Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet ya haklısın :):) Bende adetten önce ishal olurum ama kabızım

Yok canım ben kaşığını diyorum karın altı varya orda bi şişlik oluo beze gibi kayiyo bazıları hamislikte olduğunu soyluo fıtık neyim mi varki inşallah yoktur
Hııı yok kız belki yumurtalığını ellemişsindir bu bir belirti ama ilerleyen zamanlarda olur

O da oldu bende.tukuruk testinden belli zaten benim vucudum bi tuhaf bildiğin deli benle dalga geciyo resmen
Çok mu takyorsun ?? Ben çok takmıyorum mesela diyorum ya çok inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay ama geç ama erken olcak Allah'ımın izniyle innşaallah

Hııı yok kız belki yumurtalığını ellemişsindir bu bir belirti ama ilerleyen zamanlarda olur
Yok canım ben ümidini kestim zaten hayırlısı olsun öyle bi aman aman kaşık agrimda yok bi belirtim yok az var kaşık ağrısı oda eminim psikolojik Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin

Çok mu takyorsun ?? Ben çok takmıyorum mesela diyorum ya çok inanıyorum bu ay olmazsa diğer ay ama geç ama erken olcak Allah'ımın izniyle innşaallah
Yok canım artık hiç takmıyorum gecen sene cok uzuluyodum stres oluyodum ama bu sene duruma alıstım artık.özellikle esimin ameliyat ından sonra inanılmaz rahatladım. Amlytı istemez dye cok korkuyodum.Bende hsg cekildim o da rahatlattı aklımdaki soru işaretleri gitti.bide hsg narkozlu olmasına ragmen sonrasında cok rahatsızlandım ve tiksindim hastaneden nefret eder oldum psikolojim bozuldu.hsgden once ocakta asılama yaptırcam dye dusunurken şimdi yaza kadar bekleme kararı aldım.
Drumuz normal olmaması için bi sorun kalmadı diyor.hamdolsun Rabbime şifa verdi bebişimizinde en hayırlı zamanda gelecegine canı gonulden inanıyorum
Cevabı uzun oldu kusura bkma

Önemli değil tatlım olur mu öyle geçmiş olsun ikinize de ama bebs gelse yok dmezsiniz :):)

Oooffff cildiricam

Dunu degerlendirmedik. Bugun de esim isten gec gelecek.

Sizce yumurtladim mi?

Testi saat 13.00de yaptim. Bu geceyi degerlendirirsem gecti borun pazari mi olacak?

Yoksa bir tik daha koyulasir mi ya...

Diger testi 19.00 gibi mi yapayım?

Eklentiler

• 20160120_150425.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 69

Bu baya pozitif 1-2 gün şansın var bugün yarın ve diğer gün

Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandır sizleri takip ediyordum sinsi sinsi. Artık ayıp oluyor diye bende üye olup aranıza katıldım sizden çok şey öğrendim öncelikle bunun için çok teşekkürler. Bende bebek hazırlıkları yaptım, ovülayon testlerimi aldım ve hazırım

E hayırlı olsun tatlım

canım çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün öenmli zaten bu geceyi yarını değerlendir bence inşallah tutar:)

Kızlar belki faydası olur.
Forumda bi kişi hamile kalmak için hibuskus cayını onermişti.
Onu arastırırken bu otun yuksek antioksidan içerdiğini öğrendim.akabinde bu bilgiler..bu ay da bunu deniyim diyorum
HAMİLELİK ŞANSINIZI 3 AYDA ARTTIRIN

Atık maddeler ve antioksidan dengesinin bozulmasının kısırlık nedeni olabileceğini biliyor muydunuz

Çocuk sahibi olamayan çiftlerin yaklaşık yüzde 20’sini, "Nedeni bilinmeyen infertilite (kısırlık)” oluşturuyor. Bu sorunun yaklaşık yarısının ise "hücre stresi" nedeniyle meydana geldiği belirtiliyor. Hücre stresi, üremek için gerekli olan enerjinin üretimi sırasında oluşan nitrik oksit ve hidrojen peroksit gibi bazı atık maddeler yüzünden gerçekleşiyor. Acıbadem Maslak Hastanesi kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Prof. Dr. Tansu küçük, düşük dozlarda zarar vermeyen hatta yararlı bile olabilen bu atıkların yeterince temizlenememeleri durumunun hücre stresine neden olduğunu bunun da doku ve organ hasarına yol açtığını belirterek, "Antioksidan maddeler hücreler içinde oluşan atık maddeleri yok edip, ortaya çıkan hasarları onarıyor. 3 ay süresince uygulanacak antioksidan detoks programı ile 'hücre stresi' yüzünden çocuk sahibi olamayan kadınlarda hamilelik şansı artıyor ve mutlu sona ulaşma süresi belirgin derecede kısalıyor" diyor.

Hücre stresi kısırlık nedeni

Yaşamak ve üremek için ihtiyaç duyulan enerji, tüm hücrelerimizde olduğu gibi yumurtalıklarda yer alan üreme hücrelerinde de üretiliyor. Vücutta oksijen gerektiren üretim şeklinde ortaya çıkan enerjiye ATP (adenozin trifosfat) deniyor. Bu enerjinin üretimi sırasında, tıpkı çalışan bir fabrikanın atıkları gibi, hidroksilradikalleri ve nitrik oksit ile başka atıklar oluşuyor. Reaktif oksijen parçaları (RoS) ya da prooksidanlar denen bu atık maddeler düşük dozlarda yararlı olurken, yeterince temizlenmemesi ve ortamda artması durumunda oluşan oksidatif stres; hücre, doku ve organlarda hasar oluşturuyor. Bunun sonucunda organın içinde bulunduğu sistem çalışmamaya başlıyor ve bu sorun üreme sisteminde ortaya çıkınca kısırlık gelişiyor.

Burda birbirimize yardm etmek için varııız :):) bak yumurtlamdan 4-5 gün önce ve 1-2 gün sonra şans var yazyor bi site bence doğru

Zaten bugun yumurtladim ama oyle hastayim ki elimi kolumu kaldiracak halim yok.
Dogumgunumde yumurtladim bide ^-^
Fal baktirdim bu ay yok dedi ya

merhaba kizlar 30 aralikta histeroskpi olmustum son adet tarihimde 20 aralikti ameliyattan sonra 19 ocakta yani gunu gunue adet oldum artik adet bitiminden sonra duzenli olarak teat yapmaya baslicm, doktorumda ameliyatta sonra 3 ay icersinde gebelik bekliyrm senden dedi insalllahhh doktorumun dedigi gibi olur ama icimde bir his olacak diyor allahinda izniyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…