Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

NEDMPS canım tukuruk testinde ben ayın 13 14 15 inde eğrelti otu gordum ne zaman catlamistir ki

Yok tatlım haklısın ben isterim ki hepimiz gebe kalalım hepimizin sağlıklı tombul yanaklı bebsleri olsun senin iyiliğin için dedm gün asırı gir yoksa insaallah hepimiz gebe kalalım

Canım ben o günleri degerlendirdim de 13 14 15 gordum y hangisinde ctledi aceb çünkü geçen hsft pzar sağ kasigimda batma oldu 7 veya 8 kere ctlamis olsa bile yerleşme olmamıştır demi pzar gunu

Canım ben o günleri degerlendirdim de 13 14 15 gordum y hangisinde ctledi aceb çünkü geçen hsft pzar sağ kasigimda batma oldu 7 veya 8 kere ctlamis olsa bile yerleşme olmamıştır demi pzar gunu
Valla vücudunla çok içli dışlıysan belki hissetmiş olabilirsin ama çok erken bi de 3 gün aynı yoğunlukta mıydı ??

Son düzenleme:
Valla vücudunla çok içli dışlıysan belki hissetmiş olabilirsin ama çok erken bi de 3 gün aynı yoğunlukta mıydı
13 14 çok yoğun 15 tam hatirlamiom ama sanırım silinmis gibiydi o zaman 15 mi çatlamış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…