Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

KİZLAR TESTLERİME BİR BAKABİLİR MİSİNİZ 15. GUN KOYULASTİ VE ONDAN SONDA KOYU DEVAM ETTİ GEBELİK OLMASİ SİZİNDE BOYLE Mİ OLUYOR YOKSA YUMURTLAMADAN SONRA SİLİKLESİYOR MU
Ovulasyon testini gebelik testi olarak kullanma yanıltır. İnş gebesindir ama ovulasyon testine güvenme derim

İsteğe bağlı tatlımdeğerlendirmissin değerlendireceğin kadar

Canım bilenedim ki her gün sürecek kadar çok akıntım olmuyor benim. Tükürük ile sen hiç göremedin eğrelti otunu değil mi? Benim de her günüm ot doluydu 21. Güne geldim ve hala yumurtlamadım.
Alaala o da cok ilginç gercekten.evet ben çok az gordum o da bir gun çıktı sadece
Bu salgı işini merak ettim dogrusu olunca deniycem inş

Ovulasyon yaklasıyor sanırım canım.biliyosun ben hiç yapmadım ama okudugum kadarıyla esit oranda koyu olması lazım.20. Teste gore 21. Gun daha koyu cıkmıs.birkac gune pozitif olur. Bu arada bi yorumda hem idrar testi yapıp hemde dra giden biri ikisininde koyu olmasını beklemeyin benimki silik çizgiyken drum yumurtan catlamıs demiş.yani farklı da olabilir.
Bence sen bu aralar denemelere basla.
İnş bu ay tutunur bebişin sana.
Kıs sen masallah cok dogurgansın zati otlardan belli daha once de hamiş kalmısın zaten yine olur inş

Selam benim adetime 3 gun vardi ama dayanamadim oglen gebelik testi yaptim tabi negatif cikti hissediyodum zaten bu ay tutmadigini silikte olsa cikardi.zaten goguslerimdeki aci hafifledi aksam ustu boyle olunca kirmizilar geliyo genelde.kismet tabi allah ne verirse hayirlisini versin.onumuzdeki ay dr a gidicem.oglumda ilk yumurtlama takibinde hamile kalmistim.

Hayırlısı olsun tatlım

Kızlar bunlarda benim testlem sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• P_20160126_000522.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 78
testim bu sabahta silik çıktı üç saatten fazla bişey yemedim içmedim bu testler sayesinde sanırım kilo da vericem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…