- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.201
Gün asırı tatlım :):)aynen canım bende öyle düşünüyorum. diğer günler peki napalım bir gün ara verelim mi yoksa tam gaz devam mı
Tatlim ben labaquik kullaniyorum 2. ayim ve 2 aydirda yakaliyorumKonunun bir kısmını okumama rağmen bir türlü istediğim bilgiye ulaşamadım. İdrardan yapılan hangi marka ovülasyon testi en güvenilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Adetlerin duzenlimi duzenliyse bence simdiden baslama 1 ay oncesi yaparsinTeşekkür ederim. Takipteyim konuyu.Bir de biz Mayıs gibi başlamayı düşünüyoruz şu an zayıflamam gerekiyor biraz daha.Şimdiden takip etmeye başlayayım mı yoksa direk mayısta mı yapayım testleri
12-24 tatlımİyi aksamlar hanimlar cift cizgiyi yakaladim..ama aklimda karisti.cifti gordukten 10-32 saat arasindami catlicakti.
Mayısa zaten bikaç ay var yapmaya bsla bence bu arada ben laboquick kullanyorumda zaten genelimiz laboquick kullanyoruzDüzenli çok şükür ama şansa bırakamam. Yaş var çünkü.10 yılda ancak karar verdik.
Tskler canim ..insallah tutar bu defa..12-24 tatlım
İnsaallah tatlımTskler canim ..insallah tutar bu defa..
Hayirlisi olsun..bende akintidan ve otomatik hesaplayicidan takip ediyordum 2 ayim asagi yukari dogru cikiyor.sanslisin duzenli olmasi guzel.Düzenli çok şükür ama şansa bırakamam. Yaş var çünkü.10 yılda ancak karar verdik.
Günde iki hiç gerekmiyor canım.Her sabah 11 gibi yap.ilk idrar olmamasina dikkat et.Son 2 3 saat sivi tüketme.Koyuyu yakaladığın gün iki kez yapabilirsin.Çatlayıp catlamadigini kontrol etmek içinBu ovulasyon testini hangi saat dilimlerinde yapsak daha doğru sonuç alırız.günde 2 defa yapmak istersek hangi saatlerde yapılmalı.
Çok teşekkürlerGünde iki hiç gerekmiyor canım.Her sabah 11 gibi yap.ilk idrar olmamasina dikkat et.Son 2 3 saat sivi tüketme.Koyuyu yakaladığın gün iki kez yapabilirsin.Çatlayıp catlamadigini kontrol etmek için
Bozuk olabilir bska varsa bska yapKizlar bu test c böyle bi renksiz çıktı bozuk mu acaba
İsyerindeyim yanımda yok artık akşama ilginç geldi yediden beri de yeme içme yok çay krizine girdim artık yaptım normalde 11 de yapıyorumBozuk olabilir bska varsa bska yap
Aksam yaparsın o zaman tatlım evet test bi tuhaf silikbiraz. Aksamda 1 tane yap at bizeİsyerindeyim yanımda yok artık akşama ilginç geldi yediden beri de yeme içme yok çay krizine girdim artık yaptım normalde 11 de yapıyorum
Aksam yaparsın o zaman tatlım evet test bi tuhaf silikbiraz. Aksamda 1 tane yap at bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?