- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.001
Ümtsizsin sanki ?? Ama tutar insaallahiyotsuztuz
Doğrusu bu zaten tatlım :):)Kendimi umutlandirmak istemiyorum.
Olursa fazla sevinirim olmazsa üzülmem :)
Adet dongun uzunsa 18. Gunde yumurtlaman normal sanki. Bir de pkolular ovulasyon testi kullanamiyor diye okumuştum. Yanlis sonuc veriyor olabilir mi?
Bu arada bal tarcin corekotu yapıyordum ben de, ise yaramadi bence.
Evet degerlendirdik.
Dun gece yaptigim da oyleydi.
Bugun tekrarlayacagim.
Bakalim.
Hade ya bu zımbırtı guya %98 dogruyu gösteriyormuş bide.ben arayıp şikayet edicem.bence sende ara cnmay tükürük bende de olmadı ama sizinkinin tersine bende hergün ot dolu. ateş ve idrarla sağlamasını yaptım neyse ki yumurtlamadım diyebiliyorum bugün 18. günümhala ateş çıkmadı idrar testi koyulaşmadı. incir havuç kürü de bir işe yaramadı. devam edeceğim regle kadar testlere ama benim pco çığrından çıktı sanırım, eşimi toplarken ben döküldüm yine
Ne dmek tatlım ya hayırlısı olsun. Dua et bol bol bize :):)Sonunda siliklesti ^-^
xpreiaZ nin dedigi gibi buyuk ihtimal yumurtlama gunum 15. Gun. Gecen ay da 29. Gunde adet olmuştum. Normal gorunuyor.
Yaptığım kurde genelde erken yumurtlama olmus ama bende olmadi. (Bal tarcin corekotu)
Bu ay baska test yapmama gerek oldugunu dusunmuyorum. Belki reglime 1 2 gun kala yaparim. Gebelik varsa bir ihtimal ogrenmek icin.
Degerlendirdigimiz gunler adet baslangicindan itibaren 7, 8, 10, 11, 12, 15. Gunler. Bugün 16. Gun, degerlendirmeyi düşünüyorum. Haftasonunu haydi haydi degerlendiririm zaten
Bu ayi kapattim diye düşünüyorum. Daha fazla test yapmayacağım.
Bu ay insallah hepimize ugur getirir. Cuma saati hepinize dua edecegim. Ozellikle her soruma cevap verenNEDMPS ve fikirlerini esirgemeyen xpreiaZ ye ozellikle cok tesekkur ederim.
Bat 5 subat. Insallah 5 subattan sonra kalan testlere bakip "tuh bosuna para vermisim" diye uzulurum.
Ateş adet zamanı duser eğer gebelik yoksa eğer gebelik varsa yüksek kalmaya devam ederAtes ile ilgili bilgisi olan yok mdur
Ben ölçmdm. Ama elliyorum alnımı yüzümü ense ve göğüs bölgem sıcak gelyorAteş adet zamanı duser eğer gebelik yoksa eğer gebelik varsa yüksek kalmaya devam eder
Ateş ölçmeye yeni başladım ama gebelik işareti olarak çok yanılıyor yani ateşim yüksek gebeyim deme test yap en iyisiAtes ile ilgili bilgisi olan yok mdur
Ya bebeğim bi test yapsana amma sabirliymissin valla eğer gebelik yoksa ki inşallah vardır psikolojik kendini geciktirme bir an önce olursun ve yeni çalışmalara baslarsin bence yap ya biBen ölçmdm. Ama elliyorum alnımı yüzümü ense ve göğüs bölgem sıcak gelyor
Daha önce erken davrandığım için böyle bekliyorum tatlım yaYa bebeğim bi test yapsana amma sabirliymissin valla eğer gebelik yoksa ki inşallah vardır psikolojik kendini geciktirme bir an önce olursun ve yeni çalışmalara baslarsin bence yap ya bi
Canım 2 gün geçti ama sen bilirsin yinede barı su macunu bi dene bakalım gerçeklik payı var mi benim 7 gün var adete o yüzden deneyemiom :)Daha önce erken davrandığım için böyle bekliyorum tatlım ya
Evet okudum yazdığını ama çalışyorum Nasıl yapim kiCanım 2 gün geçti ama sen bilirsin yinede barı su macunu bi dene bakalım gerçeklik payı var mi benim 7 gün var adete o yüzden deneyemiom :)
Oda doğru canım neyse o zaman inşallah en kısa zamanda gebeliğini ogrenirsin benim akintim da su gibi gelmeye başladı dun iliski oldu ondan kaynaklı olabilir miEvet okudum yazdığını ama çalışyorum Nasıl yapim ki
İnsaallah tatlım. Hepimiz en kısa zamanda öğrenelim. Kokuluysa olabilir beyaz dmiOda doğru canım neyse o zaman inşallah en kısa zamanda gebeliğini ogrenirsin benim akintim da su gibi gelmeye başladı dun iliski oldu ondan kaynaklı olabilir mi
Kokusu yok şeffaf canım renk yokİnsaallah tatlım. Hepimiz en kısa zamanda öğrenelim. Kokuluysa olabilir beyaz dmi
Yapskan mı uzayan mıKokusu yok şeffaf canım renk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?