Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovulasyon testinde pozitifi gordugunuz gun vajinal ıslaklığınız oluyor mu arkadaşlar?
Hani şu yumurta akı gibi denilen

M merve.b
Bugun akıntın var mı mesela
İnş bu ay bebişin sana tutunur cnm

Ovulasyon testinde pozitifi gordugunuz gun vajinal ıslaklığınız oluyor mu arkadaşlar?
Hani şu yumurta akı gibi denilen

M merve.b
Bugun akıntın var mı mesela
İnş bu ay bebişin sana tutunur cnm

Canım evet bugün ıslaklık var ama sabah ilişki olmuştu onunda etkisi olabilir tam emin değilim.

merhaba benimde aklımdaki soruları yazmışsınız.Bende adetin 10 günü 04/01/2016 tarihinde operasyon geçirdim ve merak ediyorum normal zamanda mı yumurtlama oldu veya operasyondan dolayı bir değişiklik olurmu diye.Dr umuz çok iyi ama çok yoğun maalesef ki deatylı bir şekilde bilgi alınamıyor

Canım dengeler bozuluyor biraz bende 4 kasımda oldum normalde 28 günde bir adet olurdum 32 günde oldum geçen ay bu ay ne olucak bakalım anca düzene giriyor sanırım.

Canım dengeler bozuluyor biraz bende 4 kasımda oldum normalde 28 günde bir adet olurdum 32 günde oldum geçen ay bu ay ne olucak bakalım anca düzene giriyor sanırım.

İnşallah düzene girer canım ama benim zaten düzensizdi o yüzden şimdi dahada zor olacak yumurtlama günlerini tutturmam

Ayni durum bende de söz konusu bu sorunun cevabini ariyordum.12. Gun koyu cift cizgiden sonraki 4 gun daha koyu cikti bende gün aşiri iliskiye devam ettim ama kafam karişti.bugun siliklesmisti 5gun boyunca yumurtlama olmaz heralde
Canim bende anlamadım benimde 4 gün sonra siliklesti en yakın zamanda gidicem bi gözükcem artık doktora

Ovulasyon testi işe yariyor mu gercekten? Bu yumurtlama donemine girmeden iliski olursa sperm 72 saat yasiyormus,yine hamile kalinir mi ki ? Mesela iliski oldu bugun ama benim yarin yumurtlama gunum.hamile kalabilir miyim yine de ?

Ovulasyon testi işe yariyor mu gercekten? Bu yumurtlama donemine girmeden iliski olursa sperm 72 saat yasiyormus,yine hamile kalinir mi ki ? Mesela iliski oldu bugun ama benim yarin yumurtlama gunum.hamile kalabilir miyim yine de ?
evet canım yinede hamile kalabilirsin yumurtlama gününden 1-4 gün öncesinde ilişkiyle hamile kalınabiliyor

Slm kızlar benim adetime 4 gun kaldı
Bugun ki tukuruk testinde nerdeyse hiç noktacıklar yoktu
Sizce bu normal mi.adete yakın da otların gorundugu yazmıstınız sanki
@Veson, xpreiaZ
ben adetli iken görmüştüm canım. testi daha bu adet döngümün başında çözdüm malum o zamandır yapıyorum otu hiç görmediğim nadir oldu. genelde gördüm ama yapraklarının uzunlukları farklı. otların yapısına dikkat etmeye çalış. çünkü otun yapısı da yol gösterici zannımca. ben henüz yumurtlamadım tahminen (ateşle de öyle görünüyor), ama bu 5 gün içinde olur tahminim. idrar testlerine de başlasam diye düşündüm ama ikinci idrarla nasıl olacak bilmiyorum. şimdi sabah 6 da hem ateş ölçmeye hem namaza kalkıyorum o zaman idrarımı yapıyorum ya, sonra yatıp 8 de kalkıyorum 8 deki idrarla olur mu ovu testi? değilse iş yerinde yapmam mümkün değil. 12 ye kadar da birşey içmeden bekleyemem. 5 te olursa akşam 5 te yapayım su içmedim ama 2 bardak çay içtim 1 den beri o sıkıntı oluşturmazsa bugün 5te başlayayım idrara

:))) çok çok teşekkürler tatlım , inşallah tombik tombik , yanakları al al bebişin olur sağlıcakla kal

İnsaallah canim benim insaallah..amin sagliklica.. Ve tum isteyenlerin sizlerin amin☺

Merhaba kizlar bnim adetime 11 gün var mikroskop ta ayin 14 veya 15 indw eğrelti otunu gordum degrlendirdim bi kaç gün sonda kasiklarimda segirmeler ve batmalar öldu bu kadar çabuk belirti olur mu şuan herhangi bir sancı yok birde halen silikte olsa egrelti otu giruyoum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar merhaba. biz de çocuk düşünüyoruz 8. ay denemeler.
doktor kontrolünden eşim ve ben sorunsuz geçtik şükür.

ovulasyon testleri ile sonuç alabilir miyiz diyerek ilk kez bu ay deneme yaptık.
sonuçlarım resim de ki gibi . kalpler de malum günler. .. tüm testleri akşam 7 de yaptım.
18 ocak ta yani bugün daha da silikleşti..
bir çok arkadaşta olduğu gibi çok koyu şekilde yakalayamadık T yi.
bakıp yorumlayabilir misiniz ayın kaçı tam yumurtlama günü ve uygun mu davrandık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…