- 26 Şubat 2013
- 826
- 295
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.181
yok kuzum ya doğurganlık otlar ile olsaydı ben mensten beri tam gaz doğurgandımOvulasyon yaklasıyor sanırım canım.biliyosun ben hiç yapmadım ama okudugum kadarıyla esit oranda koyu olması lazım.20. Teste gore 21. Gun daha koyu cıkmıs.birkac gune pozitif olur. Bu arada bi yorumda hem idrar testi yapıp hemde dra giden biri ikisininde koyu olmasını beklemeyin benimki silik çizgiyken drum yumurtan catlamıs demiş.yani farklı da olabilir.
Bence sen bu aralar denemelere basla.
İnş bu ay tutunur bebişin sana.
Kıs sen masallah cok dogurgansın zati otlardan belli daha once de hamiş kalmısın zaten yine olur inş
Normal tatlım rahim temizlenyorNEDMPS canım sana birşey soracağım
Cuma günü çift çiZgiydi benim
Cumartesi pazarı değelendirdik
Pazartesi salıda yaptım çok silik test
Ama uzayan akıntım vardı
Normal mi bu
Hala yumurtlama devam etmiyor değil miNormal tatlım rahim temizlenyor
Yok devam etseydi aynı koyulukta olurduHala yumurtlama devam etmiyor değil mi
ben sabah 11 gibi akşam da 5 buçuk veya 7 de yapıyorum bazen de 11 de yapıyorum evde olmazsam ya da yemek yeme durumum olursaBu ovulasyon testini hangi saat dilimlerinde yapsak daha doğru sonuç alırız.günde 2 defa yapmak istersek hangi saatlerde yapılmalı.
Sbah 11 gbi sıvı tuketmden aksamda 11 sıvı tuketmdenBu ovulasyon testini hangi saat dilimlerinde yapsak daha doğru sonuç alırız.günde 2 defa yapmak istersek hangi saatlerde yapılmalı.
Pozitif görene kadar devamKızlar bir sorum var. Benim adetim 20'sinde bitti, takvime göre 28'inde gebelik şansı gözüküyo. Ben Pazar gününden beri ovülasyon testi yapıyorum ama saatleri düzensiz. Az önce bir tane yaptım, ikinci çizgi neredeyse yok gibi.
Sıvı da tüketmedim çok. 29'una kadar gebelik şansı yüksek görünüyo, devam etmeli miyim ovülasyon testine, ne yapayım..
Pozitif görene kadar devam
Bence sbah 2. idrarla yapmalısınBir düzene sokmalı o zaman. Günde 1 defa yeterli olur sanırım onu da akşamları yaparım.
Teşekkür ederim yanıt için :)Bence sbah 2. idrarla yapmalısın
Rica ederim :):)Teşekkür ederim yanıt için :)
Üzüldüm..Allah yardımcınız olsun canım.hakkınızda hayırlısı olsun.yok kuzum ya doğurganlık otlar ile olsaydı ben mensten beri tam gaz doğurgandımben çocuk işine ara veriyorum kıslar. bu topikleri takibi de bırakıyorum.
eşimle ciddi sorunlar yaşamaya başladık. yaşım da geçiyor bir taraftan ama bu evlilik bu halde olduğu sürece çocuk istemiyorum.
şu sıralar korunmama da gerek olmadı zaten 10 günü geçti herhangi bir münasebetimiz olmayalı eşimledüzelir düzelir dedim adam geri adım atmıyor. kendi bilir.. gittikçe büyüyor aradaki sorunlar bakalım... sonumuz hayrolsun
DeğerlendirmelisinbugünüKizlar dunde atmistim biraz daha soluktu rengi bugun daha belirgin.sizce yumurtlama bugun mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?