- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.081
Slm tecrübeli arkadaşlarım
Ovulasyon testimi yorumlarmısınız lütfeeeeeen
Üstteki dün sabah
Alttaki bu sabah yaptığım test
Dün ilişki olmadı bugün olsa faydası olurmu
Lütfen yardıııııım
Tatlım pozitif bu hayırlı olsun insaallah sağlıklı bi gebeliğin olurKizlar 4 gun var dayanamayip test yaptim bi bakarmisiniz???
Kızlar adetime 4 gin var dayanamayip test yaptim sizce var mi
Yok tatlım yumurtlamdan sonra iki gün süren varCanim Merhaba bugün az önce ovulasyon testi yaptım bugün dünden daha silik çıktı tdün daha koyuydu ama ben dün koyu çıktığı için 24 saat bekleyip öyle yapayım diye düşündüm dün yapmadım ama bugün ogleni değerlendirdim . Şimdi ben kaçırdım mi yumurtlama yi lütfen bi yorumlar misin
2 gün vaktin var tatlım yumurtlamdan sbonraSlm tecrübeli arkadaşlarım
Ovulasyon testimi yorumlarmısınız lütfeeeeeen
Üstteki dün sabah
Alttaki bu sabah yaptığım test
Dün ilişki olmadı bugün olsa faydası olurmu
Lütfen yardıııııım
Tatlımdeğerlendirmeye bsla ama 1-2 güne daha da koyu olurBu bizim bebek çalışmalarındaki 3. Ayımız ve bu ay ovulasyon testlerinden yardım almaya karar verdik. 10 ocak ilk adet tarihimin başlangıcı ve bu sabah ilk ovulasyon testimi yaptım resimde görünüyor sizce çalışma için uygun zaman gelmiş mi yumurtlamam başlamışmı
Doktor bana engellemez su bazlı dedi bende ilk etapta çok ıslanma olmuyo ve ondan dolayı tahriş oluyo onun için kullanıyorum bende yemi evliyim daha. Kullanmazsam ilişki eziyet gibi oluyo. X stiva kullandığım markanın adıDoktor sana ne için verdi canım
Bende kullanıyorum
Vajinismustum 2 yıl
Bir yıl önce yendim
Ama yinede azda olsa kullanıyorum
Englellermi diye bende çok araştırdım
Kimisi engeller yazmış
Kimi jelle hamile kalmış
Bende bilmiyorum inan
Doktorum birşey dedimi
Sağol canım teşekkürler yani bugün silik çıkmasının tam olarak sebebi nedir?Yok tatlım yumurtlamdan sonra iki gün süren var
Tatlım yumurta geliştiği için koyu görüyoruz etrafında foliküller var o da dökülmeye bslayınca siliklesyorSağol canım teşekkürler yani bugün silik çıkmasının tam olarak sebebi nedir?
Tamam canım ya daha yeniyim bu işlerde inşallah hayırlısı olurTatlım yumurta geliştiği için koyu görüyoruz etrafında foliküller var o da dökülmeye bslayınca siliklesyor
İnsaallah tatlım :):)Tamam canım ya daha yeniyim bu işlerde inşallah hayırlısı olur
Tatlım pozitif bu hayırlı olsun insaallah sağlıklı bi gebeliğin olur
Canim hayirlisi olsun 2 gunde bir 2 katina cikarmis..yeni oldugu icin dusuk sikinti yapma.bende 133 cikmisti ogrendigimde..Kan testi sonucum 41.89 cok dusuk degilmi gecen cumartesi tam koyu cizgiyi gormustum ben yeni olduğu icin mi dusuk acaba??
Çok teşekkür ederim bu günü değerlendiricem. Yarın tekrar ovulasyon testi yaparım inşallah koyulaşırTatlımdeğerlendirmeye bsla ama 1-2 güne daha da koyu olur
Ama daha adetten önce öğrendm dmissin daha artar insaallahKan testi sonucum 41.89 cok dusuk degilmi gecen cumartesi tam koyu cizgiyi gormustum ben yeni olduğu icin mi dusuk acaba??
İnsaallah tatlımÇok teşekkür ederim bu günü değerlendiricem. Yarın tekrar ovulasyon testi yaparım inşallah koyulaşır
Ama daha adetten önce öğrendm dmissin daha artar insaallah
NEDMPS merhas canım bisy aklıma takıldı şimdi adet kanaması bildiğim kadarıyla ostorojen hormonunun yükselmesiyle basliyo DİE biliyorum yanlisim varsa düzeltmeni isterim tukurukten ovulasyon testinde yükselen ostorojen hormonunu gosterio dimi yumurta patladığı zamanı haber verio adete yakında bu eğrelti otlarının göründüğünü duymuştum bu sitede aceba diyorum bu ovulasyon testi gebelik anlaşılır mi yanı adete yakın bu otlar görülmezse adet olmayacağını gebelik anlasilabilecekmidir bu çok aklıma takıldı aciklarsan sevinirim :) belki saçma bu düşünce ama çok merak ettim
Geçmiş olsun tatlım kötüyü çekme pozitif ol iyi olcakEvet gecen ay 27 de adet olmustum ogrendigimden irubaren de siddetli boğaz agrim var dr antibiyotik verdi kullanmadim ama kötüye gidiyorum
Tatlım bu mantığı yumurtlama testlerinde uyguluyorlar ama tutmuyor ya bence gebelik testini kullan her testi kendmine uygun kullanNEDMPS merhas canım bisy aklıma takıldı şimdi adet kanaması bildiğim kadarıyla ostorojen hormonunun yükselmesiyle basliyo DİE biliyorum yanlisim varsa düzeltmeni isterim tukurukten ovulasyon testinde yükselen ostorojen hormonunu gosterio dimi yumurta patladığı zamanı haber verio adete yakında bu eğrelti otlarının göründüğünü duymuştum bu sitede aceba diyorum bu ovulasyon testi gebelik anlaşılır mi yanı adete yakın bu otlar görülmezse adet olmayacağını gebelik anlasilabilecekmidir bu çok aklıma takıldı aciklarsan sevinirim :) belki saçma bu düşünce ama çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?