- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.061
Canım senin bat ne zamanİnsaallah kızlar önümüzde ay var tutar insaalah
Sağol canıminşallahYok tatlım kaçırmazsın tutar insaallah
6 sında gördm bensen ???Canım senin bat ne zaman
Benim 20 şubat.
Bu ay ovu yaptıgında kacıncı gun pozitifi gordun.yumurtlama gunlerimiz aynı olabilir mi dye sordum
Ben pozitif goremedim hani şu tukruk testinden dolayı6 sında gördm bensen ???
Anladm tatlım geç yumurtlayabiliyoruz bazenBen pozitif goremedim hani şu tukruk testinden dolayı
Ama 21. Gune kadar catlama oldugunu biliyorum daha once progestan testi yaptırdığım için
Kizlar 4 gun var dayanamayip test yaptim bi bakarmisiniz???Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim canım adetle birlikte düşük yaşadım adetim 4 günde biterdi bu ay 8 gün yoğun kanamam oldu. 30 günde adet olurum yumutlamam geç oldu bu ay 21.günde oldu.Hayırlısı olur inşallah..
İnnşaallah gün aşırı daha iyi çünkü sperm sayısı daha artmış olur
Evet canim hamilesin.Hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin inşallah.Kizlar 4 gun var dayanamayip test yaptim bi bakarmisiniz???
Kızlar adetime 4 gin var dayanamayip test yaptim sizce var mi
Hcg testi değilmi?Kizlar 4 gun var dayanamayip test yaptim bi bakarmisiniz???
Kızlar adetime 4 gin var dayanamayip test yaptim sizce var mi
Hcg testi değilmi?
Canim Merhaba bugün az önce ovulasyon testi yaptım bugün dünden daha silik çıktı tSağol canıminşallah
Bence kaçırmadın çünkü silikleşince çatlamış oluyorCanim Merhaba bugün az önce ovulasyon testi yaptım bugün dünden daha silik çıktı tdün daha koyuydu ama ben dün koyu çıktığı için 24 saat bekleyip öyle yapayım diye düşündüm dün yapmadım ama bugün ogleni değerlendirdim . Şimdi ben kaçırdım mi yumurtlama yi lütfen bi yorumlar misin
Evet kızlar söküldm ve testleri bslamak için sbırsızlıjla bekliyorum
Hatta bak bu yazıyı oku iki çizgi koyu olduktan sonraki iki gün diyor cnmCanim Merhaba bugün az önce ovulasyon testi yaptım bugün dünden daha silik çıktı tdün daha koyuydu ama ben dün koyu çıktığı için 24 saat bekleyip öyle yapayım diye düşündüm dün yapmadım ama bugün ogleni değerlendirdim . Şimdi ben kaçırdım mi yumurtlama yi lütfen bi yorumlar misin
Evet canım doğru diyrosun sende kaçırmadın ben sabahı değerlendirdim birde yarın akşam yapmayı düşünüyorum sende fırsatı kaçırma yap canım gün içinde mutlakaHatta bak bu yazıyı oku iki çizgi koyu olduktan sonraki iki gün diyor cnm
LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.
Doktor sana ne için verdi canımEvet canım doğru diyrosun sende kaçırmadın ben sabahı değerlendirdim birde yarın akşam yapmayı düşünüyorum sende fırsatı kaçırma yap canım gün içinde mutlakabu arada ben kayganlaştırıcı kullanıyorum su bazlı doktor verdi sence gebeliğimi engeller mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?