- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.901
Bazıları hissedyorum falan diyor bizde niye olmuyorDur hele ne demiş kk ataları gelmemiş kırmızıdan umit kesilmez :-D
Benimde kasık agrım arada bir oluyor.ama biliyosundur gebelikle hemen hemen aynı oluyormus belirtileri.Allahtan hayırlısı..
Dimi canim yaa 16 sabahta aksamd iliski oldu insallah tutturmusuzdur. Bugun yaptigim testler daha silik sanki akintida dun sabah geldi zaten.16. gün sbah yumurtlama olmuş
İnşaallah tutmuştur tatlımDimi canim yaa 16 sabahta aksamd iliski oldu insallah tutturmusuzdur. Bugun yaptigim testler daha silik sanki akintida dun sabah geldi zaten.
Canım benim gebelikte aynı adet belirtileri oldu sonra kanamam bailadı rengi kahverengiydi adet oluyorum diye önemsemedim 5 gün rengi değişmeyince arkadaş test yap dedi hamileymişim yani adet bile kesin hamile değilsin demek değil hemen moralini bozma gerçi benimki pıhtılaşma kanamasıymış sonradan belli oldu ama yinede moralini yüksek tutAğrı giryor ama adet olacağım zamanki kask ve bel ağrım var ve arada giryor
İnşaallah tutar tatlım çok sağol sana da geçmiş olsun. Ben inanıyorum olcak ama geç ama erken :):)Canım benim gebelikte aynı adet belirtileri oldu sonra kanamam bailadı rengi kahverengiydi adet oluyorum diye önemsemedim 5 gün rengi değişmeyince arkadaş test yap dedi hamileymişim yani adet bile kesin hamile değilsin demek değil hemen moralini bozma gerçi benimki pıhtılaşma kanamasıymış sonradan belli oldu ama yinede moralini yüksek tut
Günaydın tatlım :)Gunaydın kızlar :)
Test yapmayı dusunuyomusun canımKızlar bugün benim adet günüm ve yumurtlama akıntısı geldi yapskan ve uzayan rengi beyaz ve sarı
Aynen tatlım ya benimde bugün ama gelmdi test yapmayı düşünmüyorum valla gün uzun daha. Senin dün değilmiydiTest yapmayı dusunuyomusun canım
Battaş cıktık seninle.benimde gelen giden yok agrım bile yok.test yapmıycam ben olmazsa pzt gunu kan veririm
Hayale bak bana ne kadar da uzak :-D
evet dündü benim.31.güne kadar olabiliyor bazen o yuzden oyle dedim.en geç cumaya kadar kesin olması lazım.cunku hiç şaşmaz benimAynen tatlım ya benimde bugün ama gelmdi test yapmayı düşünmüyorum valla gün uzun daha. Senin dün değilmiydi
İnanalım ya hayal değil çok yakın bize de yeter ki inanalım ve ben inanıyorum :):)evet dündü benim.31.güne kadar olabiliyor bazen o yuzden oyle dedim.en geç cumaya kadar kesin olması lazım.cunku hiç şaşmaz benim
Canım merhaba benim ablamda hamisken böyle bi akıntısının olduğunu söylemişti belirtilmiş bence sen hamissin :)) bende kuruluk başladı adetime 9 gün kaldı galiba yine olmadı çok üzülüyorumPeki sende bir belirti varmı
Gerçekten mi ya çok mtlu oldm kske böyle bse olsa. Ablanda da adet günündmi gelmiş ?? Bu arada yumurtlamdan sonra birkaç gün bende de kuruluk oldu sonra yine yapskan akıntı geldi baya uzuyor. Bi de bu ay olmdı diğer aylar var inanalım yeter kiCanım merhaba benim ablamda hamisken böyle bi akıntısının olduğunu söylemişti belirtilmiş bence sen hamissin :)) bende kuruluk başladı adetime 9 gün kaldı galiba yine olmadı çok üzülüyorum
Tabi adeti geçsin geçmemiş olsun sonuçta o sümüksü akıntısı varmış canım benim kremsi akintim vardı kesildi kurudu iyice bilmiom kız ne diycem benim kaşık kısmında yuvarlak top gibi bisi var sende bi bak varmi bazılarında oluomus ayakta dikilip bak amaGerçekten mi ya çok mtlu oldm kske böyle bse olsa. Ablanda da adet günündmi gelmiş ?? Bu arada yumurtlamdan sonra birkaç gün bende de kuruluk oldu sonra yine yapskan akıntı geldi baya uzuyor. Bi de bu ay olmdı diğer aylar var inanalım yeter ki
Ay innşaallah gebeyimdir bende ya. Çalışyorum ben tatlım nasıl bakim şimdi. Nedrn doktora gitmdin ağrı var mı rahatsızlık veryor mu kist gbi bsey mi yoksa girişte herkeste et gbi bsey olur kızlık patladığı içinTabi adeti geçsin geçmemiş olsun sonuçta o sümüksü akıntısı varmış canım benim kremsi akintim vardı kesildi kurudu iyice bilmiom kız ne diycem benim kaşık kısmında yuvarlak top gibi bisi var sende bi bak varmi bazılarında oluomus ayakta dikilip bak ama
Ohooo bende hangi belirtiyi arasan var.Peki sende bir belirti varmı
Yok canım ben kaşığını diyorum karın altı varya orda bi şişlik oluo beze gibi kayiyo bazıları hamislikte olduğunu soyluo fıtık neyim mi varki inşallah yokturAy innşaallah gebeyimdir bende ya. Çalışyorum ben tatlım nasıl bakim şimdi. Nedrn doktora gitmdin ağrı var mı rahatsızlık veryor mu kist gbi bsey mi yoksa girişte herkeste et gbi bsey olur kızlık patladığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?