Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Öyle olmuyor işte bi de benim adetlerimdüzensizdi.Daha çok beklememin sbebi bu aslında.
Benimkiler düzenli en fazla bi iki gün geç yada erken gelir bu da düzensizliğe girmiomus 4 ayim olmadı bu zamana kadar

Kizlar merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim dun eşit koyulukta degildi cizgi ama koyuydu bugun tamamen siliklesti yumurtlama gerceklesmis mi oluyor bu kosullarda ?

Teşekkür ederim canim cevabin icin takip ettim yazilanlari herkese yardimci olmussun reglinde gecikmis inşallah gonlune gore olur :) yeterince koyu degildi ikinci cizgi bende olusmadi mi acaba diye dusundum
Çok teşekkür ederim tatlım ya insaallah sağlıklı bi bebeğiniz olur çok istiyoruz. Resim atma şansın var mdır

Kızlar merhaba bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sonucu gönderiyorum şimdi şimdi ne zaman birlikte olmalıyım eşimle. Dünü değerlendirdik bugün ara vermiştim napayım sizce

Eklentiler

• IMG-20160122-WA0008.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 65
Bence daha koyusunu göreceksin ilişki olsun ama teste devam
Bi anda tekrar siliklesince cok kotu oldum bi de rahmimde yara var arada yumurtaligimda kist oluyo korkuyorum bende zaten bugun adetin 9. Gunu daha yumurtlamak icin de erken umarim isteyen herkesin gonlune gore olur cok tesekkur ederim canim yardimin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…