Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba kızlar bu ay yine başladım testlere bugün 11. Gün sabah testimde ilk t belirmişti akşam ve 23.30 da giderek siliklesti pko da olduğu için emin olamıyorum yarın ne çıkacak çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMAG0435.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kızlar bu ay yine başladım testlere bugün 11. Gün sabah testimde ilk t belirmişti akşam ve 23.30 da giderek siliklesti pko da olduğu için emin olamıyorum yarın ne çıkacak çok merak ediyorum
En üstteki foto hangi vakitte yapmışsan odur.Ortadaki tam çatlama olduktan hemen sonra yapılmış.Eger degerlendirmissen tamamdır inşallah.

En üstteki foto hangi vakitte yapmışsan odur.Ortadaki tam çatlama olduktan hemen sonra yapılmış.Eger degerlendirmissen tamamdır inşallah.
En üstteki dün 12 ye doğru yaptığım ortadaki akşam yedi gibi en alttaki gece 11 buçuk falan bi gün içerisinde bu değişiklik oluyor mu birde pko var bende yaniltiyo mu diye bu öğlen testini de merak ediyorum açıkçası

Evet canim benimde öyle oldu.Sağlıklı yumurta erken catlar benim bildigim.Benimde 11 30 da böyle koyuydu akşam 8 gibi yapınca catlamisti hemen ayni gece degerlendirdik ve tuttu hamdolsun

Evet canim benimde öyle oldu.Sağlıklı yumurta erken catlar benim bildigim.Benimde 11 30 da böyle koyuydu akşam 8 gibi yapınca catlamisti hemen ayni gece degerlendirdik ve tuttu hamdolsun
ne mutlu canım sana :) benim testten önceki akşam olmuştu sabah akıntı farkedince testi yaptım t çıktı hemen çok şaşırdım hiç öyle olmamıştı daha önce akşama doğru silikleşti yine değerlendirdik şimdi testi yaptım yine 11 buçuğu bekleyemedim canım işe geldim kahvaltı yapmadım herkes çay içiyo dayanamadım

Testim bu şekilde çıktı canım dün çatlamış diyebilir miyiz şimdi akıntı da yok bugün

Eklentiler

• IMAG0437_1.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar koyu olan dün yaptığım test,biraz açık olanı şimdi yaptım acaba bu gün denesek mi bilemedim,cuma gününden beri testi yapıyorum,cuma silik çıktı ama yine de çalıştık,ctesi çift çizgi çıktı yine çalıştık,pazar çift çıktı yine çalıştık,bu gün gerek var mı sizce,fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…