- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.221
Evet canim cift cizgi 2 3 gun daha belirgin sonra aciklasiyor gittikceKIZLAR MERHABA BENİM TESTLERİM YUNURTLAMADAN SONRA GENELDE İKİNCİ CİZGİ KOYU DEVAM ETTİ SİZİNDE BU SEKİLDE Mİ OLUYOR TESTLERİNİZ YOKSA SİLİKLESİYORMU TAMAMEN FOTOYA BAKABİLİR MİSİNİZ
Benim yumurtlama 16. gün oldu canım bugün 25. gün hala koyu sizinde öyle mi oluyor.Evet canim cift cizgi 2 3 gun daha belirgin sonra aciklasiyor gittikce
yumurtlama öncesi silik mi peki canımBenim yumurtlama 16. gün oldu canım bugün 25. gün hala koyu sizinde öyle mi oluyor.
Canım daha koyulaşmamış yumurtlama gününe kadar böyle çıkacak sonra c ve t çizgisi aynı koyulukta olacak.Adetim biteli 2 gün oluyo bu normalmi.erken değilmi daha çift çizgi için değerlendireyim mi.bilemedim.tecrübeli arkadaşlar açıklayabilirmi.
Canim yumurtlama oncesi ve sonrasi fotolari ekledim bi bakabilir misin sivi tuketiminede cok dikkat ediyorum ama genelde koyu cikiyoyumurtlama öncesi silik mi peki canım
benim de buna benzer çıkıyor canım ama regl yaklaştıkça daha silik çıkmıştı henüz ikinci ayımdayım kullanıyorum pko var mı sende ? benim pko dan dolayı lh yüksek olduğu için böyle çıkıyorCanim yumurtlama oncesi ve sonrasi fotolari ekledim bi bakabilir misin sivi tuketiminede cok dikkat ediyorum ama genelde koyu cikiyo
canım t ile c aynı koyulukta ya da t daha koyu olduğunda ovulasyon olmuş oluyor canımAdetim biteli 2 gün oluyo bu normalmi.erken değilmi daha çift çizgi için değerlendireyim mi.bilemedim.tecrübeli arkadaşlar açıklayabilirmi.
Yok canım herşey normal ya umut işte hep okuyorum koyu olursa gebelik olabilir diye ama bilemiyorum tabi adete 4-6 gün varbenim de buna benzer çıkıyor canım ama regl yaklaştıkça daha silik çıkmıştı henüz ikinci ayımdayım kullanıyorum pko var mı sende ? benim pko dan dolayı lh yüksek olduğu için böyle çıkıyor
luteal fazda yanı ovulasyon sonrası lh yüksek seyir eder regl ile düşermiş ya canım belki ondan sürekli ikinci çizgi çıkıyordurYok canım herşey normal ya umut işte hep okuyorum koyu olursa gebelik olabilir diye ama bilemiyorum tabi adete 4-6 gün var
Hmm bunu bilmiyodum hayırlısı artık :)luteal fazda yanı ovulasyon sonrası lh yüksek seyir eder regl ile düşermiş ya canım belki ondan sürekli ikinci çizgi çıkıyordur
Ya olur arada böyle tatsızlıklar, sonra düzelince tüh keşke o gece olsaydık belki ovülasyon olmuştur dersiniz, aynı şeyleri yaşamıştım tam Bebek için çalışmalara başladık adamla tartışıyoruz Yanyana gelmiyoruz :) şaka gibiydi , dedim lanetlimiyiz nedir yaa düşünsene gerçekten bu sıklaşmaya başlamıştı baktım Ada'm inatçı ben inadı kestim düzeldi, aşkta gurur olmuyor :)yok kuzum ya doğurganlık otlar ile olsaydı ben mensten beri tam gaz doğurgandımben çocuk işine ara veriyorum kıslar. bu topikleri takibi de bırakıyorum.
eşimle ciddi sorunlar yaşamaya başladık. yaşım da geçiyor bir taraftan ama bu evlilik bu halde olduğu sürece çocuk istemiyorum.
şu sıralar korunmama da gerek olmadı zaten 10 günü geçti herhangi bir münasebetimiz olmayalı eşimledüzelir düzelir dedim adam geri adım atmıyor. kendi bilir.. gittikçe büyüyor aradaki sorunlar bakalım... sonumuz hayrolsun
Ya olur arada böyle tatsızlıklar, sonra düzelince tüh keşke o gece olsaydık belki ovülasyon olmuştur dersiniz, aynı şeyleri yaşamıştım tam Bebek için çalışmalara başladık adamla tartışıyoruz Yanyana gelmiyoruz :) şaka gibiydi , dedim lanetlimiyiz nedir yaa düşünsene gerçekten bu sıklaşmaya başlamıştı baktım Ada'm inatçı ben inadı kestim düzeldi, aşkta gurur olmuyor :)
Şu bi gerçek erkekle inatlaştıkça durum cidden kötüye gidiyor, boşver sen takma kafaya sorunlar bitmiyo inan, dediğin gibi yaş geçiyor senin tüplerde tıkanıklık falan yok değil mi canım
gittigidiyordan laboquick almalıdın tatlımSelam kizlar bu ay ilkkez ovulasyon testini denemek istiyorum nerden ne marka almaliyim?suan adetim gec kalamadan baslamaliyim
50 adet ve 20 adet gebelik testi 42 tl bedavaymis.siparis vericem cok sagol cnmgittigidiyordan laboquick almalıdın tatlım
çok iyi olmuş canım bu haberYok canım tıkanıklık falan. Pco yum ben. Dün baya konuştuk tartıştık eşimle sonunda tatlıya bağlandı konu ama ben bir süre korunma kararı vermiştim. Eşimde haklısın demişti ortak karar korunacaktık
Gel Gör ki uzun süredir korunmadığım için barışma sırasında hiç aklıma bile gelmedi korunma. Bu sabah da ovulasyon testini yaptım sırf meraktan (23. Günüm ve hala pozitif olmamıştı) testi yaptım öğle yemeğini hazırlmaya gittim 10 dk sonra bir baktım pozitif. Idrar testinde ilk defa pozitif görüyorum üstelik daha önceki kullandığım sikluslarda hiç yakalayamamıştım.
Güya korunacaktım tam çift çizgi olduğu gün ilişki olmuş oldu
Hayırlısı olsun artık
Canım merhaba sana bişey sormak istiyorum benım yumurtlamam gecen hafta cumartesi günü oldu ve çift çizgiyi cuma günü görmüştüm şimdi hala ovulasyon testi yapıyorum hala 5 gündür t silik çıkıyo bunun anlamı nedir? Sana yaptığım testleri gönderiyorum en son dün yaptım bana yardımcı olur musun??gittigidiyordan laboquick almalıdın tatlım
Kandaki lh hiç bir zaman sıfırlanmaz zaten sadece yumurtlama dönemi birden artar. Ayrıca sizin testte belli belirsiz olan t çizgisi gayet normal. Bundan biraz daha koyu bile olabiliyoCanım merhaba sana bişey sormak istiyorum benım yumurtlamam gecen hafta cumartesi günü oldu ve çift çizgiyi cuma günü görmüştüm şimdi hala ovulasyon testi yapıyorum hala 5 gündür t silik çıkıyo bunun anlamı nedir? Sana yaptığım testleri gönderiyorum en son dün yaptım bana yardımcı olur musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?