- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.041
Teşekkürler tatlım insaallah.Bi anda tekrar siliklesince cok kotu oldum bi de rahmimde yara var arada yumurtaligimda kist oluyo korkuyorum bende zaten bugun adetin 9. Gunu daha yumurtlamak icin de erken umarim isteyen herkesin gonlune gore olur cok tesekkur ederim canim yardimin için
Normalde 1 veya 2 saat suruomu sökülmesi eğer surmuosa yerleşme kanaması olabilirKızlar 1 saat önce 1-2 dmla pembe akıntm geldi bu dmek olyor ki adetim sökülcek
Yok tatlım 1 saat önce 1-2 dmla geldiNormalde 1 veya 2 saat suruomu sökülmesi eğer surmuosa yerleşme kanaması olabilir
Dur bekle bakalım bebeğim inşallah devamı gelmez bence yerleşip bebisin olmazsa da üzülme yola devamYok tatlım 1 saat önce 1-2 dmla geldi
Öyle tabikiDur bekle bakalım bebeğim inşallah devamı gelmez bence yerleşip bebisin olmazsa da üzülme yola devam
Yumurtlama vakti ilişki olmadi miBi de iliski 1 ocak
Yumurtlama 6 ocak
İliski 16 ocak
Beklenen adet 20 ocak
Pembe akıntı 22 ocak
Yorumlarınız kızlar ???
Hayır tatlım yatılı misafirimiz vardıYumurtlama vakti ilişki olmadi mi
Adet olursun büyük ihtimal.Yumurtlamadan 3 gun önce ilişki olmuş olsaydı gene tutma şansın yüksekti.Spermlerin ömrü en uzun 72 73 saatir canım.Hayırlısı olsun.Bidaki aya artıkHayır tatlım yatılı misafirimiz vardı
Canım yumurta 12 veya 24 saat yasio ovulasyon ile ilk iliski arasında 5 gün var spermler en fazla 3 gün yasio ama veren Allah yumurtaya mi bakar inşallah vardır
Hadi ya hayırlısı olsun bebeğim üzülme önümüzdeki aya inşallahEvet kızlar söküldm ve testleri bslamak için sbırsızlıjla bekliyorum
Dün yapmıştım canım bugün ara verdik spermler daha kaliteli olsun diye yarın öğlen yapsam olur mu kaçırır mıyım sence yumurtlamayıBugün tatlım
Hayırlısı olsun canım.inş şubatta hamiş oluruzEvet kızlar söküldm ve testleri bslamak için sbırsızlıjla bekliyorum
Yok tatlım kaçırmazsın tutar insaallahDün yapmıştım canım bugün ara verdik spermler daha kaliteli olsun diye yarın öğlen yapsam olur mu kaçırır mıyım sence yumurtlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?