Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dünkü testle bugünkü test arasında bir saatte yumurta çatlamış..tam zamanı çalışmanın..yumurta ömrü yaklaşık 1 gün ve bugün şansın çok yüksek..eğer yumurtlama saatini yakalamak istiyorsan çift çizgi çıktığı andan itibaren her 4 saatte bir testi yapmak gerekiyor..inşallah tutar..

Yok tatlım yumurtlamdan sonra iki gün süren var

2 gün vaktin var tatlım yumurtlamdan sbonra

Tatlımdeğerlendirmeye bsla ama 1-2 güne daha da koyu olur

Doktor bana engellemez su bazlı dedi bende ilk etapta çok ıslanma olmuyo ve ondan dolayı tahriş oluyo onun için kullanıyorum bende yemi evliyim daha. Kullanmazsam ilişki eziyet gibi oluyo. X stiva kullandığım markanın adı

NEDMPS merhas canım bisy aklıma takıldı şimdi adet kanaması bildiğim kadarıyla ostorojen hormonunun yükselmesiyle basliyo DİE biliyorum yanlisim varsa düzeltmeni isterim tukurukten ovulasyon testinde yükselen ostorojen hormonunu gosterio dimi yumurta patladığı zamanı haber verio adete yakında bu eğrelti otlarının göründüğünü duymuştum bu sitede aceba diyorum bu ovulasyon testi gebelik anlaşılır mi yanı adete yakın bu otlar görülmezse adet olmayacağını gebelik anlasilabilecekmidir bu çok aklıma takıldı aciklarsan sevinirim :) belki saçma bu düşünce ama çok merak ettim

Cnm ben adet oldum cıkmadı otlar bende adet gunu de bakmıstım

Tatlım bu mantığı yumurtlama testlerinde uyguluyorlar ama tutmuyor ya bence gebelik testini kullan her testi kendmine uygun kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…