Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar 4 gun var dayanamayip test yaptim bi bakarmisiniz???
İnnşaallah gün aşırı daha iyi çünkü sperm sayısı daha artmış olur

Kızlar adetime 4 gin var dayanamayip test yaptim sizce var mi

Eklentiler

• 20160123_003556.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 59
Slm tecrübeli arkadaşlarım
Ovulasyon testimi yorumlarmısınız lütfeeeeeen
Üstteki dün sabah
Alttaki bu sabah yaptığım test
Dün ilişki olmadı bugün olsa faydası olurmu
Lütfen yardıııııım

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın herkese bebiş çalışmalarına başladığım günden beri takip ediyorum sizi ve bugün aranıza katılma kararı aldım umarım hepimiz için güzel bir hafta sonu olur

Bu bizim bebek çalışmalarındaki 3. Ayımız ve bu ay ovulasyon testlerinden yardım almaya karar verdik. 10 ocak ilk adet tarihimin başlangıcı ve bu sabah ilk ovulasyon testimi yaptım resimde görünüyor sizce çalışma için uygun zaman gelmiş mi yumurtlamam başlamışmı

Eklentiler

• P_20160123_115125.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 66
Sağol canıminşallah
Canim Merhaba bugün az önce ovulasyon testi yaptım bugün dünden daha silik çıktı t dün daha koyuydu ama ben dün koyu çıktığı için 24 saat bekleyip öyle yapayım diye düşündüm dün yapmadım ama bugün ogleni değerlendirdim . Şimdi ben kaçırdım mi yumurtlama yi lütfen bi yorumlar misin

Bence kaçırmadın çünkü silikleşince çatlamış oluyor
Bana sorarsan silikleşince daha ii benimde bugün silikleşti

Hatta bak bu yazıyı oku iki çizgi koyu olduktan sonraki iki gün diyor cnm

LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.

Reactions: iiz
Evet canım doğru diyrosun sende kaçırmadın ben sabahı değerlendirdim birde yarın akşam yapmayı düşünüyorum sende fırsatı kaçırma yap canım gün içinde mutlaka bu arada ben kayganlaştırıcı kullanıyorum su bazlı doktor verdi sence gebeliğimi engeller mi?

Doktor sana ne için verdi canım
Bende kullanıyorum
Vajinismustum 2 yıl
Bir yıl önce yendim
Ama yinede azda olsa kullanıyorum
Englellermi diye bende çok araştırdım
Kimisi engeller yazmış
Kimi jelle hamile kalmış
Bende bilmiyorum inan
Doktorum birşey dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…