- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.121
adetim düzenlidir bi kere eylülde olmustu geckme doktor gec yumurtlamıssn bu ay demişti ondan aklıma geldi zatenAdet düzenin Nasıl belki geç yumurtluyorsun
Bi yerde daha okumustm adetliylen pozitif çıkmış ama yanıltabilyor senin için29-30 günde bir adet oluyorum..genelde 17-18 günde yumurtluyordum..bu ay 14. gün yumurtalamıştım..adet bu testin pozitifliğini etkiliyor mukii..
Evet dmek o yüzden tatlımadetim düzenlidir bi kere eylülde olmustu geckme doktor gec yumurtlamıssn bu ay demişti ondan aklıma geldi zaten
En üstteki foto hangi vakitte yapmışsan odur.Ortadaki tam çatlama olduktan hemen sonra yapılmış.Eger degerlendirmissen tamamdır inşallah.Merhaba kızlar bu ay yine başladım testlere bugün 11. Gün sabah testimde ilk t belirmişti akşam ve 23.30 da giderek siliklesti pko da olduğu için emin olamıyorum yarın ne çıkacak çok merak ediyorum
En üstteki dün 12 ye doğru yaptığım ortadaki akşam yedi gibi en alttaki gece 11 buçuk falan bi gün içerisinde bu değişiklik oluyor mu birde pko var bende yaniltiyo mu diye bu öğlen testini de merak ediyorum açıkçasıEn üstteki foto hangi vakitte yapmışsan odur.Ortadaki tam çatlama olduktan hemen sonra yapılmış.Eger degerlendirmissen tamamdır inşallah.
Evet canim benimde öyle oldu.Sağlıklı yumurta erken catlar benim bildigim.Benimde 11 30 da böyle koyuydu akşam 8 gibi yapınca catlamisti hemen ayni gece degerlendirdik ve tuttu hamdolsunEn üstteki dün 12 ye doğru yaptığım ortadaki akşam yedi gibi en alttaki gece 11 buçuk falan bi gün içerisinde bu değişiklik oluyor mu birde pko var bende yaniltiyo mu diye bu öğlen testini de merak ediyorum açıkçası
ne mutlu canım sana :) benim testten önceki akşam olmuştu sabah akıntı farkedince testi yaptım t çıktı hemen çok şaşırdım hiç öyle olmamıştı daha önce akşama doğru silikleşti yine değerlendirdikEvet canim benimde öyle oldu.Sağlıklı yumurta erken catlar benim bildigim.Benimde 11 30 da böyle koyuydu akşam 8 gibi yapınca catlamisti hemen ayni gece degerlendirdik ve tuttu hamdolsun
Testim bu şekilde çıktı canım dün çatlamış diyebilir miyiz şimdi akıntı da yok bugünEvet canim benimde öyle oldu.Sağlıklı yumurta erken catlar benim bildigim.Benimde 11 30 da böyle koyuydu akşam 8 gibi yapınca catlamisti hemen ayni gece degerlendirdik ve tuttu hamdolsun
Değerlendirmeye bsla benceslm kizlar sizce benim durum nedir
gerçek koyulasir mi acaba pko var ya bende sen ne yaptin canimDeğerlendirmeye bsla bence
canim bisey soracam 3 bardak çay icmistim testi etkiler miDeğerlendirmeye bsla bence
Sen yine riske atma gün asırı bsla ben aynıyımdahagerçek koyulasir mi acaba pko var ya bende sen ne yaptin canim
Evet cnm cumartesi ve pazarı değelendirdimEvet canımbu arada sen dünü değerlendirdin mi? Ben bugün ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı yine yani sadece cuma günü çift çizgi belli olmuştu
Evet canim çatlamışTestim bu şekilde çıktı canım dün çatlamış diyebilir miyiz şimdi akıntı da yok bugün
Amin canım dediğin gibi inşallah Rabbim büyük ben bu ay çörek otu kürü yaptım sence ilerleyen günlerde yine yumurtlama olur mu? Ben her ihtimale karşı hergün ovulasyon testi yapayım diyorumEvet cnm cumartesi ve pazarı değelendirdim
İnşallah tutar ikimzinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?