Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Valla ya bende merak ediom benim ablamin ustune ceket atsan hamile kalio hapla korunurken kaldı maşallah ben kalamiom. :)))
Evet ama benim adetten 5-6 gün önce bembeyaz süt gbi gelir buseferki adete 2 gün kala şeffaf yapskan geldi akıntm aynı yumurtlamdaki gbi
Allah Allah sümüksü bi akıntı DİE duymustum beyaz gibiymis öyle mi senin kide tatlım

Manyaksın ya vardır bunda da bir hayır Allahım nasp etsin bizede en kısa zamanda

Canim bende anlamadım benimde 4 gün sonra siliklesti en yakın zamanda gidicem bi gözükcem artık doktora

İnternetten arastirdim bisey bulabilir miyim die ama yok ben daha onceleride ovulasyon testi kulandim ilk def bu ay boyle oldu. Dr gideren bi sorsan nasil bi yorumu olur merak ediyorum

Akşam 5 te idrara başladım negatif çıktı sabah 6 Ateş tükürük, akşam 5 idrar. Yola devam

benim etrafımda o kadar çoklar ki uzaylı gibi olan benim beni de onlar anlamıyor.. nasıl yapamazsın diye şoktalar gittin mi hiç doktora diye soran oldu dün

benim etrafımda o kadar çoklar ki uzaylı gibi olan benim beni de onlar anlamıyor.. nasıl yapamazsın diye şoktalar gittin mi hiç doktora diye soran oldu dün
iş ortamında hele oyle zor ki..herkesin ya bebegi var ya hamile.konu hep bebek mevzusu ve tabi bir sure sonra bana teselli vermeler..yok sunun şu kadar sonra sonra olmus hikayeler..ve klasik gittin mi doktara soruları..en sinir oldugum da surekli strese baglamaları..bıktım gercekten.
gelinimiz bana şakayla karısık evlatlık almamı bile soyledi ki o zaman 1 senedir olmamıstı daha..insanlar cok acımasız

Slm kızlar!! Bende 11.günümdeyim ama endişeliyim yumurtlama günümü tam bilemiyorum adetlerim 30-25 günler arasında gelip gidiyor.. Sizce bu aralar nasıl ilişkiye girmeliyim..?

evet dün gezmede baktım herkes sohbet muhabbet ben esnemeye başladım konu ne diye dikkat kesilince aralıksız 1 saattir çocuk bebek gebelik doğum hikayeleri konuşulduğunu farkettim. aman hayırlısı olsun napalım. ama dün konu kardeşin çocuğunu büyütmeden açıldı da, ortamda benim sıkıntımı bilmeyen bir kadın "olur mu öyle saçmalık çocuğu olmayanın da sınavı bu, sınavını yaşasın saçmalıklar yapmasın" dedi de nasıl içim cız etti. yanında 2 çocuğu ile ne kadar kolay sınavını yaşasın herkes demek dedim içimden... evet sınavımız bu Allah sabır versin hepimize

kızlar bugun benim gelmez olasıca bat günüm
beklenti sıfır o yuzden gelse de önümüzdeki maclara baksak diye bekliyorum

Tamam tatlım pozitifi görürsün ve tutar inşallah. 5 te 2. idrar çok erken kız :):)
2. idrar değil sen bişeyleri yanlış anladın sanırım. benim ikinci idrar sabah 8 de oluyor (6da kalkıyorum tekrar yatıyorum 8de kalkıyorum) arkadaşlar 8 deki idrarla olmaz dediler saat 10dan sonra olması gerekiyormuş. benim su kısıtlamam da 1 den sonra olunca ben düzeni akşam 5 diye oturttum yani

Aksamı sbah diye okudm yanlışlıkla kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…