Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

KIZLAR MERHABA BENİM TESTLERİM YUNURTLAMADAN SONRA GENELDE İKİNCİ CİZGİ KOYU DEVAM ETTİ SİZİNDE BU SEKİLDE Mİ OLUYOR TESTLERİNİZ YOKSA SİLİKLESİYORMU TAMAMEN FOTOYA BAKABİLİR MİSİNİZ
Evet canim cift cizgi 2 3 gun daha belirgin sonra aciklasiyor gittikce

Adetim biteli 2 gün oluyo bu normalmi.erken değilmi daha çift çizgi için değerlendireyim mi.bilemedim.tecrübeli arkadaşlar açıklayabilirmi.

Eklentiler

• P_20160127_131135.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 87
yumurtlama öncesi silik mi peki canım
Canim yumurtlama oncesi ve sonrasi fotolari ekledim bi bakabilir misin sivi tuketiminede cok dikkat ediyorum ama genelde koyu cikiyo

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 94
Canim yumurtlama oncesi ve sonrasi fotolari ekledim bi bakabilir misin sivi tuketiminede cok dikkat ediyorum ama genelde koyu cikiyo
benim de buna benzer çıkıyor canım ama regl yaklaştıkça daha silik çıkmıştı henüz ikinci ayımdayım kullanıyorum pko var mı sende ? benim pko dan dolayı lh yüksek olduğu için böyle çıkıyor

Adetim biteli 2 gün oluyo bu normalmi.erken değilmi daha çift çizgi için değerlendireyim mi.bilemedim.tecrübeli arkadaşlar açıklayabilirmi.
canım t ile c aynı koyulukta ya da t daha koyu olduğunda ovulasyon olmuş oluyor canım

Yok canım herşey normal ya umut işte hep okuyorum koyu olursa gebelik olabilir diye ama bilemiyorum tabi adete 4-6 gün var

Yok canım herşey normal ya umut işte hep okuyorum koyu olursa gebelik olabilir diye ama bilemiyorum tabi adete 4-6 gün var
luteal fazda yanı ovulasyon sonrası lh yüksek seyir eder regl ile düşermiş ya canım belki ondan sürekli ikinci çizgi çıkıyordur

Ya olur arada böyle tatsızlıklar, sonra düzelince tüh keşke o gece olsaydık belki ovülasyon olmuştur dersiniz, aynı şeyleri yaşamıştım tam Bebek için çalışmalara başladık adamla tartışıyoruz Yanyana gelmiyoruz :) şaka gibiydi , dedim lanetlimiyiz nedir yaa düşünsene gerçekten bu sıklaşmaya başlamıştı baktım Ada'm inatçı ben inadı kestim düzeldi, aşkta gurur olmuyor :)
Şu bi gerçek erkekle inatlaştıkça durum cidden kötüye gidiyor, boşver sen takma kafaya sorunlar bitmiyo inan, dediğin gibi yaş geçiyor senin tüplerde tıkanıklık falan yok değil mi canım

Yok canım tıkanıklık falan. Pco yum ben. Dün baya konuştuk tartıştık eşimle sonunda tatlıya bağlandı konu ama ben bir süre korunma kararı vermiştim. Eşimde haklısın demişti ortak karar korunacaktık
Gel Gör ki uzun süredir korunmadığım için barışma sırasında hiç aklıma bile gelmedi korunma. Bu sabah da ovulasyon testini yaptım sırf meraktan (23. Günüm ve hala pozitif olmamıştı) testi yaptım öğle yemeğini hazırlmaya gittim 10 dk sonra bir baktım pozitif. Idrar testinde ilk defa pozitif görüyorum üstelik daha önceki kullandığım sikluslarda hiç yakalayamamıştım.
Güya korunacaktım tam çift çizgi olduğu gün ilişki olmuş oldu

Hayırlısı olsun artık

Selam kizlar bu ay ilkkez ovulasyon testini denemek istiyorum nerden ne marka almaliyim?suan adetim gec kalamadan baslamaliyim

Bu ay söktürücüyle adet oldum biteli 3 gün oldu ama normalde gelen yumurta akı kıvamındaki akıntım hala kahve rengi ama kanamam yok akıntı geldimi kahverengi kanlı geliyor o kıvamda normalmi bunu yaşamış olan var mı...artık dr.gitmekten de bıktım

çok iyi olmuş canım bu haber pko olunca herşey stres belirsiz

gittigidiyordan laboquick almalıdın tatlım
Canım merhaba sana bişey sormak istiyorum benım yumurtlamam gecen hafta cumartesi günü oldu ve çift çizgiyi cuma günü görmüştüm şimdi hala ovulasyon testi yapıyorum hala 5 gündür t silik çıkıyo bunun anlamı nedir? Sana yaptığım testleri gönderiyorum en son dün yaptım bana yardımcı olur musun??

Eklentiler

• sketch-1453965854852.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 51
  • sketch-1453965776501.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 51
Kandaki lh hiç bir zaman sıfırlanmaz zaten sadece yumurtlama dönemi birden artar. Ayrıca sizin testte belli belirsiz olan t çizgisi gayet normal. Bundan biraz daha koyu bile olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…