Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

iki çeşit ovu testi kullanıyorum garanti olsun diye. hem idrarla yapılanı (lh düzeyine göre pozitif olan), hem de tükürükle yapılanı (östrojen düzeyine göre pozitif olan), bir de ateş takibi yapıyorum (bu da progesteron düzeyine göre yükseliyor). yumurtlama olsa birinden birinde çıkardı herhalde.
bir de pcolular idrar testinde devamlı pozitif çıktığı için idrar testini yapamıyor ama bende tam tersi hiç pozitif olmadı
incir havuç kürünü bitirdim devam etmeyeceğim ben de. bir macun aldım son olarak bal tarçın çörek otu polen arı sütü keçi boynuzu vs vs karışım. onu deneyeyim bir de adetimle birlikte. zaten sonra da son düşüğümün üstüne 1 sene dolmuş oluyor tedaviye başlayacağız hala olmamışsa

Hade ya bu zımbırtı guya %98 dogruyu gösteriyormuş bide.ben arayıp şikayet edicem.bence sende ara cnm
İnş pozitifi gorursun devam et bırakma

Sonunda siliklesti ^-^

xpreiaZ nin dedigi gibi buyuk ihtimal yumurtlama gunum 15. Gun. Gecen ay da 29. Gunde adet olmuştum. Normal gorunuyor.

Yaptığım kurde genelde erken yumurtlama olmus ama bende olmadi. (Bal tarcin corekotu)

Bu ay baska test yapmama gerek oldugunu dusunmuyorum. Belki reglime 1 2 gun kala yaparim. Gebelik varsa bir ihtimal ogrenmek icin.

Degerlendirdigimiz gunler adet baslangicindan itibaren 7, 8, 10, 11, 12, 15. Gunler. Bugün 16. Gun, degerlendirmeyi düşünüyorum. Haftasonunu haydi haydi degerlendiririm zaten

Bu ayi kapattim diye düşünüyorum. Daha fazla test yapmayacağım.

Bu ay insallah hepimize ugur getirir. Cuma saati hepinize dua edecegim. Ozellikle her soruma cevap veren NEDMPS ve fikirlerini esirgemeyen xpreiaZ ye ozellikle cok tesekkur ederim.

Bat 5 subat. Insallah 5 subattan sonra kalan testlere bakip "tuh bosuna para vermisim" diye uzulurum.

Eklentiler

• 16-01-22-11-39-13-753_photo.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 46
Ne dmek tatlım ya hayırlısı olsun. Dua et bol bol bize :):)

Ben ölçmdm. Ama elliyorum alnımı yüzümü ense ve göğüs bölgem sıcak gelyor
Ya bebeğim bi test yapsana amma sabirliymissin valla eğer gebelik yoksa ki inşallah vardır psikolojik kendini geciktirme bir an önce olursun ve yeni çalışmalara baslarsin bence yap ya bi

Ya bebeğim bi test yapsana amma sabirliymissin valla eğer gebelik yoksa ki inşallah vardır psikolojik kendini geciktirme bir an önce olursun ve yeni çalışmalara baslarsin bence yap ya bi
Daha önce erken davrandığım için böyle bekliyorum tatlım ya

Evet okudum yazdığını ama çalışyorum Nasıl yapim ki
Oda doğru canım neyse o zaman inşallah en kısa zamanda gebeliğini ogrenirsin benim akintim da su gibi gelmeye başladı dun iliski oldu ondan kaynaklı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…