- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.881
Tatlım sbah şansın varsa daha iyi tabiHımm teşekkürler.. Sizce sabah yada akşam girmenin bir farkı var mı?
Kske gebe olsan, olskkızlar bugun benim gelmez olasıca bat günüm
beklenti sıfır o yuzden gelse de önümüzdeki maclara baksak diye bekliyorum
yok canım olmadım henuz.bugun batım..en geç cumaya kadar olması lazım.Sen adet oldunmuZehreNur
İnşaallah gebeyizdir de adet olmayız :):) benimde bat yarınyok canım olmadım henuz.bugun batım..en geç cumaya kadar olması lazım.
Tatlım sen gebsin dmi hayırlı olsun innşaallahEdifar
İnnşaallah tatlım sağlıklı bi gebeliğin olur darısı bize innşaallah. Aminn.Evet canim cok sukur.. Haftaya kontrol var insaallah her sey yolundadir..amin..darisida tum isteyenlere olur insaallah
İnnşaallah tatlım sağlıklı bi gebeliğin olur darısı bize innşaallah. Aminn.
amin canım insaallahİnşaallah gebeyizdir de adet olmayız :):) benimde bat yarın
Geç yumurtlama olabilir o Zaman test yapmış mıydınamin canım insaallah
benim bi sorum olacak canım.mesela bugun olmadım ya.29-14=15.gün veya sonrasında yumurtlama olmus diyebilir miyiz?
benim 15.ve 18.gün oldu ilişki.
otları 12.gun gormustum hani.ama yogun akıntım 14 ve 15 de olmustu sadece
16. gün sbah yumurtlama olmuşHEPSİ BİRBİRİNE BENZİYOR SANKİ
Evet canım yapmıstım.hiç bişe yoktu.Geç yumurtlama olabilir o Zaman test yapmış mıydın
Her zaman için yumurtlamdan 14 gün sonra adet olunurEvet canım yapmıstım.hiç bişe yoktu.
Bugun olmadım mesela yarın olursam da 16. Gun mu yumurtlamısım oluyorum bu 14 gun oncesi dogru mu
Hade ya leke mi geldi yoksa sadece agrın mı var?
Ağrı giryor ama adet olacağım zamanki kask ve bel ağrım var ve arada giryorHade ya leke mi geldi yoksa sadece agrın mı var?
Dur hele ne demiş kk ataları gelmemiş kırmızıdan umit kesilmez :-DAğrı giryor ama adet olacağım zamanki kask ve bel ağrım var ve arada giryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?