- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.961
Yok tatlım haklısın ben isterim ki hepimiz gebe kalalım hepimizin sağlıklı tombul yanaklı bebsleri olsun senin iyiliğin için dedm gün asırı gir yoksa insaallah hepimiz gebe kalalımCanım evet sanırım burada karşılıklı konuşma imkanımız olmadığından yazma şekline göre bazen yanlış anlaşılabiliyor sanırım bende yanlış anladım tabii bende çok istiyorum, umarım bekleyen herkes en başta sağlıkla hayırlısıyla bebişine kavuşur, kalbini kırdıysam da özür dilerim
1-2 gün içerisinde çatlar değerlendirdinmi tatlımNEDMPS canım tukuruk testinde ben ayın 13 14 15 inde eğrelti otu gordum ne zaman catlamistir ki
Valla vücudunla çok içli dışlıysan belki hissetmiş olabilirsin ama çok erken bi de 3 gün aynı yoğunlukta mıydı ??Canım ben o günleri degerlendirdim de 13 14 15 gordum y hangisinde ctledi aceb çünkü geçen hsft pzar sağ kasigimda batma oldu 7 veya 8 kere ctlamis olsa bile yerleşme olmamıştır demi pzar gunu
13 14 çok yoğun 15 tam hatirlamiom ama sanırım silinmis gibiydi o zaman 15 mi çatlamış demekValla vücudunla çok içli dışlıysan belki hissetmiş olabilirsin ama çok erken bi de 3 gün aynı yoğunlukta mıydı
Evet tatlım 15. İliski ne zamandı13 14 çok yoğun 15 tam hatirlamiom ama sanırım silinmis gibiydi o zaman 15 mi çatlamış demek
12 14 15 17 yapmisiz canım çalışmaları yani catladi gün yapmisiz 17 de de kaşık AĞRIDI ama 2 günde yerlesmes sanmiom demiEvet tatlım 15. İliski ne zamandı
15. İlişkin geçen hafta cuma 17 iliski geçen hdfta pazar canımEvet tatlım 15. İliski ne zamandı
Tabi ihtmal var tatlım innsallah da tutmuştur15. İlişkin geçen hafta cuma 17 iliski geçen hdfta pazar canım
İnşallah canım benim sen ne zaman test yapcan bat geçti seninTabi ihtmal var tatlım innsallah da tutmuştur
Evet canım 29 u haftaya cumaAdetin önümüzdeki hafta dmi
Valla test için erken ya bu hafta geçsin öyle. İnsaallah gebeyizdir :):)İ
İnşallah canım benim sen ne zaman test yapcan bat geçti senin
Erken değil canım ya yumurtlama üstünden 10 gün geçti mi kana geciomus 15 güne filanda idrara geciomus silik olsa dahi çıkarValla test için erken ya bu hafta geçsin öyle. İnsaallah gebeyizdir :):)
Ne kadar geç o kadar doğru tatlım yaErken değil canım ya yumurtlama üstünden 10 gün geçti mi kana geciomus 15 güne filanda idrara geciomus silik olsa dahi çıkar
Oda doğru canım ama ben sabredemezdim valla peki kaşık batması nasıl oluo canım ilişkiden kaç gün sonra hissettinNe kadar geç o kadar doğru tatlım ya
Aaaa hoşgeldin canimm ben buraya da takiliom :))ebruserkan birlikteliklerimizde aynı :)
Kız bu bi işaret ha valla olabilir tutturcaz mi ne hadi hayirlisiyla inşallah :))ebruserkan birlikteliklerimizde aynı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?