Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm sende mi tükrük testi kullanıyorsun ilk defa bu ay mı kullandın ben bu ay ilk kez kullanıyorum şimdilik ot yok regl yeni bitti.ovulasyon zamanı nasıl olacak çok merak ediyorum

Cnm sende mi tükrük testi kullanıyorsun ilk defa bu ay mı kullandın ben bu ay ilk kez kullanıyorum şimdilik ot yok regl yeni bitti.ovulasyon zamanı nasıl olacak çok merak ediyorum
Evet canım bende ilk bu ay kullanmaya başladım tükürüğü dil altından al en çok lh orda oluomus adet yeni bittiyse hemen gormemen normal ovulasyon zamanı bariz gidiosun göremedim DİE tasalanma mutlaka gorursun inşallah tuttururuz bu ay :)

Cnm geçen ay kürtaj oldum korunuyorum sadece deneme Amaçlı yapıyorum gelecek ay başlayacağım Çalışmalara.tükrükteki LH a değil östrojene Bakıyoruz. inşallah görürüm çok Hevesle aldım umarım işe yarar

Bana öyle dendi cnim bende ilk defa kullanıyorum lh değil östrojen olduğunu öğrenmiş oldum

Canım ben hiç ovu testi kullanmadım ama 8 deki idrarla olur bence.sonucta o zmna kdr yeme içme olmuyor
İnşallah pozitifi gorursun.ben bu tukuruk testinden umudu mu kestim.bırak otların uzunluğunu ben tek bi gun gordum o da belli belirsiz azıcık bişeyci sonra hiç gorunmedi.ben bu işten bişe anlamadım gercekten

Cnm sabah 11 den önce yapmamak gerek sanırım.akşam emin Değilim ama sanırım 22 den önce yapmak gerek

15 ocak yumurtlama gününüz , değerlendirme günleri uygun , hayırlısı olsun

canım 8 de olmaz neden dersen genelde yumurta çatlamasının belirtisi olan beyazımsı sümüksü akıntı genelde öğlene doğru oluyor , öğlen 11 , 12 gibi testi yapabilirsen iyi olur ama yapamadıysan iş yerinde 2 gibi birşeyler iç eve geldiğinde 5 gibi testi yap rahatlıkla takip yaparsın, ateş ölçümü içinde en uygun zaman sabah 6-8 arası yataktan kalmadan diye okumuştum

Aynen canım benim 11 gün var adete çok az dikkatli bakınca gorunuo noktaciklarin aralarında soluk şekilde cikio çok az ya bide ben bu eğrelti otlu günleri ve silindikten sonrada degerlendirdim bi kaç gün sonra kaşık segirmelerim damar atması gibi bide batma oldu dollenmismidir ama bu kadar çabuk hissedilir mi ;(

İnşaallah tutmuştur tatlım benimde bugün sol kasığımda titreme oldu ama çok erken ya

İnşaallah tutmuştur tatlım benimde bugün sol kasığında titreme oldu ama çok erken ya
Valla benim bi arkadaşım karın kısmında bi seyirme olmuş kız hamileydi onu hissettiği ay doktora sormuş spermin tüplerden geçtiğini hissetmissindir demiş demek ki aslı var benim bi kaç kere seyirme bi kaç kere de batma oldu dun özellikle çalışma yaptik banyoda bi şey kasigima batıp cikmiodu sanki saniyelik aciydi ama bilmiom ya baya bi oldu dun ama bugün yok hiç bisi

Adetine ne zaman var

11 gün kaldı canım senin
Benim 20 si gbi 6 sı yumurtlama tarihimdi çünkü. Ya bi de ben adetten 5-6 gün önce yapskan olmayan beyaz süt gbi akıntm olur ama bugün aksam yumurta akı kıvamında yapskan akıntm geldi kske gebe olsamd sevinçten havalara uçardm

Ayyy inşallah canım hepimiz yavrucaklarimiza kavussak :)) hayirlisiyla tabi

Evet ama benim adetten 5-6 gün önce bembeyaz süt gbi gelir buseferki adete 2 gün kala şeffaf yapskan geldi akıntm aynı yumurtlamdaki gbi

Benim adete yakın beyaz sut kesiği gibi geliyo.nitekim şimdi yine var yarın olurum kesin.
25 aydır başaramadık şu işi gitti
Ben hamile olanları ciddi ciddi uzaylı gibi gormeye basladım.utanmasam nasıl yaptınız diye sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…