- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.861
Valla ya bende merak ediom benim ablamin ustune ceket atsan hamile kalio hapla korunurken kaldı maşallah ben kalamiom. :)))Benim adete yakın beyaz sut kesiği gibi geliyo.nitekim şimdi yine var yarın olurum kesin.
25 aydır başaramadık şu işi gitti
Ben hamile olanları ciddi ciddi uzaylı gibi gormeye basladım.utanmasam nasıl yaptınız diye sorcam
Allah Allah sümüksü bi akıntı DİE duymustum beyaz gibiymis öyle mi senin kide tatlımEvet ama benim adetten 5-6 gün önce bembeyaz süt gbi gelir buseferki adete 2 gün kala şeffaf yapskan geldi akıntm aynı yumurtlamdaki gbi
Aynı yumurta akı rengiValla ya bende merak ediom benim ablamin ustune ceket atsan hamile kalio hapla korunurken kaldı maşallah ben kalamiom. :)))
Allah Allah sümüksü bi akıntı DİE duymustum beyaz gibiymis öyle mi senin kide tatlım
Manyaksın yaBenim adete yakın beyaz sut kesiği gibi geliyo.nitekim şimdi yine var yarın olurum kesin.
Ben hamile olanları ciddi ciddi uzaylı gibi gormeye basladım.utanmasam nasıl yaptınız diye sorcam
Vala bilemedim ki inşallah hamilesindirAynı yumurta akı rengi
İnnşaallah tatlım innşaallahVala bilemedim ki inşallah hamilesindir
Canim bende anlamadım benimde 4 gün sonra siliklesti en yakın zamanda gidicem bi gözükcem artık doktora
benim etrafımda o kadar çoklar ki uzaylı gibi olan benimBenim adete yakın beyaz sut kesiği gibi geliyo.nitekim şimdi yine var yarın olurum kesin.
Adetin yeni mi bitti ??benim etrafımda o kadar çoklar ki uzaylı gibi olan benimbeni de onlar anlamıyor.. nasıl yapamazsın diye şoktalar gittin mi hiç doktora diye soran oldu dün
iş ortamında hele oyle zor ki..herkesin ya bebegi var ya hamile.konu hep bebek mevzusu ve tabi bir sure sonra bana teselli vermeler..yok sunun şu kadar sonra sonra olmus hikayeler..ve klasik gittin mi doktara soruları..en sinir oldugum da surekli strese baglamaları..bıktım gercekten.benim etrafımda o kadar çoklar ki uzaylı gibi olan benimbeni de onlar anlamıyor.. nasıl yapamazsın diye şoktalar gittin mi hiç doktora diye soran oldu dün
yooo reglin 15. günündeyimAdetin yeni mi bitti ??
Tamam tatlım pozitifi görürsün ve tutar inşallah. 5 te 2. idrar çok erken kız :):)yooo reglin 15. günündeyim
evet dün gezmede baktım herkes sohbet muhabbet ben esnemeye başladım konu ne diye dikkat kesilince aralıksız 1 saattir çocuk bebek gebelik doğum hikayeleri konuşulduğunu farkettim. aman hayırlısı olsun napalım. ama dün konu kardeşin çocuğunu büyütmeden açıldı da, ortamda benim sıkıntımı bilmeyen bir kadın "olur mu öyle saçmalık çocuğu olmayanın da sınavı bu, sınavını yaşasın saçmalıklar yapmasın" dedi de nasıl içim cız etti. yanında 2 çocuğu ile ne kadar kolay sınavını yaşasın herkes demek dedim içimden... evet sınavımız bu Allah sabır versin hepimizeiş ortamında hele oyle zor ki..herkesin ya bebegi var ya hamile.konu hep bebek mevzusu ve tabi bir sure sonra bana teselli vermeler..yok sunun şu kadar sonra sonra olmus hikayeler..ve klasik gittin mi doktara soruları..en sinir oldugum da surekli strese baglamaları..bıktım gercekten.
gelinimiz bana şakayla karısık evlatlık almamı bile soyledi ki o zaman 1 senedir olmamıstı daha..insanlar cok acımasız
Gün aşırı gir tatlım 2 güne 1.Slm kızlar!! Bende 11.günümdeyim ama endişeliyim yumurtlama günümü tam bilemiyorum adetlerim 30-25 günler arasında gelip gidiyor.. Sizce bu aralar nasıl ilişkiye girmeliyim..?
Gün aşırı gir tatlım 2 güne 1.
2. idrar değil sen bişeyleri yanlış anladın sanırım. benim ikinci idrar sabah 8 de oluyor (6da kalkıyorum tekrar yatıyorum 8de kalkıyorum) arkadaşlar 8 deki idrarla olmaz dediler saat 10dan sonra olması gerekiyormuş. benim su kısıtlamam da 1 den sonra olunca ben düzeni akşam 5 diye oturttum yaniTamam tatlım pozitifi görürsün ve tutar inşallah. 5 te 2. idrar çok erken kız :):)
Aksamı sbah diye okudm yanlışlıkla kusura bakma2. idrar değil sen bişeyleri yanlış anladın sanırım. benim ikinci idrar sabah 8 de oluyor (6da kalkıyorum tekrar yatıyorum 8de kalkıyorum) arkadaşlar 8 deki idrarla olmaz dediler saat 10dan sonra olması gerekiyormuş. benim su kısıtlamam da 1 den sonra olunca ben düzeni akşam 5 diye oturttum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?