- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.981
Bugün çok hissettm benOda doğru canım ama ben sabredemezdim valla peki kaşık batması nasıl oluo canım ilişkiden kaç gün sonra hissettin
Nasıl bsy peki batma kısa sureli sancı mi ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiBugün çok hissettm ben
Birden giryor kesk gbi ama çok az süryor rahim bölgesinde olan anlık ama sağ sol yumurtamda olan yer değiştirerek ağrıyor hâlâNasıl bsy peki batma kısa sureli sancı mi ilişkinin üzerinden kaç gün geçti
2 defamı yumurtladın acebekHaydaaa bu ne şimdi?
Yaptigim kur yuzunden mi acaba?
2 defamı yumurtladın acebek
O bende de var anlık oluo bazen karnımin içi cimdiklenio gibi ama az olduğu için adlandiramiyorumBirden giryor kesk gbi ama çok az süryor rahim bölgesinde olan anlık ama sağ sol yumurtamda olan yer değiştirerek ağrıyor hâlâ
Tatlım bence sen değerlendirmeni yapBilmiyorum ki olabilir mi oyle bir sey...
Bugun sinirden sabah test yapmamistim.
Dun de geldi kivamli akinti, bugun de gelince yaptım.
Aynen tatlım benimde rahim bölgemde anlık ama yumurtalıklarımda ağrı varO bende de var anlık oluo bazen karnımin içi cimdiklenio gibi ama az olduğu için adlandiramiyorum
Gebelik testinden önce sonuç veryormuşOVULASYON TESTİ GEBELİK VARSA NE ZAMAN ÇİFT ÇİZGİ OLUYOR TEKRAR TECRUBESI OLAN VAR MI
Benzediği bir çok duydum canım senin sanırım adetin geçtikten sonra çoğaldı benimde kaşık agrim var ve sağ tarafta bi şişlik sertlik var hayırdır inşallahAh kızlar ya gebe belirtileri ile adet belirtileri bu kadar benzer mdir
Ah kızlar ya gebe belirtileri ile adet belirtileri bu kadar benzer mdir
ay tükürük bende de olmadı ama sizinkinin tersine bende hergün ot dolu. ateş ve idrarla sağlamasını yaptım neyse ki yumurtlamadım diyebiliyorum bugün 18. günümEn cokta şu tukuruk testi olmadı ya ona uzuluyorum o kadar para da verdim
İnş sen guzel haber verirsin canım
Dün çok adet sancım vardı. Bakalım belki bugün gelirBenzediği bir çok duydum canım senin sanırım adetin geçtikten sonra çoğaldı benimde kaşık agrim var ve sağ tarafta bi şişlik sertlik var hayırdır inşallah
Kske gebe olsamda belirtiler olsun veya olmdın. Değerlendirme yaptınız mıHamile kalanlar genelde oyle soyluyor.
Hatta o erken belirtilerin tamamen yalan oldugunu soyluyorlar.
Gecti mi adetin? Ne kadar gecti?
Bu arada ben dun gec saatte de test yaptim. Hala pozitif goruyorum testi.
Moralini bozma. Kendine gel pes etmek yokay tükürük bende de olmadı ama sizinkinin tersine bende hergün ot dolu. ateş ve idrarla sağlamasını yaptım neyse ki yumurtlamadım diyebiliyorum bugün 18. günümhala ateş çıkmadı idrar testi koyulaşmadı. incir havuç kürü de bir işe yaramadı. devam edeceğim regle kadar testlere ama benim pco çığrından çıktı sanırım, eşimi toplarken ben döküldüm yine
bence en koyusu 15 , son yaptığın pozitif benceHaydaaa bu ne şimdi?
Yaptigim kur yuzunden mi acaba?
ay tükürük bende de olmadı ama sizinkinin tersine bende hergün ot dolu. ateş ve idrarla sağlamasını yaptım neyse ki yumurtlamadım diyebiliyorum bugün 18. günümhala ateş çıkmadı idrar testi koyulaşmadı. incir havuç kürü de bir işe yaramadı. devam edeceğim regle kadar testlere ama benim pco çığrından çıktı sanırım, eşimi toplarken ben döküldüm yine
Dün çok adet sancım vardı. Bakalım belki bugün gelir
Kske gebe olsamda belirtiler olsun veya olmdın. Değerlendirme yaptınız mı
bence en koyusu 15 , son yaptığın pozitif bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?