklı. otların yapısına dikkat etmeye çalış. çünkü otun yapısı da yol gösterici zannımca. ben henüz yumurtlamadım tahminen (ateşle de öyle görünüyor), ama bu 5 gün içinde olur tahminim. idrar testlerine de başlasam diye düşündüm ama ikinci idrarla nasıl olacak bilmiyorum. şimdi sabah 6 da hem ateş ölçmeye hem namaza kalkıyorum o zaman idrarımı yapıyorum ya, sonra yatıp 8 de kalkıyorum 8 deki idrarla olur mu ovu testi? değilse iş yerinde yapmam mümkün değil. 12 ye kadar da birşey içmeden bekleyemem. 5 te olursa akşam 5 te yapayım su içmedim ama 2 bardak çay içtim 1 den beri o sıkıntı oluşturmazsa bugün 5te başlayayım idrara
canım testi yaptığın gün 28. günün oluyor değil mi?
:))) çok çok teşekkürler tatlım , inşallah tombik tombik , yanakları al al bebişin olur sağlıcakla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?