Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dur hele ne demiş kk ataları gelmemiş kırmızıdan umit kesilmez :-D
Benimde kasık agrım arada bir oluyor.ama biliyosundur gebelikle hemen hemen aynı oluyormus belirtileri.Allahtan hayırlısı..
Bazıları hissedyorum falan diyor bizde niye olmuyor

Ağrı giryor ama adet olacağım zamanki kask ve bel ağrım var ve arada giryor
Canım benim gebelikte aynı adet belirtileri oldu sonra kanamam bailadı rengi kahverengiydi adet oluyorum diye önemsemedim 5 gün rengi değişmeyince arkadaş test yap dedi hamileymişim yani adet bile kesin hamile değilsin demek değil hemen moralini bozma gerçi benimki pıhtılaşma kanamasıymış sonradan belli oldu ama yinede moralini yüksek tut

İnşaallah tutar tatlım çok sağol sana da geçmiş olsun. Ben inanıyorum olcak ama geç ama erken :):)

Kızlar bugün benim adet günüm ve yumurtlama akıntısı geldi yapskan ve uzayan rengi beyaz ve sarı

Kızlar bugün benim adet günüm ve yumurtlama akıntısı geldi yapskan ve uzayan rengi beyaz ve sarı
Test yapmayı dusunuyomusun canım
Battaş cıktık seninle.benimde gelen giden yok agrım bile yok.test yapmıycam ben olmazsa pzt gunu kan veririm
Hayale bak bana ne kadar da uzak :-D

Test yapmayı dusunuyomusun canım
Battaş cıktık seninle.benimde gelen giden yok agrım bile yok.test yapmıycam ben olmazsa pzt gunu kan veririm
Hayale bak bana ne kadar da uzak :-D
Aynen tatlım ya benimde bugün ama gelmdi test yapmayı düşünmüyorum valla gün uzun daha. Senin dün değilmiydi

Aynen tatlım ya benimde bugün ama gelmdi test yapmayı düşünmüyorum valla gün uzun daha. Senin dün değilmiydi
evet dündü benim.31.güne kadar olabiliyor bazen o yuzden oyle dedim.en geç cumaya kadar kesin olması lazım.cunku hiç şaşmaz benim

Peki sende bir belirti varmı
Canım merhaba benim ablamda hamisken böyle bi akıntısının olduğunu söylemişti belirtilmiş bence sen hamissin :)) bende kuruluk başladı adetime 9 gün kaldı galiba yine olmadı çok üzülüyorum

Canım merhaba benim ablamda hamisken böyle bi akıntısının olduğunu söylemişti belirtilmiş bence sen hamissin :)) bende kuruluk başladı adetime 9 gün kaldı galiba yine olmadı çok üzülüyorum
Gerçekten mi ya çok mtlu oldm kske böyle bse olsa. Ablanda da adet günündmi gelmiş ?? Bu arada yumurtlamdan sonra birkaç gün bende de kuruluk oldu sonra yine yapskan akıntı geldi baya uzuyor. Bi de bu ay olmdı diğer aylar var inanalım yeter ki

Tabi adeti geçsin geçmemiş olsun sonuçta o sümüksü akıntısı varmış canım benim kremsi akintim vardı kesildi kurudu iyice bilmiom kız ne diycem benim kaşık kısmında yuvarlak top gibi bisi var sende bi bak varmi bazılarında oluomus ayakta dikilip bak ama

Ay innşaallah gebeyimdir bende ya. Çalışyorum ben tatlım nasıl bakim şimdi. Nedrn doktora gitmdin ağrı var mı rahatsızlık veryor mu kist gbi bsey mi yoksa girişte herkeste et gbi bsey olur kızlık patladığı için

Peki sende bir belirti varmı
Ohooo bende hangi belirtiyi arasan var.
Akıntım beyaz yogurt kesiği gibi.hatta epey yogun geldi bugun regl zannettim.arada kasık agrısı.bir hafta once surekli devam eden kasık agrısı.bir kac gun once ishal ates.4-5 gundur mide bulantısı ve basdonmesi var.dün yuzum kireç gibi oldu hatta esim bile korktu.
Bi tek goguslerim ağrımadı bu ay
Bu işler belirtiyle olsa 10 kere hamiş kalmiştim

Yok canım ben kaşığını diyorum karın altı varya orda bi şişlik oluo beze gibi kayiyo bazıları hamislikte olduğunu soyluo fıtık neyim mi varki inşallah yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…