- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.921
Evet ya haklısın :):) Bende adetten önce ishal olurum ama kabızımOhooo bende hangi belirtiyi arasan var.
Akıntım beyaz yogurt kesiği gibi.hatta epey yogun geldi bugun regl zannettim.arada kasık agrısı.bir hafta once surekli devam eden kasık agrısı.bir kac gun once ishal ates.4-5 gundur mide bulantısı ve basdonmesi var.dün yuzum kireç gibi oldu hatta esim bile korktu.
Bi tek goguslerim ağrımadı bu ay
Bu işler belirtiyle olsa 10 kere hamiş kalmiştim
Hııı yok kız belki yumurtalığını ellemişsindir bu bir belirti ama ilerleyen zamanlarda olurYok canım ben kaşığını diyorum karın altı varya orda bi şişlik oluo beze gibi kayiyo bazıları hamislikte olduğunu soyluo fıtık neyim mi varki inşallah yoktur
O da oldu bende.tukuruk testinden belli zaten benim vucudum bi tuhaf bildiğin deli
Evet ya haklısın :):) Bende adetten önce ishal olurum ama kabızım
Çok mu takyorsun ?? Ben çok takmıyorum mesela diyorum ya çok inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay ama geç ama erken olcak Allah'ımın izniyle innşaallahO da oldu bende.tukuruk testinden belli zaten benim vucudum bi tuhaf bildiğin delibenle dalga geciyo resmen
Yok canım ben ümidini kestim zaten hayırlısı olsun öyle bi aman aman kaşık agrimda yok bi belirtim yok az var kaşık ağrısı oda eminim psikolojik Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versinHııı yok kız belki yumurtalığını ellemişsindir bu bir belirti ama ilerleyen zamanlarda olur
Hepimize innşaallah tatlım. İnan :! olcak :):)Yok canım ben ümidini kestim zaten hayırlısı olsun öyle bi aman aman kaşık agrimda yok bi belirtim yok az var kaşık ağrısı oda eminim psikolojik Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin
Yok canım artık hiç takmıyorum gecen sene cok uzuluyodum stres oluyodum ama bu sene duruma alıstım artık.özellikle esimin ameliyat ından sonra inanılmaz rahatladım. Amlytı istemez dye cok korkuyodum.Bende hsg cekildim o da rahatlattı aklımdaki soru işaretleri gitti.bide hsg narkozlu olmasına ragmen sonrasında cok rahatsızlandım ve tiksindim hastaneden nefret eder oldum psikolojim bozuldu.hsgden once ocakta asılama yaptırcam dye dusunurken şimdi yaza kadar bekleme kararı aldım.Çok mu takyorsun ?? Ben çok takmıyorum mesela diyorum ya çok inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay ama geç ama erken olcak Allah'ımın izniyle innşaallah
Önemli değil tatlım olur mu öyle geçmiş olsun ikinize de ama bebs gelse yok dmezsiniz :):)Yok canım artık hiç takmıyorum gecen sene cok uzuluyodum stres oluyodum ama bu sene duruma alıstım artık.özellikle esimin ameliyat ından sonra inanılmaz rahatladım. Amlytı istemez dye cok korkuyodum.Bende hsg cekildim o da rahatlattı aklımdaki soru işaretleri gitti.bide hsg narkozlu olmasına ragmen sonrasında cok rahatsızlandım ve tiksindim hastaneden nefret eder oldum psikolojim bozuldu.hsgden once ocakta asılama yaptırcam dye dusunurken şimdi yaza kadar bekleme kararı aldım.
Drumuz normal olmaması için bi sorun kalmadı diyor.hamdolsun Rabbime şifa verdi bebişimizinde en hayırlı zamanda gelecegine canı gonulden inanıyorum
Cevabı uzun oldu kusura bkma
Oooffff cildiricam
Dunu degerlendirmedik. Bugun de esim isten gec gelecek.
Sizce yumurtladim mi?
Testi saat 13.00de yaptim. Bu geceyi degerlendirirsem gecti borun pazari mi olacak?
Yoksa bir tik daha koyulasir mi ya...
Diger testi 19.00 gibi mi yapayım?
E hayırlı olsun tatlımArkadaşlar merhabaçok uzun zamandır sizleri takip ediyordum sinsi sinsi. Artık ayıp oluyor diye bende üye olup aranıza katıldım sizden çok şey öğrendim öncelikle bunun için çok teşekkürler. Bende bebek hazırlıkları yaptım, ovülayon testlerimi aldım ve hazırım
Bu baya pozitif 1-2 gün şansın var bugün yarın ve diğer gün
Oooffff cildiricam
Dunu degerlendirmedik. Bugun de esim isten gec gelecek.
Sizce yumurtladim mi?
Testi saat 13.00de yaptim. Bu geceyi degerlendirirsem gecti borun pazari mi olacak?
Yoksa bir tik daha koyulasir mi ya...
Diger testi 19.00 gibi mi yapayım?
canım çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün öenmli zaten bu geceyi yarını değerlendir bence inşallah tutar:)
Burda birbirimize yardm etmek için varııız :):) bak yumurtlamdan 4-5 gün önce ve 1-2 gün sonra şans var yazyor bi site bence doğruSen olmasan napardim bilmiyorum. ♡♡
Burda birbirimize yardm etmek için varııız :):) bak yumurtlamdan 4-5 gün önce ve 1-2 gün sonra şans var yazyor bi site bence doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?