- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.941
Mutlu seneleeer :) kız öyle düşünme ne dmişler fala inanma falsız kalma :):) sen değerlendirmene bak :)Zaten bugun yumurtladim ama oyle hastayim ki elimi kolumu kaldiracak halim yok.
Dogumgunumde yumurtladim bide ^-^
Fal baktirdim bu ay yok dedi ya
Sen gün aşırı gir artıkYa kızlar BM bu çıkmayan ovülasyondan bıktım :) bi türlü sizinki gibi koyu çizgiyi göremedim her kurala uydum su içmedim vs vs ama olmadı hep silik ya da koyuya az yakın silik yani hep negatifti..
Ama sıkı durun bugün dr A gittim bana yumurtan çatlamış demesin mi demek ki ovülasyon testine %100 güvenmemek lazım her bünyede farklı çıkıyor demek ki, o halde benim durumumda olanlar koyu çıkmıyor diye düşünmesin, silik ise en koyu silikse yumurtlamış saysın kendini garantisi dr kontrolünde takip, en garantisi de adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadar gün aşırı ( 1gün dolu bir gün boş) şeklinde cinsel ilişki daha garanti olur bence öyle
Mutlu seneleeer :) kız öyle düşünme ne dmişler fala inanma falsız kalma :):) sen değerlendirmene bak :)
Hayırlısı olsun ya bu aksam şansınız var mdırYok canım degerlendiremedik.
Kismet degilmis.
Hayırlısı olsun ya bu aksam şansınız var mdır
Canım son durum ne agrın var mıHayırlısı olsun ya bu aksam şansınız var mdır
Yumurtlamdan 5 gün önce ve 2 gün sonrasına kadar şans var tatlım sen yeter ki inanZor ama kismet iste.
Ağrım var tatlım çok hemde midemde bulanyor ama adet ağrısı gibi ya bide yumurta olduğu yerlere çok ağrı giryor sağ ve sol. Rahmimin olduğu yerde sancı olyorCanım son durum ne agrın var mı
Benim eğilip kalkarken agrım oluyor sadece
Onun dısında belirti yok
Zaten gelmicekse gebe olduğumuz için gelmesin yoksa gelsin zatenİnş ikimizinde gelmez.ama hamiş degilsek bugun sokulmek istiyorum hafta sonu sınavlarım var ve ilk gun cok agrım olur şimdeden cekerdim agrımı off ya
Ben kendi adıma yazmadım Can'ım benimle aynı durumu yaşayan mutlaka vardır arada Bu topikte de okuyorum , sonuçta çıkmıyor çift çizgi diye üzülmesinler şuan yaptığım teste net e yakın çıktı mesela , bünyeden bünyeye fark yapabilir , her çatlayan yumurta da döllenecek ve tutunacak diye bir kaide yok, tüpleri tıkalı olmayan eşinde sperm sorunu olmayan bir bayanın 6 ay kendiliğinden denemesi sonucu mutlaka dr kontrolünde gebe kalması gerek yada kontrollü bir yutmuştu takibi gerekir diye düşünüyorum,Sen gün aşırı gir artık
Yanlış bse mi yazdm ben sen yakalayamdığın için senin adına testlere gıcık oldm ve artık gün aşırı gir dedm tutturman için :):)Ben kendi adıma yazmadım Can'ım benimle aynı durumu yaşayan mutlaka vardır arada Bu topikte de okuyorum , sonuçta çıkmıyor çift çizgi diye üzülmesinler şuan yaptığım teste net e yakın çıktı mesela , bünyeden bünyeye fark yapabilir , her çatlayan yumurta da döllenecek ve tutunacak diye bir kaide yok, tüpleri tıkalı olmayan eşinde sperm sorunu olmayan bir bayanın 6 ay kendiliğinden denemesi sonucu mutlaka dr kontrolünde gebe kalması gerek yada kontrollü bir yutmuştu takibi gerekir diye düşünüyorum,
O da olmazsa yaş, vs gibi faktörler dr tavsiyesi olursa tüp bebek denenmeli diye düşünüyorum sadece . Anneliği tatmak her kadının Hakkı daha bilinçli ve yol gösterici olmak adına yazıyorum , yoksa gün aşırı ilişki tavsiyesini, zaten ben önerdim kendi adıma değil herkesin deneyimlerimizden faydalanması adına yazdım. Sende bana tavsiye ediyorsun bu yazı şeklin hoşuma gitmedi.
Hayırlısı olsun tatlım bska bi ay tutar inşaallah önümüzdeki ay tutar insallah. Zaten benimde adet ağrılarım var hâlâBen regl oldum.hayırlısı buymus.önümüze bakmaya devam
Otomatik takvim hiç şaşmıyor.demek ki yumurtlama 17 inde olmus.
Biz 15-18 i degerlendrdk olsa olurdu
En cokta şu tukuruk testi olmadı ya ona uzuluyorum o kadar para da verdimHayırlısı olsun tatlım bska bi ay tutar inşaallah önümüzdeki ay tutar insallah. Zaten benimde adet ağrılarım var hâlâ
İnnsaallah tatlım ya innsaallah. Biz gebe olalımda testleri bsver :):)En cokta şu tukuruk testi olmadı ya ona uzuluyorum o kadar para da verdim
İnş sen guzel haber verirsin canım
Canım evet sanırım burada karşılıklı konuşma imkanımız olmadığından yazma şekline göre bazen yanlış anlaşılabiliyor sanırım bende yanlış anladım tabii bende çok istiyorum, umarım bekleyen herkes en başta sağlıkla hayırlısıyla bebişine kavuşur, kalbini kırdıysam da özür dilerimBen burda hepimizin tutturabilmesini çok istiyorum yazımı yanlıs anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?