Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar 16. Gun yumurtlama oldu ondan sonraki testlerimde hep belirgin 2. Cizgi var gebelikoldugu zMan ikinci ciZgi yumurtlama gunu gibi mi olmasi gerekiyor

Eklentiler

• image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaslar lutfen bakar misiniz sizce yumurtlama olmus mu bugun 20. Gun gec yumurtluyorum zaten ama bugun iliski olmali mi yoksa yarini mi beklemeliyiz

Eklentiler

• IMG_20160125_161532.webp
    3 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaslar lutfen bakar misiniz sizce yumurtlama olmus mu bugun 20. Gun gec yumurtluyorum zaten ama bugun iliski olmali mi yoksa yarini mi beklemeliyiz
canım sanki yarın daha çok kızarcak bekle derim,bende bişey sorcam arkadaşlar eveli gün yani cumartesi test yaptım ikisi kıpkırmızı çıktı hemen akşamını değerlendirdik dünü boş geçip bugünü değerlendircez test yaptım görünür şekilde ama silik tabi dün birazcık daha belirgindi çizgi perşembe-cumartes8kırmızı olduğu gün)-ve bugün pazartesi olmuş olacak ilişki acaba tutar mı ya bu ay serophene de içmiştim Rabbim sen yardım et yüzümüze gül.

Kızlar iyi akşamlarrrr çarşamba günü adetim bitti ovulasyon testini hiç denemedim hemen almalı mıyım bugün 10. Günü oluyor herhalde adetin

Örneğin yumurtlamadan önce rahim boynundan alınacak olan mukus salgısı oldukça saydam, yapışkan ve elastik bir yapıya sahiptir. Bu yapı kuruduktan sonra mikroskopla incelenir ve inceleme sonrasında eğreltiotuna benzeyen bir görünüme sahip olduğu görülmüştür. Buna “Ferning” denmektedir ve mukusun yapısındaki sodyum kloritin olması gerekenden daha fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Mukusun bu özellikleri bedendeki vücuttaki ovülasyon öncesi “östrojen hormonu” egemenliğini yansıtmaktadır

NEDMPS xpreiaZ

Kızlar siz ne diyorsunuz
bu ay mukus salgısıyla mı yapsam diyorum
Sizce bu testle de olur mu

Ben onu denemeye çalıştım ama 2 aydır olmadı yapıp başarılı olan var mı bende Merak ediyorum

Ben onu denemeye çalıştım ama 2 aydır olmadı yapıp başarılı olan var mı bende Merak ediyorum
Salgı örneğiyle mi denedin canım yoksa tukurukle mi?
Ben gecen ay aldım.sadece geciş donemi gorunumunu yakaladım.
Bu yazıdan snra bide boyle mi denesem dedim

kızlar meraktan çatlıcam ya biri bişey yazsın bu perşembe ilişki oldu cumartesi test yaptım kıpkırmızı çıktı ve o akşamı değerlendirdik dün sperm kalitesi düşmesin diye boş geçtik bugün test yaptım silikleşmiş ve bugünü de değerlendircez acaba yumurtam çatlamışmıdır bugün den ümitliyim ama siz ne dersiniz?

Salgı yöntemiyle denedim ebe bi arkadaşım vardı ondan aldım tüyoları hatta ama parmaklar arasında esnemesine rağmen başarılı olmadı

İnşallah ya öyle gözüküyor ayakları havaya kaldırmayı unutma hareket etme 1 saat beline yastık koy bekle

Salgı yöntemiyle denedim ebe bi arkadaşım vardı ondan aldım tüyoları hatta ama parmaklar arasında esnemesine rağmen başarılı olmadı
Canım peki tukuruk ovulasyon testin var mı.yoksa eline alarak mı yaptın sadece.varsa hangi markada denedin bunu
Benimki babystart

Canım peki tukuruk ovulasyon testin var mı varsa yoksa eline alarak mı yaptın sadece.varsa hangi markada denedin bunu
Benimki babystart
tükürükle hiç denemedim ben 2 aydır bebek istiyoruz geçtiğimiz ay rahatsızlandım yumurtlama gününü kaçırdım şimdi işimi şansa bırakmayım diyorum eşime aldıracağım idrarla yapılan ovulasyon testini hemen deneyeceğim

A
Anladım canım inşallah hemen gelir bebişin
Ben bu ay vajen salgısıyla deniycem bu yazıya göre olması lazım.o da mikroskop cunku.

Iyi aksamlar bayanlar. 8 aylk evliym.Bu ay 3. Klomen kullanisim olacak. Dr yumurtamin kendilginden catladgni soyledi igne yapmadi. bugun yarin adet olmam gerekiyor forumlardan ovulasyon testinin gebeligi gosterdigini okudum sabah denedm pozitif cikti suan cok akintim var surekli adet oldm diye wc ye gidiyorum ama bisey yok. Gebelik testi yapmaya korkuyorm . Ovulasyon testi sizce gebeligi gosterir mi ?

KİZLAR TESTLERİME BİR BAKABİLİR MİSİNİZ 15. GUN KOYULASTİ VE ONDAN SONDA KOYU DEVAM ETTİ GEBELİK OLMASİ SİZİNDE BOYLE Mİ OLUYOR YOKSA YUMURTLAMADAN SONRA SİLİKLESİYOR MU

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 59
BUDA 1 HAFTA ARAYLA YAPİLAN TESTLER NEREDEYSE AYNİ GİBİ

Eklentiler

• image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 58
Canım bilenedim ki her gün sürecek kadar çok akıntım olmuyor benim. Tükürük ile sen hiç göremedin eğrelti otunu değil mi? Benim de her günüm ot doluydu 21. Güne geldim ve hala yumurtlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…