- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.101
Yumurtlama akıntısı gbi yapskan uzayan mı pürtüklü mü pürtüklüyse adet diye biliyorumSeffaf degil beyaz
O zaman tezim curudu canım demek ki hamisligi gostermio :)Cnm ben adet oldum cıkmadı otlar bende adet gunu de bakmıstım
Çok karışık bu islee bi hamis kalsak da rahatlasak hayirlisiyla :)Tatlım bu mantığı yumurtlama testlerinde uyguluyorlar ama tutmuyor ya bence gebelik testini kullan her testi kendmine uygun kullan
Ay insaallah tatlım en ksa zamanda gebe kalalım bizde. Amin. :):)O zaman tezim curudu canım demek ki hamisligi gostermio :)
Çok karışık bu islee bi hamis kalsak da rahatlasak hayirlisiyla :)
Yok yok pürtüklüyse adet yaklasyor ya ondanYok cnm purtuklu:)) korktum bian yanlis zamanlarimi degerlendirdik yoksa diye
Teşekkürler cnm2 gün vaktin var tatlım yumurtlamdan sbonra
Canım doktor dediyse dmekki engel olmuyorDoktor bana engellemez su bazlı dedi bende ilk etapta çok ıslanma olmuyo ve ondan dolayı tahriş oluyo onun için kullanıyorum bende yemi evliyim daha. Kullanmazsam ilişki eziyet gibi oluyo. X stiva kullandığım markanın adı
Evet canımCanım doktor dediyse dmekki engel olmuyor
Bende ultrason jeli almıştım
Onu kullanıyorum
Olmadı seninkinden alırım bende
Tatlım gebe olabilir misin ???kızlar adetm 8 gün gecikti ovulasyon testi vardı evde yaptm poztf cıktı sizce yenımı yumurtluyorm
cuma sabah yapmstm test negaff cıkmıstı evde tatlım ondan suphem kalmamıstı. yumurtlama mı gec oldu die yapayım dedm bu kadar gec olurmukiTatlım gebe olabilir misin ???
Adet düzenin Nasıl belki geç yumurtluyorsunTatlım gebe olabilir misin ???
Adetin etkisi de olabilir erken yumurtluyor da olabilirsinkızlar bende adetliyim şuan ama ovulasyon testim çift çizgi..böyle bir durum yaşayan var mı?(yumurtluyor olabilir myiim)
29-30 günde bir adet oluyorum..genelde 17-18 günde yumurtluyordum..bu ay 14. gün yumurtalamıştım..adet bu testin pozitifliğini etkiliyor mukii..Adetin etkisi de olabilir erken yumurtluyor da olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?