Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Konunun bir kısmını okumama rağmen bir türlü istediğim bilgiye ulaşamadım. İdrardan yapılan hangi marka ovülasyon testi en güvenilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi aksamlar hanimlar cift cizgiyi yakaladim..ama aklimda karisti.cifti gordukten 10-32 saat arasindami catlicakti.

Teşekkür ederim. Takipteyim konuyu.Bir de biz Mayıs gibi başlamayı düşünüyoruz şu an zayıflamam gerekiyor biraz daha.Şimdiden takip etmeye başlayayım mı yoksa direk mayısta mı yapayım testleri

Teşekkür ederim. Takipteyim konuyu.Bir de biz Mayıs gibi başlamayı düşünüyoruz şu an zayıflamam gerekiyor biraz daha.Şimdiden takip etmeye başlayayım mı yoksa direk mayısta mı yapayım testleri
Adetlerin duzenlimi duzenliyse bence simdiden baslama 1 ay oncesi yaparsin

Bu ovulasyon testini hangi saat dilimlerinde yapsak daha doğru sonuç alırız.günde 2 defa yapmak istersek hangi saatlerde yapılmalı.
Günde iki hiç gerekmiyor canım.Her sabah 11 gibi yap.ilk idrar olmamasina dikkat et.Son 2 3 saat sivi tüketme.Koyuyu yakaladığın gün iki kez yapabilirsin.Çatlayıp catlamadigini kontrol etmek için

Kizlar bu test c böyle bi renksiz çıktı bozuk mu acaba

Eklentiler

• IMAG0446.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 132
Aksam yaparsın o zaman tatlım evet test bi tuhaf silikbiraz. Aksamda 1 tane yap at bize
tamam canım artık silik çıkıyor zaten ama bunda c de silik değişik geldi pko olunca herşey bi değişik benim 11. Gün pozitif çıktı ilk t çıktı o gün dikkat ediyorum artık t bekledikce geliyor

KIZLAR MERHABA BENİM TESTLERİM YUNURTLAMADAN SONRA GENELDE İKİNCİ CİZGİ KOYU DEVAM ETTİ SİZİNDE BU SEKİLDE Mİ OLUYOR TESTLERİNİZ YOKSA SİLİKLESİYORMU TAMAMEN FOTOYA BAKABİLİR MİSİNİZ

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…