Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

NEDMPS canım sana birşey soracağım
Cuma günü çift çiZgiydi benim
Cumartesi pazarı değelendirdik
Pazartesi salıda yaptım çok silik test
Ama uzayan akıntım vardı
Normal mi bu

yok kuzum ya doğurganlık otlar ile olsaydı ben mensten beri tam gaz doğurgandım ben çocuk işine ara veriyorum kıslar. bu topikleri takibi de bırakıyorum.
eşimle ciddi sorunlar yaşamaya başladık. yaşım da geçiyor bir taraftan ama bu evlilik bu halde olduğu sürece çocuk istemiyorum.
şu sıralar korunmama da gerek olmadı zaten 10 günü geçti herhangi bir münasebetimiz olmayalı eşimle düzelir düzelir dedim adam geri adım atmıyor. kendi bilir.. gittikçe büyüyor aradaki sorunlar bakalım... sonumuz hayrolsun

Bu ovulasyon testini hangi saat dilimlerinde yapsak daha doğru sonuç alırız.günde 2 defa yapmak istersek hangi saatlerde yapılmalı.

Bu ovulasyon testini hangi saat dilimlerinde yapsak daha doğru sonuç alırız.günde 2 defa yapmak istersek hangi saatlerde yapılmalı.
ben sabah 11 gibi akşam da 5 buçuk veya 7 de yapıyorum bazen de 11 de yapıyorum evde olmazsam ya da yemek yeme durumum olursa

Kızlar bir sorum var. Benim adetim 20'sinde bitti, takvime göre 28'inde gebelik şansı gözüküyo. Ben Pazar gününden beri ovülasyon testi yapıyorum ama saatleri düzensiz. Az önce bir tane yaptım, ikinci çizgi neredeyse yok gibi.
Sıvı da tüketmedim çok. 29'una kadar gebelik şansı yüksek görünüyo, devam etmeli miyim ovülasyon testine, ne yapayım..

Pozitif görene kadar devam

Üzüldüm..Allah yardımcınız olsun canım.hakkınızda hayırlısı olsun.

Kizlar dunde atmistim biraz daha soluktu rengi bugun daha belirgin.sizce yumurtlama bugun mu olur

Eklentiler

• IMG_20160126_162203.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 212
aynen canım bende öyle düşünüyorum. diğer günler peki napalım bir gün ara verelim mi yoksa tam gaz devam mı

bebek sahibi olmak için en iyisi gün aşırı çalışmakmış sperm kalitesi için de bir gün ara vermek iyi diyolar.benim ovulasyon testim de dün pozirif di ben bir kaç gün daha gün aşırı düzenli ilişki düşünüyorum. Sizde bir gün ara ile çalışmalısınız buaralar bence K kelebek

Aynen oyle diyorlarda bende kacirmaktan korkuyorum.cevap verdiginiz icinde tesekkur ederim kizlar burda birbirimiz destek olmak konusmak iyi geliyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…