- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.841
Cnm sende mi tükrük testi kullanıyorsun ilk defa bu ay mı kullandın ben bu ay ilk kez kullanıyorum şimdilik ot yok regl yeni bitti.ovulasyon zamanı nasıl olacak çok merak ediyorumMerhaba kizlar bnim adetime 11 gün var mikroskop ta ayin 14 veya 15 indw eğrelti otunu gordum degrlendirdim bi kaç gün sonda kasiklarimda segirmeler ve batmalar öldu bu kadar çabuk belirti olur mu şuan herhangi bir sancı yok birde halen silikte olsa egrelti otu giruyoum yardımcı olursanız sevinirim
Evet canım bende ilk bu ay kullanmaya başladım tükürüğü dil altından al en çok lh orda oluomus adet yeni bittiyse hemen gormemen normal ovulasyon zamanı bariz gidiosun göremedim DİE tasalanma mutlaka gorursun inşallah tuttururuz bu ay :)Cnm sende mi tükrük testi kullanıyorsun ilk defa bu ay mı kullandın ben bu ay ilk kez kullanıyorum şimdilik ot yok regl yeni bitti.ovulasyon zamanı nasıl olacak çok merak ediyorum
Cnm geçen ay kürtaj oldum korunuyorum sadece deneme Amaçlı yapıyorum gelecek ay başlayacağım Çalışmalara.tükrükteki LH a değil östrojene Bakıyoruz.Evet canım bende ilk bu ay kullanmaya başladım tükürüğü dil altından al en çok lh orda oluomus adet yeni bittiyse hemen gormemen normal ovulasyon zamanı bariz gidiosun göremedim DİE tasalanma mutlaka gorursun inşallah tuttururuz bu ay :)
Bana öyle dendi cnim bende ilk defa kullanıyorum lh değil östrojen olduğunu öğrenmiş oldumCnm geçen ay kürtaj oldum korunuyorum sadece deneme Amaçlı yapıyorum gelecek ay başlayacağım Çalışmalara.tükrükteki LH a değil östrojene Bakıyoruz.inşallah görürüm çok Hevesle aldım umarım işe yarar
Canım ben hiç ovu testi kullanmadım ama 8 deki idrarla olur bence.sonucta o zmna kdr yeme içme olmuyorben adetli iken görmüştüm canım. testi daha bu adet döngümün başında çözdüm malum o zamandır yapıyorum otu hiç görmediğim nadir oldu. genelde gördüm ama yapraklarının uzunlukları farklı. otların yapısına dikkat etmeye çalış. çünkü otun yapısı da yol gösterici zannımca. ben henüz yumurtlamadım tahminen (ateşle de öyle görünüyor), ama bu 5 gün içinde olur tahminim. idrar testlerine de başlasam diye düşündüm ama ikinci idrarla nasıl olacak bilmiyorum. şimdi sabah 6 da hem ateş ölçmeye hem namaza kalkıyorum o zaman idrarımı yapıyorum ya, sonra yatıp 8 de kalkıyorum 8 deki idrarla olur mu ovu testi? değilse iş yerinde yapmam mümkün değil. 12 ye kadar da birşey içmeden bekleyemem. 5 te olursa akşam 5 te yapayım su içmedim ama 2 bardak çay içtim 1 den beri o sıkıntı oluşturmazsa bugün 5te başlayayım idrara
Cnm sabah 11 den önce yapmamak gerek sanırım.akşam emin Değilim ama sanırım 22 den önce yapmak gerekben adetli iken görmüştüm canım. testi daha bu adet döngümün başında çözdüm malum o zamandır yapıyorum otu hiç görmediğim nadir oldu. genelde gördüm ama yapraklarının uzunlukları farklı. otların yapısına dikkat etmeye çalış. çünkü otun yapısı da yol gösterici zannımca. ben henüz yumurtlamadım tahminen (ateşle de öyle görünüyor), ama bu 5 gün içinde olur tahminim. idrar testlerine de başlasam diye düşündüm ama ikinci idrarla nasıl olacak bilmiyorum. şimdi sabah 6 da hem ateş ölçmeye hem namaza kalkıyorum o zaman idrarımı yapıyorum ya, sonra yatıp 8 de kalkıyorum 8 deki idrarla olur mu ovu testi? değilse iş yerinde yapmam mümkün değil. 12 ye kadar da birşey içmeden bekleyemem. 5 te olursa akşam 5 te yapayım su içmedim ama 2 bardak çay içtim 1 den beri o sıkıntı oluşturmazsa bugün 5te başlayayım idrara
15 ocak yumurtlama gününüz , değerlendirme günleri uygun , hayırlısı olsunarkadaşlar merhaba. biz de çocuk düşünüyoruz 8. ay denemeler.
doktor kontrolünden eşim ve ben sorunsuz geçtik şükür.
ovulasyon testleri ile sonuç alabilir miyiz diyerek ilk kez bu ay deneme yaptık.
sonuçlarım resim de ki gibi . kalpler de malum günler. .. tüm testleri akşam 7 de yaptım. Eki Görüntüle 1748510
18 ocak ta yani bugün daha da silikleşti..
bir çok arkadaşta olduğu gibi çok koyu şekilde yakalayamadık T yi.
bakıp yorumlayabilir misiniz ayın kaçı tam yumurtlama günü ve uygun mu davrandık?
canım 8 de olmaz neden dersen genelde yumurta çatlamasının belirtisi olan beyazımsı sümüksü akıntı genelde öğlene doğru oluyor , öğlen 11 , 12 gibi testi yapabilirsen iyi olur ama yapamadıysan iş yerinde 2 gibi birşeyler iç eve geldiğinde 5 gibi testi yap rahatlıkla takip yaparsın, ateş ölçümü içinde en uygun zaman sabah 6-8 arası yataktan kalmadan diye okumuştumben adetli iken görmüştüm canım. testi daha bu adet döngümün başında çözdüm malum o zamandır yapıyorum otu hiç görmediğim nadir oldu. genelde gördüm ama yapraklarının uzunlukları farklı. otların yapısına dikkat etmeye çalış. çünkü otun yapısı da yol gösterici zannımca. ben henüz yumurtlamadım tahminen (ateşle de öyle görünüyor), ama bu 5 gün içinde olur tahminim. idrar testlerine de başlasam diye düşündüm ama ikinci idrarla nasıl olacak bilmiyorum. şimdi sabah 6 da hem ateş ölçmeye hem namaza kalkıyorum o zaman idrarımı yapıyorum ya, sonra yatıp 8 de kalkıyorum 8 deki idrarla olur mu ovu testi? değilse iş yerinde yapmam mümkün değil. 12 ye kadar da birşey içmeden bekleyemem. 5 te olursa akşam 5 te yapayım su içmedim ama 2 bardak çay içtim 1 den beri o sıkıntı oluşturmazsa bugün 5te başlayayım idrara
Aynen canım benim 11 gün var adete çok az dikkatli bakınca gorunuo noktaciklarin aralarında soluk şekilde cikio çok az ya bide ben bu eğrelti otlu günleri ve silindikten sonrada degerlendirdim bi kaç gün sonra kaşık segirmelerim damar atması gibi bide batma oldu dollenmismidir ama bu kadar çabuk hissedilir mi ;(Tükürük testinde adete yakın az nerdeyse hiç ot yok 2 adetin arasına yakın az eğreltiotu 2 adetin arası eğreltiotu görünümünde. Mantık aynı yumurtlama testiyle.ZehreNur xpreiaZ ebruserkan
İnşaallah tutmuştur tatlım benimde bugün sol kasığımda titreme oldu ama çok erken yaAynen canım benim 11 gün var adete çok az dikkatli bakınca gorunuo noktaciklarin aralarında soluk şekilde cikio çok az ya bide ben bu eğrelti otlu günleri ve silindikten sonrada degerlendirdim bi kaç gün sonra kaşık segirmelerim damar atması gibi bide batma oldu dollenmismidir ama bu kadar çabuk hissedilir mi ;(
Valla benim bi arkadaşım karın kısmında bi seyirme olmuş kız hamileydi onu hissettiği ay doktora sormuş spermin tüplerden geçtiğini hissetmissindir demiş demek ki aslı var benim bi kaç kere seyirme bi kaç kere de batma oldu dun özellikle çalışma yaptik banyoda bi şey kasigima batıp cikmiodu sanki saniyelik aciydi ama bilmiom ya baya bi oldu dun ama bugün yok hiç bisiİnşaallah tutmuştur tatlım benimde bugün sol kasığında titreme oldu ama çok erken ya
Adetine ne zaman varValla benim bi arkadaşım karın kısmında bi seyirme olmuş kız hamileydi onu hissettiği ay doktora sormuş spermin tüplerden geçtiğini hissetmissindir demiş demek ki aslı var benim bi kaç kere seyirme bi kaç kere de batma oldu dun özellikle çalışma yaptik banyoda bi şey kasigima batıp cikmiodu sanki saniyelik aciydi ama bilmiom ya baya bi oldu dun ama bugün yok hiç bisi
11 gün kaldı canım seninAdetine ne zaman var
Benim 20 si gbi 6 sı yumurtlama tarihimdi çünkü. Ya bi de ben adetten 5-6 gün önce yapskan olmayan beyaz süt gbi akıntm olur ama bugün aksam yumurta akı kıvamında yapskan akıntm geldi kske gebe olsamd sevinçten havalara uçardm11 gün kaldı canım senin
Ayyy inşallah canım hepimiz yavrucaklarimiza kavussak :)) hayirlisiyla tabiBenim 20 si gbi 6 sı yumurtlama tarihimdi çünkü. Ya bi de ben adetten 5-6 gün önce yapskan olmayan beyaz süt gbi akıntm olur ama bugün aksam yumurta akı kıvamında yapskan akıntm geldi kske gebe olsamd sevinçten havalara uçardm
Amin tatlım kske gebe olsamda var ya :):) ama o akıntı niye merak ettm bilen var mdır kızlarrAyyy inşallah canım hepimiz yavrucaklarimiza kavussak :)) hayirlisiyla tabi
bende de oluo ama yumurtlama bitince gelio kremsi beyaz losyon gibi böyleAmin tatlım kske gebe olsamda var ya :):) ama o akıntı niye merak ettm bilen var mdır kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?